Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CCC610F8A

Hayır arkasından salladığın bir ekibin yamasını sağda solda dilenmek nasıl bir karaktersizlik bilemedim. Demek ki senin gibileri de varmış. Bir kez daha başkası adına utanmış oldum. Blok.
    koçum benim ne olur blokla.
    biz diyoruz ki burada bu işi gönüllü yapanların önüne ket vuruluyor ama anlamıyor allahın trolü.

allahın veledi sanki bunlar yokken biz yamalara para veriyorduk ve hiç oyun çeviren yoktu. velet neredeyse 20 yıldır oyunlar TR'ye çevriliyor. giderdik cd alırdık cd'ye para verirdik TR yama alır oynardık tek-tük. gelmiş artistik yapıyor birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 11 Temmuz 2020; 1:16:30 >
  • Grubun kriz yönetimi yok gördüğüm kadarıyla. Bugün önce game pass yapacağız dediler, tepkiler üzerine süresiz 50 lira yapacağız dediler daha sonra da çekilme kararı aldılar. Forum çeviriyi sonuna kadar destekledi, fiyatı eleştirince mi kötü oldu anlamadım. Özetle kriz çok kötü yönetildi.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    adamların analarına sövdüler neden çekilmesinler
    ben olsam savcılığa suç duyurusu yapardım.
    sonuçta ortada küfürlü mesajlar ve ne kadar komikte olsa hain ilan edenler oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

O saydıklarının içinde çeviri yükü olanların hepsini yine aynı sebepten laf soktuğunuz gruplardan birisi çıkardı. Bu forumda uzun süreden beri çeviri yükü büyük olan gönüllü bir oyun çevrilmedi en son The Witcher 3 harici elle tutulur çeviri yok..

Bir şeyi abartmıyorum sizler anlamıyorsunuz gidin RDR2 beleş çevirecek grubu bulun işte ne bekliyorsunuz. Birde adamlar sahiplendi de kimse çıkmadı deniyor kafan iyi mi oyun pc'ye çıkalı 2 yıl oldu ve bu grup 6 ayda yamayı bitirdi. Demek senin mantığına göre 2 yıl kış uykusuna yatmış o efsane çeviri grupları, biranda bu grup el atınca abooo bunlar çeviriyor biz çevirecektik tüh mi dedi. Bence fazla hayalperest düşünce tarzın var gerçekler hiç de öyle toz pembe değil.
    RDR 2 PC'ye geçen sene kasım ayında çıktı. Ne 2 senesi?

Bu arkadaşlar baştan böyle bir sistem ve fiyat olduğunu belirtseydi, başka insanlar bu işe el atabilirlerdi.

• burası savaş alanı olmuş
  • cogman kullanıcısına yanıt
    Forum yöneticileri mi küfür etti ? Bir iki kişinin yaptığını nasil foruma yüklersiniz ? Türkiye de biri tecavüz girişiminde bulunsa sizi de o suçtan dolayi itham edebilirler mi ? Ne saçma bir bağdaştırma dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

RDR 2 PC'ye geçen sene kasım ayında çıktı. Ne 2 senesi?

Bu arkadaşlar baştan böyle bir sistem ve fiyat olduğunu belirtseydi, başka insanlar bu işe el atabilirlerdi.

Alıntıları Göster
    Biraz fazla hayal bu be hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: cogman

adamların analarına sövdüler neden çekilmesinler
    ben olsam savcılığa suç duyurusu yapardım.
    sonuçta ortada küfürlü mesajlar ve ne kadar komikte olsa hain ilan edenler oldu
    3-5 kendini bilmez hakaret etmiş olabilir bu sebepten dolayı foruma küsülür mü? Moderatör arkadaşlar da söyledi hakaret varsa şikayet edin diye. Konuya daha soğukkanlı ve profesyonelce yaklaşmak gerekirdi bence. Sonuçta bu Anonymous çevirinin son çevirisi değil. Bu kadar kalabalık bir topluluktan 3-5 hakaret sebebiyle çekilmenin ne lüzumu vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keptuwaitinghuh

Biraz fazla hayal bu be hocam...

Alıntıları Göster
    Şimdi ben taa o zaman olan olaylardan 1. ağızdan bir şeyler duydum ama açıklamak istemiyorum arkadaşım izin vermiyor. Kısaca söylemek gerekirse böyle belirtilseydi bence 2. bir alternatifimiz olabilirdi.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Bahane hocam bahane. Boşver sen.

