Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi ne hırs ne öfkeliymişsin be bu kadar. Sen çeviri yapma bencede artık. Sürekli kin dolu ve aşağılayıcı yorumlarını görmekten gerçekten sıkıldım. İki üç tane yama yaptın diye kendini bir şey falan sanmaya başlamışsın. Görende zorla yaptırdılar sanacak. Siz kendiniz çıkıp çeviri işine giriyorsunuz ondan sonra havalar falan giriyorsunuz. Ne bekliyorsun? Ayaklarına falan kapanılmasını falan mı? Sizin gibi kişiler umarım bu sektörden tamamen yokulup giderler en kısa sürede.

Ek olarak hiç kimse size muhtaç falan değil. Siz çeviri yapmasanız bile insanlar bir şekilde oyunu anlayarak oynayabilirler. Kendinizi nimetten falan sanmayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 10 Temmuz 2020; 23:52:36 >
  • Fatura gelecek değil mi?
  • Gamepass 15 liraymış yamaya 50 mi verilirmiş. Oyun duruyor zaten oynayabilirsin. Sıkıntı anlamamanız onun için de 50 lira verilir.Ben oyunu yan görevlere fazla bulaşmadan 67 saatte bitirdim. İngilizcem yeterliydi oyun gayet de hoşuma gitti. İngilizcem olmasaydı da 50 lira verirdim.1 ay oynadım.Evden dışarı adım atınca her şey para.Sigara 20 lira ama yama pahalı. Bir kısım da çıkmış fiyatı beğenmeyince maliyeye cimere yazıcam falan demiş. Fiyat ucuz olsa sorun yok tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechazawa

Mecazi olarak söyledim zaten.Oyunun da fiyatının uygun bir noktaya düşmesini bekliyorum. Hali hazırda zaten pahalı olan oyunlar fahiş yama fiyatı çıkması biraz ayıp olmuş. Beleş çıksın falan diye ağlanmıyorum ancak benim gibi asgari ücretle çalışan insanlarda insan olduğunu hatırlatacak şeyler yapmak istiyor. Ha diyorsan asgari ücretli oynamasın, içmesin, yemesin, yaşamasın canın sağolsun.

Alıntıları Göster
    Bunca laf 50 TL için mi? bide asgari ücret , yemek filan damardan girdiya gerçekten inanamıyorum bunların hepsi 50 TL içinmi? daha ben bu akşam şiş ciğer yedim 50 TL hesap ödedim yani 1 akşamlık para yoksa benmi çok zenginim? gerçi 1 haftalık şok market yapıyorum et filanda yok 150 TL altına düşmüyor zengin olmamam bunlar normal olmalı.

• Walkur.bu canakci saksakcilarinida yaninda gotursen ya.
    Biraktin gittin bunlari😡😡😡😡😡😡hadi az ilerde abiniz el ele tutusun,kaybolmadan gidin.puhahahahahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Şu yazılanları görünce lütfen ama lütfen yayınlamayın şu yamayı lütfen hak etmiyorlar.

RDR2 yerine gitsinler kumda at yarışı yapsınlar, dur atta bulamaz bunlar belki eşek ile yaparlar... Ama şu oyunu türkçe oynama zevki vermeyin bu küfürbaz hakarete vararak laf eden şahıslara.

Bölüme gelip abeee şunu çevir diye konu açanlar; burada yüzsüzce birçok oyuna türkçeye kazandırmış ve çevrilmesine ön ayak olmuş üyelere laf edip, türkçe çıkmayan oyunun konularında da almam ben bu oyunu kopya çekerim deyip, gelmiş burada hak hukuk konuşuyor yasak bu dava edin diyor he gülüm he..
    sanki türkiye üzerinde bu yamayı tek çevirebilecek grup bunlar, amma abartmışsın.

bu adamlar çevirmese diğer tonla yama gruplarından biri gerek 1 yıl gerek 1.5 yıl içinde yine bu yamayı çıkartacaktı zaten. hemde belki 20-30 tl civarına hem de belki tamamiyle ücretsiz bir biçimde.

adamlar rdr2'yi baştan sona kodlayıp oyun yazmadı ya. ne bu havalar yok keşke yapmasaydınız da bunlar at yarışı oynasın falan. kafayı mı yediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Temmuz 2020; 23:58:8 >

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Maliyeye cimere yazacam diyen benim ve yama 300tl olsa alacam diyen de benim. Maddi sıkıntım yok çok şükür. Konuyu paraya çevirmeye çalışıp grubu aklamaya çalışmanızı anlıyorum ama yemez. O tren kaçtı artık:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav burda asgari ucretliyim,dersen gulerler.sigarayla ekmek arasiyla kiyas yaparlar. Yama cok yakinda patliyacaktir .bedava ya oynuyacaz hic merak etmeyin hele bi ayin 20 si gelsin.
    Puahahahahhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Bu pc oyunlari dun bugun yeni kesfedilmedi,20 yillik oyuncuyum belki 200.belki 300 tane oyun oynadim.coguda turkce yamali,allah askina soyle bir dusunun.bu ananyomus grubu turemeden.kac tane yama ucretliydi.20 yil boyunca kac yamayi ucret karsiliginda satin aldiniz.(bagis olayi haric)buzamana kadar3.5 oyun haricinde ogle yada boyle turkce oynadik degilmi.
    Nezaman bunlar turedi.bunlarin saksakcilari turedi 15.20 kisi.muhtemelen kendi adamlari😁
    Ulan nezaman ucretsiz birisi bir yama yapsa hucum konuyu baltala,walkur olay yerinde.efenim bize katilin😁
    Bakin 1 yil icinde nerdeyse tum yamalar ucretli cikmaya basladi.
    Bu grubada bu saksakcilarada prim vermeyin.
    20 yildir sanki turkce yama hicmi gormedik yav😁😁😁
    Bi dusunelim hep beraber😂👍

