Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız bu kadar eleştiri gelmeseydi siz de 50 liraya alamayacaktınız. Animus'un aylık abonelik sisteminden ne kadar nefret edildiğini bilmelerine rağmen son dakika aynı sistemin daha da kötüsünü getirmeleri olay oldu. Üstelik bazı yazan arkadaşların lafına göre 40 lira lafı döndüğünde "oyun mu satıyoruz" gibi bir çıkış yapmışlar. Animus'a benzemeyeceğiz demişler. Laf ağızdan çıkana kadar sizin çıktıktan sonra siz onun kölesi olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yazılanları görünce lütfen ama lütfen yayınlamayın şu yamayı lütfen hak etmiyorlar.

RDR2 yerine gitsinler kumda at yarışı yapsınlar, dur atta bulamaz bunlar belki eşek ile yaparlar... Ama şu oyunu türkçe oynama zevki vermeyin bu küfürbaz hakarete vararak laf eden şahıslara.

Bölüme gelip abeee şunu çevir diye konu açanlar; burada yüzsüzce birçok oyuna türkçeye kazandırmış ve çevrilmesine ön ayak olmuş üyelere laf edip, türkçe çıkmayan oyunun konularında da almam ben bu oyunu kopya çekerim deyip, gelmiş burada hak hukuk konuşuyor yasak bu dava edin diyor he gülüm he..
  • antizero kullanıcısına yanıt
    gibbed github cmd notepad düz text çevirisi 500bin 1 milyon fark etmez bir de font var. ortaya karışık işin özeti bu. bu argümanları derleyip toparlayıp bize bi' Dragon Age Inquisition çekseniz forumda talep de çok, sevabıyla cennetin en güzel mekanı senin olur, hayır duası çok makbuldür buranın, çok açlar var burada.

Böyle yazıldığı kadar kek bi' iş valla bak. text çevirisi cmd hex editör ağızdan ne güzel çıkıyor ohh. programcı da var sağlam, bana iş kalmadı... çek bi dragon seneye de bu yazdıklarını oku. text çevirisi.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Konunun şirket ile hiç bir alakası yok. Bak bu ağır eleştiridir; ben bu durumu “sinsilik” olarak yorumluyorum, bir çoğu gibi. Aylarca oyalamanın altında yatan şey saflık ve amatörlük diyeceğim ama mümkün değil. En başından açıklasalardı kimse bu kadar tepki vermezdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son dakika golu atarlarsa boyle patlar ellerinde.Aylarca fiyat hakkinda soru soruldu hep gecistirdiler konuyu.Simdi aylik 20 veya tek seferlik 50tl.

Mutlaka kirilacaktir.Bir babayigit cikar elbet.Cok yanlis yaptiniz hala sivamaya calisiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, takipte kalın konuyu. Benden tavsiyedir.

Sevgiler, herkese iyi akşamlar.
  • Böyle giderse RDR2 yi ve türkçe yamasını 1-2 yıl sonra alırız belki indirim olur diye
  • Sonunda çıkıyor yama. Rdr 2 nin ingilizce aksanı çok ağırdı. Türkçe Yama efsane olucak. Ps4 de bitirdim ama PC de daha iyi grafiklerle oynamak başka olacaktır ve Türkçe. 50 TL oyun fiyatlarını düşününce kabul edilebilir. Aslında 25-30 daha ideal olabilirdi. Ama oyunlar ilk çıktıktan sonra ucuzluyor zamanı gelince bunun ücretide düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GothamK

Hocam şirket olmaları son dakika yumurta kapıya dayandığı zaman alıcıları ilgilendirmez. Taa en baştan diyeceklerdi ki bizim şirket olma çabamız var bu RDR 2 yaması şu fiyatta çıkacak herkes kendini ona göre hazırlasın... Öyle son dakikada gamepass falan şirket falan kimseyi ilgilendirmez.

Bu arkadaşlar ne dedi Kaldı ki biz bu işi para için yapsak, yapmayız.” dedi mi dedi.

Asla animus projesi gibi olmayacağız dedi mi dedi.

Fiyat 40 tl olacak mı sorusuna oyun mu satıyoruz dedi mi dedi.

Hala daha niye sürekli onları savunuyorsun sana çıkarı ne ? bedava yama mı ? ya da çevirmen arkadaşlara yakın olmak mı ?

hatice netice ortada hala daha niye koyun gibi adamları savunuyorsun ?

bu arkadaşlar donanımhaberden çekildik demedi mi ?