• BeOSD kullanıcısına yanıt
    Çek Çek konuyu biraz daha çek,s400lere kadar gidelim
    Benzin varil kaç dolar oldu , çeyrek kac tl
    Ben yöneticimi diyorum,bir ortamdasin diyelim adam sana küfür etti şikayet edersin yada dayak atarsın yada dayak atarsın, bu yapacağın aksiyonu mekanami yaparsın şahısami
    Şimdi sana küfür edenle mi işin olur mekanla mi kimi şikayet edrsin?
    Memur bey 12 nolu masa bana küfür mü etti diyeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bu yamayı birileri çıkar bal gibi çevirirdi. Gta 5 çevrildi, gta 4 çevrildi, witcher 3 çevrildi. Bu da çevrilecekti. Keşke bu leş grubun eline düşmeseydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 11 Temmuz 2020; 1:27:42 >
  • Neyse gençler ben kaçıyorum tatilim başlıyor bayram sonu görüşürüz çok güzel şeyler olacak:) bundan sonra bu tür grupları burada barındırmamak için de elimden geleni yapacağım. Madem ki onlar kafalarına göre translate yamaları yasaklatıp tekelleşme derdindeler. Madem ki türkiyenin en büyük forum sitesinde translate yama konusu açılmıyor bu saatten sonra bu tip grupların konularına da kurallar çerçevesinde elinden gelen her baltalamayı yapacağım her yere şikayet edeceğim. Paşa paşa konu kitlemek zorunda kalacaklar. Cak cuğu kurmuş paşalar, translate yamaları yasaklatmışlar, beleşe forumda kendi reklamlarını da yapıyorlar, forumdaki kullanıcılara pul kadar değer vermiyorlar eee rahat rahat burada at koşturacaksınız öyle mi oldu paşa.

• Forumda ne kadar çok etik değerlerden asla taviz vermeyen insan varmış... sevindirici!
    Çeviri yapan grubu maliyeye şikayet eden kişi hissedebilir hayvanları sömürmenin yanlış olduğunu da bilip vegan olmuştur herhalde? Tutarlı olmak bunu gerektirir çünkü.. diğer türlü zaten riyakarlık olur.

Oh be tüm bu hengame içinde vegan aktivizmimi de yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

3-5 kendini bilmez hakaret etmiş olabilir bu sebepten dolayı foruma küsülür mü? Moderatör arkadaşlar da söyledi hakaret varsa şikayet edin diye. Konuya daha soğukkanlı ve profesyonelce yaklaşmak gerekirdi bence. Sonuçta bu Anonymous çevirinin son çevirisi değil. Bu kadar kalabalık bir topluluktan 3-5 hakaret sebebiyle çekilmenin ne lüzumu vardı.

Alıntıları Göster
    1,2 mesaj alta bak,bunlar böyle cekilmeselerdi konu oto kapanacaktı
    adam banada küfür etti,ben ne yaptım ekran görüntüsü aldım salı günü izin günüm karakol 250m

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Şimdi ben taa o zaman olan olaylardan 1. ağızdan bir şeyler duydum ama açıklamak istemiyorum arkadaşım izin vermiyor. Kısaca söylemek gerekirse böyle belirtilseydi bence 2. bir alternatifimiz olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Mesajlaştığın kişiler eski bir grup felan mı yoksa ilk defa çeviri planlaması olan kişiler miydi? Birde bu oyunun dosyalarını açıp gömebilen dünyada Anonymous harici bir grup vesaire yok. İş zaten tool kısmında kapanıyor yani. Birde bunun çeviri kısmı var(bir hevesle başlanıp yarım bırakılan bir sürü yama, uzun süredir belli oranda tıkanan bir sürü yama var) ki o da ayrı bir dert.

Bu gruptan sonra en iddialı olan Animus Projesi'nin bile hali ortada(yaptığı projeler bakımından). Bu yüzden başka bir grubun başlayıp 1.5-2 yıl içinde bitirebileceği fikri pek akla yatkın gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cogman

Çek Çek konuyu biraz daha çek,s400lere kadar gidelim
    Benzin varil kaç dolar oldu , çeyrek kac tl
    Ben yöneticimi diyorum,bir ortamdasin diyelim adam sana küfür etti şikayet edersin yada dayak atarsın yada dayak atarsın, bu yapacağın aksiyonu mekanami yaparsın şahısami
    Şimdi sana küfür edenle mi işin olur mekanla mi kimi şikayet edrsin?
    Memur bey 12 nolu masa bana küfür mü etti diyeceksin
    Sizin gibi yama severler de saçma saçma karşılaştırmalarda bulunuyorlar. Oyun fiyatlarıyla yama fiyatları hatta sistemler ile karşılaştırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: keptuwaitinghuh

Mesajlaştığın kişiler eski bir grup felan mı yoksa ilk defa çeviri planlaması olan kişiler miydi? Birde bu oyunun dosyalarını açıp gömebilen dünyada Anonymous harici bir grup vesaire yok. İş zaten tool kısmında kapanıyor yani. Birde bunun çeviri kısmı var(bir hevesle başlanıp yarım bırakılan bir sürü yama, uzun süredir belli oranda tıkanan bir sürü yama var) ki o da ayrı bir dert.

Bu gruptan sonra en iddialı olan Animus Projesi'nin bile hali ortada(yaptığı projeler bakımından). Bu yüzden başka bir grubun başlayıp 1.5-2 yıl içinde bitirebileceği fikri pek akla yatkın gelmiyor.

Alıntıları Göster
    Bilgi veremem maalesef hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywaterr

Valla bu yamayı birileri çıkar bal gibi çevirirdi. Gta 5 çevrildi, gta 4 çevrildi, witcher 3 çevrildi. Bu da çevrilecekti. Keşke bu leş grubun eline düşmeseydi.
    Zamanında Skyrim çevirildi be. Bu mu çevirilmeyecek?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.