Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Revizyon dediği sadece RDR için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Arkadaşlar daha makul seviyelere çekilmesi için kendileriyle görüştüm. Bu konunun sorumluları discord da bulunan fanboylarıdır. Kendileri donanımhabere sorma gereği görmedikleri için bu konu bu hale geldi. Yapılan muhabbetler 50 TL olsun, emek var emek diye tutturulduğu için bu kadar şakşakçılık donanımhaber'de bulunanlar tarafından hoş karşılanmayacağını kestirememişler. İlerleyen günlerde yeni bir konu açılarak revizyon edileceğini düşünüyorum.

GamePass sistemi internet bağlantısı gerektiren (Aynı XBOX GAME PASS)bir yazılıma sahip olduğu için oyunun dosyalarını kopyalamanız/dağıtmanız/değiştirmeniz mümkün değil. Bunu getirmeleri hoş ama fiyat politikası olarak aylık 10 tl ye inmesini talep ettim. 20 TL çok, en az 10 tl olsun herkes yararlansın dedim. RDR2 fiyatı ise 50 tl yerine 20-35 tl arasına tekli satış fiyatına inmelidir dedim.

Tekrar söylüyorum, adamların tek suçu discord'da bulunan bazı şahısların söylemlerine kulak asmalarıdır. Kendilerine sormanıza bile gerek yok discord'a gelerek ortamın nasıl 50 tl, 100 tl şeklinde gazlandığını görebilirsiniz.

Fiyat da alta çekilecek ve güzel bir açıklama yapılacaktır. Herkesi olgunluğa davet ediyorum.
    GP deyince Microsoft'taki GP olmuyor, Microsoft'taki gibi güvenli yapamazlar illa ki bir yolunu bulup dil dosyalarını ele geçirenler olacaktır. Gerçekten oyuncu dostu ise ve niyetlerinin emeklerinin karşılığını almak ise tekli satış 20₺ yaparlar yoksa yamayı kırmak için hırslanacaklardır.

"Oyunun dosyalarını kopyalamanız/dağıtmanız/değiştirmeniz mümkün değil." diye büyük konuşmamak lazım, Titanik'i batmaz demişlerdi sonu malum

• Açıklama geliyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Gönüllü olarak yaparlar demedim zaten eskiden böyleydi dedim.

Nasıl çalıştıkları benim düşüneceğim konu değil.300 400 lira olan oyunun yamasına 50 lira istiyorsan biraz insaf ve vicdanı başka yerlerde aramak lazım.Oyunlara gelen vergiler mesela ben 40 50 kişinin aldığı kazandığı kazanamadığı parada değilim.Biraz daha makul rakamlarda tutarsan 5 kişi alacağına 100 kişi alır.Ayrıca görüldüğü kadarı ile konuda 40 lira ve üstünü geçmeyecek gibi vaatler verilmiş.Ticari olarak bir iş yapıp vaat veriyorsan tepki de toplaman gayet doğal.

Birde unutmamak lazım hala ülkemizde orijinal oyunun bu kadar az yayın olduğu yerde bu kadar tepki topluyorsan sorunu tepki verende değil başka noktalarda araman gerekli.

Ayrıca 2.si şirket olduğuna dair bu arkadaşların bir belgesi var mı ? Şunu da diyenler olmuş çevirinin nesi legal o zaman tercümanlık büroları dünyadan bi haber ki büro açıp vergiye tabi olup meslek haline getirmişler.Her dil bilen ekip kurup çeviri yapsın forumlarda yayınlasın ücret talep etsin.Burada tek doğru olan bağış sistemidir.
    Burada tek dogru olan bagis sistemiyse %90 bagis yapmaz ve ben ceviri işi yapsam bu kadar boş ve bencil adamin oldugu yerde bu işi yapmam çünkü hesapla böl bu adamlar gitse 3 ay asgari ucretle calissa daha fazla kazanir.Günde 5 6 saatten az ceviri yaparak bu kadar sürede bitiremezler.Herkes empati yapsın ben bu elemanlari 1gr tanimiyorum konuyuda arada 1 takip ediyorum ama malesef öyle tipler var ki kendi kafasindaki fiyat cikmayinca adamlara söylemediklerini birakmamislar.Bunlarin verdigi emegin karsiliginj alabilmesi için 20tlden 10bin kisiye satsalar dahi (o kadar alacak kesinlikle olmaz 5 tl yapsa dahi hepimiz biliyoruz,paylari kac bilmem 30 kisiye böl 5 bin tl ediyor 6 ayda:D kişisel olarak söylüyorum seni tenzih ederek adamin anasini bacisina dahi küfür eden adamlara karsi bu kadar emege karsilik bide ustune pul kadar paraya karsilik yapacaksam yapmam kudursunlar neden yama ekibi kalmadi diye ilerleyen yillarda:) olacağı bu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 11 Temmuz 2020; 13:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Açıklama geliyor arkadaşlar.
    Cimriler muradına erecek hadi gene iyiler bu kadar yüssüzlüğe ben yamayı beleşe yüzlerine vururdum
  • Spanw422 S kullanıcısına yanıt
    Hadi bi takla at görelim. belki ücretsiz verirler yamayı sana.
  • O kadar eleştiriyi görmezden gelip DH anamıza sövmüşler diyip olayı basitleştirmek bir yerlerden tanıdık geliyor Benim çevirmen arkadaşlarımın üzerine 50 kişi üzerinde indirim kuponu olan deri ceketliriyle .....Birde ölücüymüşüz madem öyle düşünüyordun en başında niye buraya konu açıp muhattap aldın ey bayyyyyyyyyy .....

