Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne oldugu belli olmayan bir programi pc ye asla kurmam.sizde kurmayin.
    Bunlar birkere yalanci.hani yama 40 tlnin altinda olucakti.40 tlye oyunmu satiyoruz icinizi ferah tutun.demedileemi.
    Isler ters gidince ,ulan yaminin fiyatini dh yemi soracaktik demedimi.bir anda dhden cekip gitmedilermi😂
    Ilerde basiniza birsey gelirse ayni durumlarla karsilasmiyacakmiyiz😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saçmalık için mi uzattınız?

Çok bekledik, çok beklettiniz adisiniz siz.

Korsanceviri, Dark souls ve witcher 3 ekibine 5-10 lira gibi bağış yapmıştım. Tek yaptıkları orjinal oyun aldırmaktı. Helal olsun dedim sevdim onları.
    Fakat size tek kuruş vermek istemiyorum. Darıldım gerçekten.

Bildiğim tek bir iyiliğiniz var oda efsane Heavy Raini çevirip vermeniz. On yıllık bir oyunu oynamamı gerektirmedi istemedim açıkçası. Çoktandır pandadan izlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0meNtS -- 11 Temmuz 2020; 12:54:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O aşamalar benim umrumda degil ben oyunu Turkce oynamak istiyorum beni ilgilendiren durum bu firmaya sikayet veya vergi verince oyunu turkce oynayabilecei miyim?
    Not Ps Turkiye bile o kadar ugrasti Turkce olmadi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 11 Temmuz 2020; 12:44:1 >
  • bu yamanın kırılmaması için nasıl bir önlem aldılar?
  • Hala savunan milleti kandirmaya calisan bu saksakcikara ne dersiniz.bunlari para ile mi tutuyorlar.yoksa bedava yamami aliyorlar.
    Gelin size 50 tl nizi vereyim bi susun yeterki😂😂😂😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ne alakası var? oyun zaten hala muhteşem de gidip de yamasına 50 kağıt verecek halim yok. asıl sen rdr 2'yi sevmediğin halde ne diye günlerdir çeviri konusunda takılıyorsun onu anlamadım. işsiz misin :D

Alıntıları Göster
    Oyunu sevmediğim nerden çıktı ne alaka? benim için oyun senin için şaheser ben sevdiğim oyunun yamasına gözüm kapalı yüz tl ayırdım ama konu sahibi fiyat açıklamasından rahatsız olunca bir daha fiyat telafuz etmedim.

Neyse bırak edebiyatı ben sevdiğim oyunun çevirisine 100 tl gözüm kapalı verirken sen bu şaheserin çevirisine niye 50 tl yi çok gördün onu açıkla bi.

Ancak şunu söyleyim gelinen noktadan sonra 100 tl lik değerleri kalmadı gözümde. Yazdığım her yorumda ne dedim fiyatı neyse basar parasını alır geçerim.

Bunu niye dedim çünkü çeviride ilerledikçe iş iyilikten çıkıp ticarete dönmeye başladığı için dedim ve olayların bu noktaya geleceğini çok önceden sezdiğim için bu gurup gözümden düştü dedim.

Farkındasın veya değilsin ama bu gün olayların bu noktaya gelmesinin ve bu fiyatların sürekli yükselmesinin sebeblerinden biride sensin.

Şimdi çıkmış kendi yarattığınız canavara sitem ediyor fiyat düşürsün diye yalvarıyorsunuz.

Son olarak bana alıntı yapmadan önce yazdıklarımı anla idrak et öyle yaz bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAktif

Walküre'ye özelden ailesine sövenlere 1 kelime dahi etmeyeceğim, o şahıslara diyecek birşeyim yok ama Discord'da DH üyeleri için bu şekilde konuşuluyor bilinmesini isterim.

Bunu ortalığı karıştırmak için atmadım, ben yamayı yapanlarıda, 50TL'yi fazla bulanlarıda haklı görüyorum yani 2 tarafıda ama. Dün ben ortalığı dindirmek için söylediğim 2 kelam için susturuldum bu arkadaşlar ise istediğine sallayabiliyor.

Beni koruyan yaşasın mantığıyla ilerlemeden herkesle uzlaşma yoluna gidilirse herkesin mutlu mesut hayatına devam edebileceğine inanıyorum.

Not: Aptal ergen diyen yaşlı abimizle WP üzerinden yüz yüze konuşmaya çağırdım sonuç: arkadaş haritadan silindi. Millet birbirini gömmeyi çok seviyor, bunlara izin vermemeniz dileğiyle.
    bunlar poh pohçu tayfa 5-10 kişiler çok takma bunları birbirleri arasında alıntı yapıp duyar kasan tayfa hep aynı kişilerdir biri yazar diğeri hemen alıntı yapar onun yorumunu doğrular haklısın kardeşim 50 TL nedir 100 TL olsun gibi değmez yani.

• Ya birader eski msjlarinda bu grupa karsi iyi seyler yaziyordun ben senin hangi zihniyete hakim oldugunu cozemedim

• Lol. sabahtan beri okuyup gülüyorum. Mustehak. Keşke 100 lira yapsalar.

