Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XBlades

Ya inan pes gerçekten hayret ediyorum, millete iyilik yaramıyor.

Sabahtan beri adamla görüşüyorum. Burada yamayı aylardır bekleyenlere iyilik olsun diye bir orta nokta ayarlamaya çalışıyorum herkes istediği oyunu türkçe yama olarak satın alsın oynasın diye buradaki tayfa işi gırggıra, trollüğe vuruyor. Ne desek boş, adamdan açıklama gelecek diyorum farklı yerlere çekiliyor konu.

Harbi çoluk çocukla muhattap oluyoruz.
    O tarz tipler her dönemde her vakitte her olayda olurlar. Onlarla hiç yorma kendini. Aklı başında kişi çoğunlukta ve takip ediyor. Merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sabahtan beri herkesin aklını alıyorsun ne kafa varmış sende be
  • Madem cevaplar ortaya yazılıyor, öyle yapalım. Senden arabuluculuk yapmanı isteyen mi oldu? Kendi kendine rol kesiyorsun.
  • Spanw422 S kullanıcısına yanıt
    10 mesajla gelmiş burada rüzgar yapmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frasiyav -- 22 Temmuz 2020; 21:29:11 >
    abisi daha 1 dk olmadan 1 + oy vermişsin yahu az dur bekle yönetim panelinden yan hesapların deşifre olacak bu ne hız

ayrıca senin inanıp inanmaman benim için bir şey ifade etmiyor yan çarlarında yazacağına asıl üyeliğinle yaz abisi.
  • Neyse Winter is coming kardeşin espirilerini kenarıdan izleyecem biraz yoruldum gari size laf yetiştirmekten malum herkes bir birinin aklını alıyor klavyeden
    Evet ben de diyorum ağlıyorum diye hem de salya sümük
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Senin gibilere "get a job" diyor ortadoğulu olmayanlar. Üretici dağıtıcıntğrkçe yamayla nadıl bir zarara uğruyor. Dil pakeyi yüzünden dava edilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

abisi daha 1 dk olmadan 1 + oy vermişsin yahu az dur bekle yönetim panelinden yan hesapların deşifre olacak bu ne hız

ayrıca senin inanıp inanmaman benim için bir şey ifade etmiyor yan çarlarında yazacağına asıl üyeliğinle yaz abisi.
    wwooooww reis yönetimde sağlam bağlantılar var demekki ufffff çok korktum hakaret içermeyen her yazı özgürlüktür boş yapma ben senin gibi önüme gelenin aklını almıyorum
  • Ücret 50 den 30tl ye çekilmiş.
  • 30 lira olmuş. game pass işini iptal etmişler.
  • translate yamaları engelleyen yasakçı zihniyetin ürünü bu 50₺, gamepassler. çeviri forumunun yönetim ekibi değişmeli özgür ortam olmalı bu adamlara böyle ortam bırakılmamalı. bir yama için ne idüğü belirsiz programları kurmamızı istiyorlar. savunmaları da beğenmiyorsan alma. sen de translate yamayı beğenmiyorsan kullanma koskoca forumda anket yapılıyor rezil rezil. açarsın ayrı bölüm isteyen istediğini kullanır bu kadar basit.
  • aa geri mi dönmüşler hani kapatıp gidiyorlardı forumu. Niye ses verdiniz tekrardan? Umduğunuz hypeı bulamadınız mı? Neyse 20sinden sonra korsana dökülmeye başlar
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Keserim, sizi ilgilendirmez. Adamı geldi mi geldi. Efendi gibi git konuya yorumunu oku şimdi. Daha da sinirlendirmeyin beni işinize bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 13:40:40 >
  • gevezeler. 30 tlye çekildi yama. çıktıgında alın da boş yorumları bırakıp varsa işinize gücünüze dönün artık. istemiyorsanız hala da almayın,boş konuşmayın artık yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

30 lira olmuş. game pass işini iptal etmişler.
    Hani nerde açsınlar satışa 10 gün daha beklemenin ne faydası var diye dolaşacak burası şimdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.