Niye hala daha gelip mesaj yazıyorlar ?

Alıntıları Göster
    Her konuda olduğu gibi işin için para girdimi her şey değişebilir. :)

Sonuç olarak fiyatı değerlendirirsek 50 TL iyi bir fiyat 7 dolar yapıyor ben en az 10 dolar olur diye tahmin etmiştim. :)

• oyun için en az 5klık pc alanlara 50 lira fazla gelmiş ha, alması zorunlu değil arkadşalar fiyat da ideal, gidin daha ucuz dediğiniz xboıx game pass oynayın niye burada dırdır ediyorsunuz
  • Bugün bu haberi alınca rahmetli Kemal Sunal'ın en sevdiğim filmlerinden biri olan 100 Numaralı Adam dan bir replik geldi. '' Zaten kim ben sizin dostunuzum derse o atıyor kazığı ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechazawa

Böyle giderse RDR2 yi ve türkçe yamasını 1-2 yıl sonra alırız belki indirim olur diye
    50 TL için 2 yıl beklemek indirim olsunda 10-20 TL indirimli alalım? neden çünkü o paraya tavuk ekmek yenir dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Adamlar discord da demişki rdr 2 açacak bilgisayarın var 50 tl mi çok geliyor. Vay anasını ya.
    discord'da sürekli bunu diyorlar. rdr 2 açacak pc'si olan adam 50 yamaya veremeyecek mi?

cidden bunların müritleri din kurmuş. nasıl savunacaklarını şaşırmışlar. diyorlar ki 50 tl para mı şu dönemde. doğru 50 tl para değil ama 50 tlye tonla oyun alabilirsiniz steamde. indirimlerde the witcher 3 gibi bir şaheser 3x kere satın alabilirsin o 50 tl 'yle.

sen ise sadece ingilizceden türkçeye çevirdiğin altyazı için 50 kağıt istiyorsun. çok fazlaa.
  • GothamK G kullanıcısına yanıt
    Ar damarları çatlamış ne yazsak boş. Sürekli bir konu saptırma çabası ucuz yorumlar...
  • İşte bu çok komik görünüyor bana. Konunun altında bağıra bağıra avukatlığını yapanlar şimdi ne düşünüyorlar böyle paragöz ekipler hakkında acaba.
  • İnanıyorumki şuan programı falan beklemiyoruz YALAN sadece 10 gün içinde milletin yama hakkında düşüncelerinin nabzını yoklamak başka bişey değil yanlış strateji üstüne yanlış strateji doğru yaptıgınız tek şey yamayı çevirmek oldu bidaha lütfen bunlardan ders cıkartın milleti birbirine kırdırmayın ayıptır yaptıgınız bunban zevkmi alıyorsunuz anlamıyorum neymiş efendim yama programını geliştiriyoruz YALANN Fiyat hakkında bi eleştirim yok ülkemize göre bencede cok ama emek verildiği için pek koymaz ama şöyle ele alırsak bir oyun 50 dolara cıkıyo bu amerikanın para brimi bizde birimi vurursak 50 brim yani amerikada 50 brime oyunu alabiliyoken 50 brim türkçe yamaya cok bizim ülkenin hali ortada insanlara yama fiyatı uygun olucak derken keşke demeseydiniz tek yaptıgıınız doğru şey türkçe yama gerisi 0 insanlar beklerken cıldırıyor ilk defa yamanın herşeyi bittikten sonra bir yamayı bekliyoruz baliba sizcede sacma değilmi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HydraaUa -- 11 Temmuz 2020; 0:14:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

50 TL için 2 yıl beklemek indirim olsunda 10-20 TL indirimli alalım? neden çünkü o paraya tavuk ekmek yenir dimi?

Alıntıları Göster
    Mecazi olarak söyledim zaten.Oyunun da fiyatının uygun bir noktaya düşmesini bekliyorum. Hali hazırda zaten pahalı olan oyunlar fahiş yama fiyatı çıkması biraz ayıp olmuş. Beleş çıksın falan diye ağlanmıyorum ancak benim gibi asgari ücretle çalışan insanlarda insan olduğunu hatırlatacak şeyler yapmak istiyor. Ha diyorsan asgari ücretli oynamasın, içmesin, yemesin, yaşamasın canın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechazawa -- 10 Temmuz 2020; 23:41:27 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.