• Walkür bey bayram sürprizi deyip paralı walking dead çevirisi paylaşmıştı şimdi de revizyona gidecekmiş beyefendi 45 lira yapar artık ayağımız alışsın maksat

• quote:

Orijinalden alıntı: baaburcan

Ya birader eski msjlarinda bu grupa karsi iyi seyler yaziyordun ben senin hangi zihniyete hakim oldugunu cozemedim
    Yine yazarim.adamlar net durust olsun herzaman herkez yazar.ortada kaypaklik var

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAktif

Walküre'ye özelden ailesine sövenlere 1 kelime dahi etmeyeceğim, o şahıslara diyecek birşeyim yok ama Discord'da DH üyeleri için bu şekilde konuşuluyor bilinmesini isterim.

Bunu ortalığı karıştırmak için atmadım, ben yamayı yapanlarıda, 50TL'yi fazla bulanlarıda haklı görüyorum yani 2 tarafıda ama. Dün ben ortalığı dindirmek için söylediğim 2 kelam için susturuldum bu arkadaşlar ise istediğine sallayabiliyor.

Beni koruyan yaşasın mantığıyla ilerlemeden herkesle uzlaşma yoluna gidilirse herkesin mutlu mesut hayatına devam edebileceğine inanıyorum.

Not: Aptal ergen diyen yaşlı abimizle WP üzerinden yüz yüze konuşmaya çağırdım sonuç: arkadaş haritadan silindi. Millet birbirini gömmeyi çok seviyor, bunlara izin vermemeniz dileğiyle.
    Kim bu adnan :) zaruri ihtiyaç olan yemekle kıyaslamış hadi kıyasladın da sormazlar mı adama günde tek öğün mü yiyorsunda 2 güne yaydın?

• Yahu arkadaş 50 lira verecek gücümüz var. Günde 10-11 saat çalışarak hayatını kazanan adamlarız çoğumuz. Ama burda resmen şark kurnazlığı ile yapılmış çok yanlış bir hareket var. Benim bu yamaya para verme tercihim emek hırsızlığına karşı olmamdan kaynaklı. Senin yaman aynı gün kırılacak zaten. Şimdi bu herşeyi çok bilen arkadaşlara soruyorum. Siz bu yamayı 20-25 liradan verseydiniz emin olun en az 5 katı kişi parayla alacaktı. Ancak şimdi çoğu kişi sizin bu kararlarınız ve tutarsız konuşmalarınız yüzünden kırılmış halde indirecek. "Anonymouspass" mış... Şaka gibi. Hiçmi aklı başında birey yok o ekipte yahu."Uygun verelimki millet yama kırılsa bile emeğimize ve bize saygı duyup alsın" diyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: baaburcan

Ya birader eski msjlarinda bu grupa karsi iyi seyler yaziyordun ben senin hangi zihniyete hakim oldugunu cozemedim
    Walkur eger fiyati 50 tl ve abonelik sistemi kayacaksa en basindan diyecekti .ozaman eyvallah.ama simdi 7 ay beklet sonra mecbur kil.ve aciklama olarak.hayirdir fiyati dhyemi soracaktik de

• 33 sayfa ne la kafayi mi yediniz beğenen alsin beğenmeyen almasin. Şunuda söylüyorum burada 5 sayfa yorum yazan kişiler o yamayi kirilinca alip kullanacak böylede tipler dolu memlekette.5 bin kisi civari yamayi satin alsaydi 125 bin kazanacakti 5 bin kisiyle 250bin kazanmayi deniyor ama malesef tutmaz o iş eger yamayi 10k kişi alma şansi olsaydi o zaman 20 25tlden 250bini kazanabilirlerdi ama 10 bin kisi bu yamayi para verip satin almaz 1000 kişi alir gerisi korsan alir ve bunu savunur nasil olsa onun yaptigida korsan diye kendi yaptigina bakmadan:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 11 Temmuz 2020; 13:2:21 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Hakikaten arkadaşın dediği gibi sizdeki bu öfke nedir? Destekleyip yamanızı kullanan 200 kişi belki de daha fazlası var ama sizin kötü anlamda eleştiren, hakaret eden 5-10 kişiyi önemseyip destekleyenler ile birlikte herkese kin kusmanızın sebebi nedir? The Witcher yamanızı severek kullanan birisiyim, sizi desteklemeyen 5-10 kişi yüzünden çevirilerinizden bu kadar pişmansanız bir daha sakın gönüllü bir çeviri işine katılmayın. Herkese ücretsiz paylaştığınız bir dil yaması yüzünden üzerimde hakkınız olduğunu düşünmüyorum ayrıca. Bu kadar dert edecekseydiniz keşke hiç girişmeseydiniz bu işlere.

• Ben hala rockstardan aldıkları izinleri bekliyorum.
  • Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu

discorddaki bir avuç şakşakçıyı değil de gerçek topluluğu dinlemeye karar verdiler galiba.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.