Şimdi Ara

Anonymous Çeviri Üyelik Bağışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Salı ve Cuma günleri de bağış günlerine dahildir. Cuma günü sonunda yapılan bağışın dekontunu Discord kanalımızda paylaşacağız. Aynı zamanda Ahbap Derneğine doğrudan bağış yapmak için bu linki kullanabilirsiniz: https://ahbap.org/bagisciol

Üyeliğimiz için: https://www.anonymousceviri.com/uyelik

Başımız sağ olsun.

Edit: Bağış yapılıp gerekli bilgilendirmeler Discord kanalımızda yapılmıştır. Katılan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 13 Şubat 2023; 18:24:29 >

• Herkesin ilgisine teşekkür ederiz. Dekontlu duyuru Discord kanalımıza atılmıştır.

Bunu dile getirmekten dahi utanıyorum ama bu etkinliğin amacı insanlara yardım ettikleri için yamaları kullanarak iyi zaman geçirtmek idi. Üyelik bahane ana hedef yardım idi. Yardım yaptıkları için üyelik sistemi gibi bir aracıyla iyi zaman geçirtmek istedik. İnsanlara yardım yapmaları için bir sebep vermek istedik.

Tabii ki herkesin ayrı düşünceleri olacaktır, mantıklı eleştirilere de açığız. Aslında böyle bir yardım için bizim "aracı" falan olmamamız gerekiyor bu yüzden Ahbap Derneğinin sitesini de her duyurumuza ekledik. Özellikle "bize yapın, biz iletelim" falan söz konusu değil yani. Her ne kadar sayfalarca laf anlatsak da kafa yapısı belli arkadaşların düşüncelerinin değişmeyeceğini senelerin tecrübesi ile öğrendik. Derinde iyi insanlar olduklarını düşünüyorum.

Bu yardım hareketine katılan, katılmayıp da gönül bağıyla destek olan, üzerine konuşan herkese sonsuz teşekkürler. Lütfen yardım kuruluşlarına destek vermeye devam edin: https://ahbap.org/bagisciol

Başımız sağ olsun.

• El ele geçecek bu günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımız sağ olsun tam destek.

• Başımız sağ olsun.

• Bağış yapmak isteyen gider direkt bağışını yapar. Böyle bir aracılık gereksiz. Keza Anonymous'un böyle bir amacı varsa da reklamını yapmak yerine yapıp işlerine bakabilirlerdi. Yani sırf kendilerinin reklamını yapmak olmuş bu ve iyi niyet hiç göremiyorum.

• Herkes elinden geldiğince, aklına gelen fikirlerle yardımcı olmaya çalışıyor. Artniyetli söylemlere aldırış edilmemeli, ciddiye alınmamalı. Yardım toplama süreçlerine dahil olan Anonymous ekibine ve diğer sosyal medya içerik üreticilerine teşekkürlerimi iletirim.

• Başımız Sağ Olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Benzetmen güzel olmuş ta; herkes elinden geleni yapıyorken, bağışın nereden geldiği önemli mi bir can için?

Bi bitmediniz be. Birkere de güzel şeyler oluyor diyerek destek verin ama YOK illa herşeye köstek herşeye bi kulp bulma derdi...

• Anymous Çeviri kendince güzel bir plan yapmış ve "Üyelik Sistemine" ödenen parayı Ahbap Derneğine bağışlama kararı vermiş teşekkür ediyoruz böylesi zor zamanlarda muhalefet olmaya gerek yok

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Korsan çeviri olması için orjinalinin olması lazım oyun üreticileri Türkçe çeviri mi yapıyorlar da adamlar korsanını yapmış olsun. Herkesin İngilizcesi olmayabilir gayet doğal bir durum bu arkadaşlarda bu konuda gayet güzel bir iş çıkarıyorlar emek harcıyorlar. Bu konuda tebrik edilmesi lazım bence.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt

Anlama sorunun umarım yoktur??

Arkadaşım Yardım etmeye niyetin varsa anonymous üzerinden yardım gönderebilirsin. Yardımı gönderdiğin zaman yanında da üyelik gelecek promosyon gibi düşün. Bunda bile iyi niyet yerine artniyetlik aramak fesatlıktır, kinciliktir, insani değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 8 Şubat 2023; 20:33:34 >
  • O meşru bu meşru muhabbetlerini ne çok seviyorsunuz arkadaş. Ona bakarsanız o zaman adamlar Dil desteği koysun kimse çeviri gruplarına yönelmesin. Avrupada yaşayan adam veya başka bir ülkede yaşayan adam para veriyor kendi dilinde oyunu alıyor. Benim param para değil mi ? Anonymous çeviri sağolsun bir çok oyunu kendi dilimde oynuyorum. Bunu gerçekten yalakalık veya başka bir şey için demiyorum. Grubu ve Görkemi taktir ediyorum böyle bir düşünce ile yola çıktıkları için. Bu zamanda muhalefet olmak yerine bir birimize destek olmalıyız.

• Şu anlık ihtiyacım olmamasına rağmen üye oldum. Teşekkürler desteğiniz için.

• Utanmadan gelip konu açmışlar bunlar la 🤣. Yok size para kardeşim ben bağışımı başka yere yaptım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.