Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: singlemalt

Arkadaşlar gerçekten saçmalıyorsunuz artık. Konuyu geç birbirine küfür eden insanlar var. Normal fikir belirtip ona buna sataşmadan iki kelam edemiyorsunuz. Savunucam diyen hakaret karşı çıkıcam diyen hakaret. Abartmayın bir şeyi de kavga etmenizden önemli bir konu değil bu olay. İnsanca belirtin fikrinizi geçin saat yediden beri burda 5 dk da bir cevap atanlar var yazıktır işiniz mi yok. Bu tartışma konusu hayatınızın amacı mı ya sizin. Değmez hakaretleşmeye klavye arkası sanal ortam diye yazıktır az sakin
    valla benim işim yok ondan buralarda takılıyordum 2 gündür
  • Bizzat bu forumdaydı diye hatırlıyorum. Hatta birisi yamanı ben alırım falan demişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan olan aslında bu yamayı bedava indirmek değil. Asıl korsan olan şey yamayı paralı şekilde çıkarmak. Bir oyunu satın aldığınızda onun ticari haklarını da satın almış olmuyorsunuz maalesef. Yani bir oyunun içeriğini değiştirip tekrar satamazsınız. Ülkemizde oyun firmaları resmi olarak barınmadığı için pek ilgilenmiyor. Yoksa bu çeviri yapan arkadaşların başları baya büyük dertte olurdu. Ha burada her şeyi bir kenara bıraktım. Ülkemizde bir ürün sattığınızda onun bir fişi belgesi olmalı. Hatta bırak ürünü bağışların bile bir belgesi olma zorunluluğu var. İlerde birilerinin kafası atıp sizi cimer veya yetkili makamlara vergi kaçırmaktan dolayı şikayet ederse başınız çok ağrır benden söylemesi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.
    Altı OK - her şeye karşı :) Dikkat et senin de abinim. 30 yaşındasın ben den küçüksün bebe
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Tüm beleş tr yamalarda ve torrent oyunlarda mesajın var ve bu yama çıkmasın diye inşallah çekiyorsun, sebebi neydi ki,söz bak sen oyunu kürekli bul yada al, yamayı ben sana alacağım.
  • Ehh be kardeşim 30 yaş üstü adamlar ettiğiniz kavgaya bak yazık ya. Germeyin birbirinizi azıcık normal bir üslup.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Vergi levhası olunca iş bitiyor mu sanıyorsun? Vergi levhası olanlar vergi kaçıramıyor mu sanıyorsun? Ben geçmişte 2 3 tane yama aldım bu gruptan tatilden döner dönmez onların faturasını isteyeceğim. Bana herhangi bir fatura ya da fiş vermediler o zaman. Bakalım kesmişler mi faturamı? Yoksa benden aldıkları parayı nasıl muhasebeleştirecekler? Bağış desen makbuz yok ortada kaldı ki son zamanlarda özellikle fetöcüler akla gelmeyecek paravan şirketler kurup bağış adı altında kara para aklıyor. Ben detayları bilemem cimere bildiririm onlar araştırır varsa bir yamukluk düzeltirler.
    Fatura falan diyorsun da Amazon.com benden bugun 7 dolar çekmiş mail order ile kartımdan ne satın aldıgım belli değil hani faturası yok. Amazon da bunu yaparsa biz neler yapmayız..
  • Ne güzel 50 tl ye alıcaktık yamayı. Nerde bulucaz bu çocukları şimdi.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    tek seferlik 50 tl hocam gayet uygun makul fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

Sen torrent oyunda Mad max yamasını dilenen herif misin? Yoksa sadece nick benzerliği mi? Yanlış anlama sadece merak ettim.

Alıntıları Göster
    aynen benim. ama hiç kimse çıkmadı paylaşan. para veren sorunlu bir tip yok demek ki.
    o korsan yani torrent sitesiyle de anlaşmaları veya ilişkileri var yalnız bu senin şakşakçılığını yaptıklarının. çünkü bunların önceki projelerini kıran biri vardı. onun paylaşımlarını kaldırmışlardı. yani çalandan çalanı engellemişlerdi. he sen bir de çeviriyi korsana da uyarlayacaksın ondan sonra da bana niye para vermiyorsun mu diyeceksin?

mad max oyununa 15tl vermişim, çevirsine 10tl mi vereceğim?

benim derdim rdr2'yi de TR oynamak değil. ben konsolda oynamışım, tekrar da oynamam. maksadım sizin gibilerin düşünemediklerini düşünüp karşı çıkmak.

ve sizler her şeye para veren, sokağa para döken kitle ne işin var torrent sitesinde?

• @winter noldu gardaşş - ürperdinn. Bu kullanıcının mesajlarını alıntılayamazsınız.
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    akıl yoksunluğunu olan birine cevap vermek?
    belli belli ing olarak oynarmış
    ne kadar tr yama konusu var hepsinde yorumun var nedense sanırım Türkçeni geliştiriyorsun
    Metro Exodus %100 Türkçe Yama SAM'S STORY ve TWO COLONELS DAHİL (Anonymous Çeviri)Anonymous Çeviri)Anonymous Çeviri) burada bile yorumun var ne hikmetse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 11 Temmuz 2020; 1:12:36 >
  • Arkadaşım çekiliyorsa madem konuyu kilitlemeyin komple silin ki reklamları devam etmesin. Şaka gibi bir sistem kurmuşlar zaten ben bekliyordum böyle olacağını. İlk bekleme dönemi bitti şimdi kırılmasını beklemeye geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sadece karşı yoldan geçiyordum, bir gürültü geldi, gelip bakayım dedim. Şimdi gidiyorum, bol kavgalar size

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Hayır arkasından salladığın bir ekibin yamasını sağda solda dilenmek nasıl bir karaktersizlik bilemedim. Demek ki senin gibileri de varmış. Bir kez daha başkası adına utanmış oldum. Blok.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.