Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba fatura kesiyorlar mı ? Fatura kesmiyorlarsa sıkıntı büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeOSD

Discordlari çok tilt hocam. Çok sinir bozucu bir kitle var orada. Utanmadan 100 olmali diyenler gördüm.
    Neden onlara yamanın fiyatını sorduklarıda belli değilmi zaten :D
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
  • withindarkness kullanıcısına yanıt
    Bravo hocam, tebrikler. Muazzam bir iş yaptınız. Anlayamadığınız nokta olaya mundar gözüyle bakmak. Her şeyi eleştirelim sonuna kadar haklı herkes düşüncesinde hiç kariı değilim buna karşılıklı hakaret vs olmayınca böyle düşünüyorum. Burdan bir sektör yaratıldı ücretsiz çeviriler artık yavaş yavaş yok oluyor. Doğru mu oturup tartışırız. Farklı yollar için görüş bildiririz ama başarılır başarılmaz. Bu kalkıştığınız yöntem tamamen yaratılan sektörü öldürmeye çalışmak. Bu yeni gelinen yapı ölürse yama çıkmaz elbet birileri çıkar diye düşünebilirsin ama bence çıkmaz yılda 5 6 tane küçük orta ölçekli yama çıkar en fazla. Kaç grup var ne kadar hızlılar kaç çevirmenle proje yapıyorlar detaylarıyla konuşalım bunu. Anonymus iyidir demiyorum getirdikleri sistemin yanlış yanları var. Bu yaptığın ulaşamadığın ya da ulaşma imkanın olmasına rağmen kafana yatmadığı için mundar etmeye çalışmak.

• skidrow intikamımızı alır dostlar sakin olun :D
  • Hocam discord da gördünüz 4-5 tane şakşakçı bir şey söyletmiyor. En son rdr2 kelime sayısı Skyrim den büyüktür hesabı yapıyorlardı daha fazla dayanamadım kapattım.

• graphx223 G kullanıcısına yanıt
    Sırf yamayı çıkarsınlar diye adamları yalamaktan daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

2M çeviri yükünü alıp çevirecek tonla grup var ok inandım kardeş git onlara söyle çevirsinler.
    ya hala abartmaya devam ediyorsun şaka gibi .

bütün dragon age'ler, skyrımlar, the witcher 1-2-3 ler, gta 5 ler , bioshock 1-2-infinite ler, assasins creed in tüm oyunları , call of dutylar, metrolar, the walking deadler, europa universalis gibi sınırsız sonu gelmeyen oyunların bile er ya da geç türkçe yaması çıktı

dünyanın en popüler oyunlarından biri olan rdr2'nin cidden çıkmayacak mıydı sanıyorsun bu grup olmasa? er ya da geç çıkacaktı. sanki adamlar dünyada bir ilki gerçekleştirdi. sanki uzaya çıktılar anasını satayım.

adamlar daha kaç ay önceden yamayı sahiplenince diğer gruplardan da hiç ses çıkmadı, oyun zaten büyük olduğu için.

• bu gidişle yama ücretsiz olur. maliye bakanıyla bir akrabalıkları yoksa tabi..

adam ekşi de yazmış, homework'u evişi diye çevirmişler. bir de google translate'e laf edenler var. harbiden homework konusunda çok iyi değilsiniz.
    ekşi sözlük
    ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/img/yb1vb9h3

• Yanlız ben adamlarla görüştüm. Şirketlerini açmışlar ve resmi işlerede başlamışlar. Bu durumda maliye bakanlığı ne isterse karşılayacaklardır. Güzel tatlı dille halletmeye çalışın beyler. Biraz sakinleşsin ortalık, hata var ortada evet onlarda farkında acemice davrandıklarını kabul ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 0:43:28 >
  • Tekli fiyatı 30'a, üyelik de 5-10 liraya inmedikçe tepki değişmez bence ki bu fiyatlara o paragözler inmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizlerin yaptığına argoda çok güzel bir laf var aslında da burada denmez
    dh sitesi paralı olsaydı eminim ki burada yazanların yüzde 80i olmayacaktı o derece kalitedesiniz

Klavyenin başına geçmiş ve çoğunuzun ağzında günlük 10 tl verdiğiniz sigara yada x bir şey 35 tl olsun diyenler var 35 veren 50yide verir veremeyen de oynamaz bitti bu kadar basit.

İmzalara da yazmışlar 2 bin tl eden sisteme gidip 6-7 bin vermiş sonra yamanın tatavasını yapar
    Yok o oradan ona diyor " 50 tlye 12 tane alda dağıt,yok şikayet edeceğim falan,biride demiş yamaya para vermeyip inatla bitircem, læ daha Türkçeyi düzgün anlamıyorsunuz kaldı ki ing
    dh yaş ortalaması yine belli oldu.

Sizler değil misiniz her yıl çıkan ve isminin sonuna 19-20-21 yazan aynı oyuna 300-400 veren, tek seferde 50 verseniz ölmezsiniz, Öleniniz olursa da Allah rahmet eylesin

Aynı şekilde karı kıza şekil yapacağım diye kafelere gidip kahve diye içtiğiniz sidikli suya 20-30tl veren, orada artistik yapsanıza yerse
    rdr2 ye tonla para verdiniz steam yada rockstarada böyle yaptınız mı? sanki alınan oyun 100tl

Daha düne kadar yağ çekenler şimdi 50 tl oldu zırıldıyor.

İnsanoğlu gerçekten kemiksiz
    Yama çıksa da hakkı olan "50" tlyi verip oynasak, vermek istemeyende gidip o paraya kahve alabilir.

Hadi eyv

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    boş yapma teneke
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Yanlız ben adamlarla görüştüm. Şirketlerini açmışlar ve resmi işlerede başlamışlar. Bu durumda maliye bakanlığı ne isterse karşılayacaklardır. Güzel tatlı dille halletmeye çalışın beyler. Biraz sakinleşsin ortalık, hata var ortada evet onlarda farkında acemice davrandıklarını kabul ediyorlar.
    Aynen vergi lehvası SS atarlarsa cogu kişi g.t olur :)
  • yani 50 tl yapınca vatan haini,25 tl yapınca vatan evladımı oluyor
    bence mesajı yazan arkadaş çok tehlikeli,parayla vatanını bir tutabiliyor yani Allah korunsun 1milyar dolar teklif etseler vatanına karşı!!!
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.