2.Neyin illegal neyin legal olduğunu bilmeden korsan oyun alanlara laf sokup yamayı savunan bir kitle var şaka gibi.

3.50 liraya yama çıkartmış herifler bunu savunan tipler var.Yok sigara içmeyin iki günlük zevkinizden kısın vs.Lan zaten bu ülkede yaşamaya çalışan insanların çoğu zevkinden kısıyor gelip birde tavsiye veriyorsunuz ....

4.Yok biz kazanmışı zda sakin olalım vs konuyla alakam yok zerre ilgilenmiyorum sırf bu tarz eleştiriye tahamüllü olmayan tarışınca ortadoğulu olan insanlar ve bunların müritleri olduğu için burdayım.Hak arayan adamı her ortamda baltalıyıp sonra ülke gündeminde ağlayan tipler size ne desek az.

5.Yok şurdan geldik yok burdan geldik diyip 2 mesajlı troller aklınız yok fikriniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 11 Temmuz 2020; 13:25:1 >

• quote:

Açıklama geliyor arkadaşlar.
    kardeş sende sıktın ha grubun sözcüsü felanmısın
  • bu kadar hakaret ve lafı kaldırabilecek, bu kadar şeyden sonra kendine yedirip fiyatı indirmişler deyip o yamayı alacak kişi aynı zamanda karakterini takas etmiş olacak.
    1 liraya bile satsalar alan karaktersizdir.
    bunlar para kazanmak için geri adım atar çünkü kaybedecek taraf onlar. ama siz onlar çaresiz kalıp geri adım attığında he ok o zaman derseniz boşa gitmiş olur her şey. yarın yine aynı şeyi yaparlar.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    kürenin kankisi falan galiba sürekli bi savunma çabası :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

kardeş sende sıktın ha grubun sözcüsü felanmısın

Alıntıları Göster
    belki öyle sanane zoruna mı gitti sen burada avukatlık yaparken iyi
  • Beyler size güveniyorum ac oddyseyde kırılmıştı buda kırılsın 50 lira istemek neymiş
    Grubun sözcüsü değil, donanımhaberin sözcülüğünü yapıyorum sayenizde. Adamı foruma geri çağıran benim, fiyatı indirtin diyen benim bence yerini bil de öyle konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 13:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frasiyav

kürenin kankisi falan galiba sürekli bi savunma çabası :D
    he ya aynen sabahtan beri yok görüştüm yok konuştum açıklama geliyor geldi

yahu bunlar kim çapları neler kim pohpohladı bunları bu kadar kendilerini niye bu kadar önemli zannediyorlar

bu burada yan hesaplarıyla gelip elemanları felan da övüyordur kesin şimdi
  • Forumda yamaya para vermemek için ağlayanlar temsili
    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
  • XBlades kullanıcısına yanıt
    sen kimsin de yerimi bileyim kendini neden bu kadar önemli biri olarak görüyorsun
  • Yama ücretleri standart olmalı bence çok küçük çaplı yamalar hariç. Onlarda zaten ücretsiz yayınlanır. Ayrıca aylık abonelik sistemi yerine paket halinde de satılabilir. Mesela tekli yamalar 15 diyelim 4 lü yama 40 TL falan. Alan kişide istediği zaman istediği yamayı seçebilir. Süresiz olarak sahip olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frasiyav -- 22 Temmuz 2020; 21:28:55 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.