Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thewolfamongus

Yamayı almak istiyorum benimle beraber ortak olacak 6 kişi daha var mı? Böylece danaya girer gibi kişi başı daha az öderiz :D
    Yama sadece 1 pc de çalışacakmış :) o yüzden olmaz. Yamayı sunacak arkadaşlar büyük ihtimal sistem bilginizi toplayıp mevcut pcnizde kullanmanızı sağlayacak.Tahminim bu yönde.

Bakın biraz sağlıklı düşünürseniz bu arkadaşlardan yama almamanız gerektiğini anlarsınız.

aylarca iyi adamı oynarak üye çektiler. Son dakikada niyetleri ortaya çıktı.

Bu arkadaşların yazdığı programa açıkcası gram güvenmiyorum.O programı sisteminizi izleyecek şekilde tasarlamışlardır.Pc de kart bilgilerniz,şifreleriniz vs varsa bir gün bakarsınız hoop uçuvermiş.

Son dakikada böyle yapan bir grubun temiz bir client program yazacağına inanmayın derim.

Şu anki Anonymous çeviri Animus Projesiden daha kötü politika izledi.

Kaldı ki asla onlar gibi olma niyetimiz yok diye cümle kurdu bu adamlar düşünün artık.

Tabi sanal ortamda yalan söylemenin bi yaptırımı yok rahatlar o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothamK -- 10 Temmuz 2020; 21:15:6 >

• Benim yorumunu merak ettiğim insanlar şunlar;
    Gta Vice City çeviren ve geçmişte sayısız bir çok oyunu hiçbir ücret almadan çeviren arkadaşlar açıkçası şu an onların yorumlarını merak ediyorum.
    Onların bir bağış kutusu olsa hiç düşünmez bağışlardım, bize oyun dünyasını sevdiren sizdiniz isimsiz kahramanlar
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Namıdiğer Oğuz Gürsel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkulfr B kullanıcısına yanıt
    İlgili gruba yönelik 1-2 mesaj dışında bir şey yazmışlığım yok, bana kanıt göster bakayım sen önce. Ayrıca siz dış kapının dış mandalıyken ben bu işlerin bizzat içindeyim. Bilip bilmeden konuşmam sizler gibi.

Aynı yerden de çıkmadık, nereden kardeşin oluyorum senin?

Son olarak ben millete ne zaman o dediğini dedim, okuma yazma özürlü müsün?

Bundan 200 lira alın...
  • Adminler tarafından hızlıca aksiyon alınmayacaksa konuya fikrimizi yazıp küfür yemenin manası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmis yine saksakci grup .puahahahahahah

• Oyun Firmalarına Türkçe Dil Desteği için İmza Kampanyası ve TR'de Çeviri Grupları
    https://forum.donanimhaber.com/oyun-firmalarina-dil-destegi-icin-imza-kampanyasi-ve-tr-de-ceviri-gruplari--144481978#144481978
  • Yav ben netflix e okadar para vermiyorum.ayda belki 50 tane film dizi izliyorum😁😁😁😁

• Forumda ki konularının silinmesini istemişti arkadaş. Direk silin konuyu neden kilitlediniz?

Çekildilerse silin konularını reklam yapmasınlar burada. Silin bakalım para akıyor mu onlara. Biraz olsun kazanacaklarsa bu forum sayesinde kazanacaklar zaten.
  • 50 lira mı ahahaha maskeleri düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 10 Temmuz 2020; 22:24:44 >
  • 6 Kasım 2019 tarihli cevap;

“Kaldı ki biz bu işi para için yapsak, yapmayız.” Bla bla bla

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu

Özün sözü; hepsi hikaye.

Mesah linki:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140683468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armax -- 10 Temmuz 2020; 22:27:41 >

• Allah kırekırlarımıza zeval vermesin. AC Odyssey için para ödemedim internette paylaşmışlardı, gene paylaşılır umarım :) Bunlara para mı kaptırılır be.
  • brkulfr B kullanıcısına yanıt
    valküre kitlettiği konuda buna yağ çekmişti, "karapatiliyi şimdi anlıyorum ne kadar haklıymış meğer" falan filan demişti o jeste binaen bu da mecbur geldi bir iki mesaj yazdı işte en hafif tabirle karşılıklı jestleştiler:D çingen çalar kürt oynar

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 10 Temmuz 2020; 22:29:26 >
  • Benim arkadaşlara yeni bir fikir önerim var bundan sonraki cevirilen oyunların DLC lerini ayrı olarak çevirip ayrı DLC Türkçe yama şeklinde satmaları böylelikle daha fazla para kazanabilirler bunun gibi fikirlerle şirketinizi büyütmek isterseniz FikirPASS sistemiyle üye olabilir sürekli fikirlerimi alabilirsiniz üstelik 2 PC de birden kullanabilirsiniz

Bak kardeşim az oynanacak oyun olsa ücreti yüksek yaparsın ama binlerce kişi alacaksa ucuz yapıcaksın kimse uğraşmıcak sürümden daha çok kazanıcaksın ve insanların nefretini toplamıcaksın

İngilizce bilen çevirmen tutarken şirket işinden anlayan yöneticide bulsaydın üstelik vergisiz faturasız işlem yaparken bir ürünün kaçtan satıldığı başınıza açıcak durumlar için önemli şimdi maliyenin radarına takılıp o verdiğiniz banka adresleri takibe alınınca sizlere kolaylıklar sunuyorum ...

Yamada umrumda değil sizde sadece favorilerde görüp okudum sevgili kalın yazan kardeş

• ekşi sözlükte de açılmış konusu.Maliye ve ilgili firmaya ciddi şikayet edecekler gibi duruyor.Hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: armax

6 Kasım 2019 tarihli cevap;

“Kaldı ki biz bu işi para için yapsak, yapmayız.” Bla bla bla

Özün sözü; hepsi hikaye.

Mesah linki:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140683468
    Diyorum ya yalan söylemenin inkar etmenin bir suçu yok sanalda.Adam kendi ağzıyla demiş işte “Kaldı ki biz bu işi para için yapsak, yapmayız.” diyip gamepass 20 tl Vizite 50 tl...

Yalan söyleyen insanlara güvenilmez söylediklerinin arkasında durmayan insanlara güvenilmez....

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Hayır, lavuğun iki oyun çevirip, entelektüel davranıp, havalara girip, millete ahkam kesmesi cidden komik. al birini vur ötekine...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.