Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipik ceviri ekibi hareketleri. Bu cevirmenlerin ahlaki hep boyle. Ne garip insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağız alışkanlığı olarak tek seferlik demişim :) RDR2 yamasının fiyatı 30 TL olacak, abonelik sistemi de olmayacak.
  • Hiç değişmeyeceksiniz değil mi :) İstersem bu forumda adminde olurum, o zaman ne diyeceksin çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 14:24:36 >
  • JRache kullanıcısına yanıt
    50tl iyi bir fiyattı aslında. Dışarda custom herhangi bir iş bile yapılsa herzaman fiyatı farklı olur. Sonuçta büyük firmalar sürümden kazanıyor bu çocuklar kaçtane tr yama satıp para kazanıcak ? Birşeyler köstek yerine destek olmak gerekiyor. 30tl yama alırım üstüne bağış yaparım benim gibi düşünen insanlar tabiki vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

50tl iyi bir fiyattı aslında. Dışarda custom herhangi bir iş bile yapılsa herzaman fiyatı farklı olur. Sonuçta büyük firmalar sürümden kazanıyor bu çocuklar kaçtane tr yama satıp para kazanıcak ? Birşeyler köstek yerine destek olmak gerekiyor. 30tl yama alırım üstüne bağış yaparım benim gibi düşünen insanlar tabiki vardır.
    biz genelde köstek olmayı seven başkalarının emeğine göz dikmeyi seven bir milletiz maalesef sizin düşüncelerinize bu forumdaki insanların %70 i ortak olamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 11 Temmuz 2020; 13:27:57 >
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Dostum maalesef ya biz anlatamıyoruz ya da bu insanlar anlamıyor.

Daha da diyorlar ki yok işte bunların derdi bağcıyı dövmekmiş, yok efendim milyon dolarlık firma bunun mu derdine düşecekmiş de madem çok yasa derdindeymişiz yaya geçidinde yeşil yanmadan geçmemeliymişiz

Maalesef memleket, yasaları ceza verildiği sürece değerli gören insanlarla dolu ve bir de pişkin pişkin bunu söyleyip böbürleniyorlar

Halbuki adamın haberi yok ben bomboş yolda bile şerit değiştirirken sinyal yakıyorum

Bu ülke hep böyle "ne olacak canım"cılar yüzünden dikiş tutmuyor.

• 30 TL makul fiyat. Ben bir iki ay önce İngilizce altyazi ile oyunu bitirmiştim ileride tekrar oynamak için alacağım. İlk defa bir çeviri işine para vereceğim böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Hiç değişmeyeceksiniz değil mi :) İstersem bu forumda adminde olurum, o zaman ne diyeceksin çok merak ediyorum
    çok boş konuşuyorsun. neyin kafası bu anlamıyorum. admin olsan ne olcak ? yetkin varsa kapatırsın bu kadar basit. ben senin kafandaki insanları engeller geçerim. ilk engellediğim admin olmaz. adminlere özel bi ilgim yok yani senin gibi. forumun sahibi gelse umrumda olmaz en fazla banlar, ilkte olmaz, bir şey de kaybetmem. ben doğru bildiğimi savunmaya devam ederim karşımdakinin kim olduğu önemli değil. senin gibi birilerine eğilip bükülmem."o zaman ne diyeceksin" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 11 Temmuz 2020; 14:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoit

Ben sizin ne demek istediğinizi anlamıyorum. Yama çıkmadan önce ana konusunda yama 1000TL olmalı diyordunuz ama bu sefer de 50TL olmalı diyen beleşciler ağlar diyordunuz şimdi noldu? 50TL'yi vermeyip korsan indireceğim diyorsunuz. Nere ağır basarsa orayamı iniyosunuz? Bunun dediklerini dikkate almayın arkadaşlar birde yorumlarını beğenenler varmış. Yama bunlar yüzünden 50TL oldu zaten.

Alıntıları Göster
    Bilmedigin seylere yorum yapma.walkur un basliginda yama 50 tl mi olur vs fiyati neden aciklamiyordun diye 10 kere tartistim herkez gordu.fiyat 20.30 bandinda olmali dedim 1 dk icinde yorumum silindi.walkure dedim bak simdi 1000 tl olmali diye yorum aticam onuda sildir dedim silinmedi.tabiki 1000.tl 100 tl dersen yirumun silinmez.