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Benim grupla ne alakam olur. Yamayı almayacağım ki. Oynadım bitti İngilizcem de var. Benim dediğim şu 50 lira bence eder. Gamepass kısmına bir şey diyemiyorum. Ayda 20 fazla. Ama sadece rdr2 için 1 aylık alırdım ihtiyacım olsaydı. Kırarız diyenlere de karşıyım emek hırsızlığı olarak görüyorum. Fiyatı beğenmezsen almazsın çok basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Bunca laf 50 TL için mi? bide asgari ücret , yemek filan damardan girdiya gerçekten inanamıyorum bunların hepsi 50 TL içinmi? daha ben bu akşam şiş ciğer yedim 50 TL hesap ödedim yani 1 akşamlık para yoksa benmi çok zenginim? gerçi 1 haftalık şok market yapıyorum et filanda yok 150 TL altına düşmüyor zengin olmamam bunlar normal olmalı.

Alıntıları Göster
    Kardeşim afiyet bal şeker olsun.Allah daha da kazandırsın.50 lira her insan için aynı anlama gelmeyebilir.Burda işsiz olan insan da var öğrenci olan da var.Ya şu memlekette bir kere de pahalılığı övmeyin gözünüzü seveyim.Oyunlar pahalı ucuzlasın herkese ulaşsın diye boşa yırtınıyoruz.Oyunun fiyatı 50 lira olsa bazı arkadaşlar yamasının 50 lira olmasını yadırgamaz bile.Kraldan çok kralcılık bitmediği sürece biz böyle çok sürünürüz ülkecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

sanki türkiye üzerinde bu yamayı tek çevirebilecek grup bunlar, amma abartmışsın.

bu adamlar çevirmese diğer tonla yama gruplarından biri gerek 1 yıl gerek 1.5 yıl içinde yine bu yamayı çıkartacaktı zaten. hemde belki 20-30 tl civarına hem de belki tamamiyle ücretsiz bir biçimde.

adamlar rdr2'yi baştan sona kodlayıp oyun yazmadı ya. ne bu havalar yok keşke yapmasaydınız da bunlar at yarışı oynasın falan. kafayı mı yediniz?

Alıntıları Göster
    Ona laf anlatamıyorsun. Hala FiveM ile çevirinin aynı şey olduğunu sanıyor

• Bu akşam bu oluşumun fena patlayışına gelen tepkili yorumlarını keyifle okumaktan oyun oynayamdım, başka bir şey yapamadım.
    Bazı şakşakçıların hala yağcılık peşinde, bunları gördükçe bi gülme geliyor

Bu paragözlere inat yine de RDR2'yi alacağım, anlamayarak da olsa kör topal bitireceğim. Belki kısa sürede kırılır nete düşer belli mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 11 Temmuz 2020; 0:43:59 >
  • Birde ana sayfalarına uykusuz geçen günler bölümüne 99999 gibi saçma salak bir şey yazmışlar ameleler. Ulan sanki babanızın hayrına uykusuz kaldınız. Animus'u bile geçtiler lan bunlar. Gerçi isimlerinde bile hayır yoktu bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Benim grupla ne alakam olur. Yamayı almayacağım ki. Oynadım bitti İngilizcem de var. Benim dediğim şu 50 lira bence eder. Gamepass kısmına bir şey diyemiyorum. Ayda 20 fazla. Ama sadece rdr2 için 1 aylık alırdım ihtiyacım olsaydı. Kırarız diyenlere de karşıyım emek hırsızlığı olarak görüyorum. Fiyatı beğenmezsen almazsın çok basit.
    Ucret odemiyecegin seyin nesini savunuyorsun.madem okadar ucuz.al 10 tane yama dagit arkadaslara.
    Ama yok ben oynadim bitti gitti.ing var,
    Ama siz alin ha 50 tl sudan ucuz.
    Ahahahahahh
    Paraylami tutuyorlar sizi yav anlamadimki

• Forumda, paralı veya üyelikli çeviri gruplarından u-crew'in ve animusun başına gelenlerin aynısı anonymous çevirinin de başına geldi ve forumu terk etti. Bu işler böyle, insanlarla uğraşmak zor vesselam. Bunun böyle olacağını önceden tahmin etmeleri gerekirdi çünkü geçmişten iki taze örnek verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 11 Temmuz 2020; 0:9:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Alıntıları Göster
    Abi buna çok güldüm ya tonla yama grubu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.