Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım bak, kalbini kırdıysam kusura bakma ama inan ben kendim için değil gençler için adamla konuşmaya gittim. Forumda yazılan tüm yorumları okuyarak gittim, senin diğerlerinin herkesin yazdıklarını okuyarak adama anlattım.

Onlarda ortak noktayı buldular. Bu kadar. Neyse tekrar kimse kusura bakmasın, ortalık gerginleşti.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GothamK

Ben bu yama için üye olmuştum ve hep destek verdim ta ki gamepass açıklana ve yama 50 tl denene kadar..Aptal yerine koydular kusura bakmasınlar tepkimide koyarım.

sen bi paket makarnaya oy verdiğin için burdaki insanları anlayamazsın MAKARNACI. Bir de senin aylık troll maaşında yatıyordu aa dur sizin troll hesaplarınızı kapattılar

Şikayet etmek isteyenler için.

"copyright@take2games.com" adresine durumu basit ingilizce ile mail gönderin.

"https://www.anonymousceviri.com/2019/10/red-dead-redemption-2-turkce-yama.html" bu bağlantı adresini maile ekleyin.
    Blok

Bye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliydi böyle bir patlak verecekleri. :) aylardır adamların agzın dan bir şey alamıyoruz binlerce insan pandemi döneminde boştaydı aylarca yazıldı edildi tavsiyeler sunuldu yama cıkana kadar yarısını yayınlayın denildi ücreti neyse verelim denildi ama nafile adamın cevabı Düşünmüyoruz :) Şimdi eliniz de patlasın. Ayrıca arkadaslar 7 ay az bir süreç değil yani ekibleri de az değil 7 ay da oyun yapılıyor. hala pof poflamayın. Çok bencil insanlardı. iyi oldu.
  • en azından insanları dinlediler ve yama fiyatı 30 tl ye düştü. artık herkesin alabileceği ve gerçekten bağış fiyatı bazında bir fiyata düştü.

hatanın neresinden dönülse kârdır.
  • 30TL iyi fiyat.
  • Konu miladını doldurdu, kapatabilirsiniz. Başka anakonu açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 14:7:46 >
  • 30 lira nerede yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frasiyav -- 22 Temmuz 2020; 21:29:24 >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Şunu da eklemek lazım, Black Mesa TAMAMEN sıfırdan yapılıyor. Tüm kod, seslendirme, kaplamalar; her şey sıfırdan yapılma. Sonuç olarak da VALVE bu işi çok beğendiği için modu yapanlara satış hakkı veriyor. Yani öyle yapımcılar "biz Black Mesa yaptık, 50 TL'ye satıyoruz" da demiyorlar. Valve izin verene kadar ücretsiz dağıtıyorlar yine Valve'ın verdiği modlama iznine dayanarak.
  • Discord'dan duyuru geçmişler. Tek seferlik fiyatı 30 TL olmuş abonelik sistemini de süresiz olarak rafa kaldırmışlar.
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144492429

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ya sabır durduk yere ban yemek istemiyorum.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Modlamadan para kazanma durumu konusunda çok iyi bir örnek.

Veya bunun haricinde Skyrim'e yapılmış oyun boyutunda iki tane mod var. Falskaar ve Enderal. Enderal isimli mod sırf kendi içinde 80 saate varan gameplay sunuyor fakat yapımcıları bundan para kazanamıyor. Çünkü burada atıp tutan çakma avukatların aksine, ortada YASAL bir durum söz konusu. Bu modun reklamı sitelerde yapılmıştı, birçok inceleme sitesi moda çok yüksek puanlar vermişti ama yine de Bethesda izin vermediğinden dolayı adamlar hiçbir şey yapamadılar. Bağış adı altında bile para kazanamadılar çünkü YASAK. Sadece soundtrack ve merchandise ürünleri satıp para kazanabildiler. Çünkü HUKUK denen bir şey var, çakma avukatlara duyurulur.

Buyurun bahsettiğim modun Steam sayfası:https://store.steampowered.com/app/933480/Enderal_Forgotten_Stories/

• must33_35 kullanıcısına yanıt
    Topluluğun genetiği değişmedikçe en iyiyi ya da en ideali bulmak mümkün değil. Burada çözüm yapanın işine nasıl geliyorsa odur, zorla yapmadığı gibi zorla satmıyor. Hele bir de alternatifin yoksa zaten ayağına düşerler ya da bir kurtarıcı beklerler. Ne de olsa yapan da hırsız eden de millete göre... vicdanlar sızlamaz. Memlekette animuslar anonimuslar da çok ds3tr gibi isimsiz kahramanlar da(sanki dayak yiyecekmiş gibi ismini açıklayamayan sefiller) yani çözüme gerek yok, ortada kavgalı gürültülü de olsa işleyen bir düzen var.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Abone sistemi yoksa neden tek seferlik anlamadım? Başka çevirileri de çıkacak yakında onlar ne olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

en azından insanları dinlediler ve yama fiyatı 30 tl ye düştü. artık herkesin alabileceği ve gerçekten bağış fiyatı bazında bir fiyata düştü.

hatanın neresinden dönülse kârdır.
    isnanları dinlediler mi ? afedersin ama bi tarafları sıkışınca düşürdüler kimseyi dinledikleri falan yok
    sizin gibiler olduğu sürece bunlar bu şekilde davranmaya devam eder. hiç bir sonuca katlanmak zorunda değiller en kötü bi indirim yaparız herkes şak şaklar unutulur gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Konu miladını doldurdu, kapatabilirsiniz. Başka anakonu açıldı.
    forum sözcüsü konuştu kapatın konuyu
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.