• DONANIM HABER'DE TÜRKÇE YAMALAR BÖLÜMÜ KAPATILSIN!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Bilmedigin seylere yorum yapma.walkur un basliginda yama 50 tl mi olur vs fiyati neden aciklamiyordun diye 10 kere tartistim herkez gordu.fiyat 20.30 bandinda olmali dedim 1 dk icinde yorumum silindi.walkure dedim bak simdi 1000 tl olmali diye yorum aticam onuda sildir dedim silinmedi.tabiki 1000.tl 100 tl dersen yirumun silinmez.

Alıntıları Göster
    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu Bundan ne anlanıyorsa artık.

• Herkesin "nasıl 50 TL olur" diye çıldırmasını anlamıyorum, sana uymuyorsa alma. Anonymous artık bu işi profesyonel bir şekilde yapıyor ve tabii ki para kazanması gerek. Bana 50 TL uymuyor ve ingilizcem de var zaten almam ama bu saldırılan ne abi, rockstara mail atmalar falan. Gerçekten kafayı yemişsiniz siz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoneOcean -- 11 Temmuz 2020; 14:39:12 >
  • 50 tl fazla gelmedi game pass fazla geldi ayrıca 150 tl ye epicten alan arkadaşlar var indirim vs 7 yıl uğraşılan oyun 200 tl iken yaması nın 50 tl olması biraz abartı yamayı alıcam bu arada ekonomim bunun için yeterli ama 50 tl yi küçümseyenler öğrencilik hayatlarında ferrariye biniyor heralde bir çok insan 1050 ti li pc leri 2 yıl evveline kadar 2 3 binliraya alıyorlardı ...olayın ikinci kısmıda şu arkadaşlar emekten bahsedenler bu yamadan kazandıkları paranın vergisini vereceklermi ...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Kimseyi tepeme çıkardığım yok ama senin isteğin bu yönde. Yerimi de sana soracak değilim. Aldığın aklımı da kendin kullanabilirsin belli ki sana baya lazım gördüğüm kadarıyla.

• XBlades kullanıcısına yanıt
    Yahu arkadaşım iyi niyetli olmak yanlış yapmaya mani değil. En başından beri iyi niyetle çabaladığını düşünsem de başkasının adına konuşman doğru değil. Müzakere etmeye zaman yok diye bu konu eş geçilebilir mi? Bunun neresini tartışıyoruz. Hadi konuyu kapatalım, istesem admin olur asarım keserim lafları yakışmıyor. Biraz konudan uzaklaşmanda bence fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GothamK

Hocam şirket olmaları son dakika yumurta kapıya dayandığı zaman alıcıları ilgilendirmez. Taa en baştan diyeceklerdi ki bizim şirket olma çabamız var bu RDR 2 yaması şu fiyatta çıkacak herkes kendini ona göre hazırlasın... Öyle son dakikada gamepass falan şirket falan kimseyi ilgilendirmez.

Bu arkadaşlar ne dedi Kaldı ki biz bu işi para için yapsak, yapmayız.” dedi mi dedi.

Asla animus projesi gibi olmayacağız dedi mi dedi.

Fiyat 40 tl olacak mı sorusuna oyun mu satıyoruz dedi mi dedi.

Hala daha niye sürekli onları savunuyorsun sana çıkarı ne ? bedava yama mı ? ya da çevirmen arkadaşlara yakın olmak mı ?

hatice netice ortada hala daha niye koyun gibi adamları savunuyorsun ?

bu arkadaşlar donanımhaberden çekildik demedi mi ?

Niye hala daha gelip mesaj yazıyorlar ?

Alıntıları Göster
    Okuduğum en mantıklı yorum olabilir bu. Zamanında Animus'a sallayanlar şimdi ANANAS'ın da o yolda gittiğini görünce saç baş yoluyor.

Ayrıca burada onları halen daha savunan tipler farklı kişiler değil, ekibin içerisindeki kişilerin yan hesapları yani çok bariz. Gerçek hesaplarından yazıp linç yemek istemiyorlar sadece.

• 50 Tl'ye tüm Witcher serisini dlcleriyle birlikte alıyorsun üstüne de para kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.