Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evettttt gelelim üçüncü fasıla yama 50 TL den satışa çıktı sonra 30 TL ye indi evet ağlayan arkadaşlar biraz daha ağlayın beleş olacak ha gayret
  • Ya birader sal beni anlamak istemiyorsan sana laf anlatmak zorunda değilim.Türkçe yama yapılıp bunun satılması illegal.Zararı ya da dava edilme kısmı beni ilgilendirmiyor.Senin sindiremediğin kendi farklı görüp ortadoğulu gibi düşünmen.

Selam ve Humus ile
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    oldu mu ? oldu. Konuştum mu ? konuştum. Bitti.

MÜZAKERE yapacaktık zaten. AA pardon ? seçecektik birini adamlarla masaya oturacaktı. O kadar zamanımız vardı zaten. Gerçekten boş muhabbet hala bu konuyu konuştuğuma inanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 11 Temmuz 2020; 13:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

oldu mu ? oldu. Konuştum mu ? konuştum. Bitti.

MÜZAKERE yapacaktık zaten. AA pardon ? seçecektik birini adamlarla masaya oturacaktı. O kadar zamanımız vardı zaten. Gerçekten boş muhabbet hala bu konuyu konuştuğuma inanamıyorum.
    blader şunlara laf anlatmaya çalışma hala anlamıyor musun bunlar her şeyi beleş istiyorlar karşıdaki insanın emeğine bir gram değer vermiyorlar aş şunları artık dediklerini takma he he de geç ya
  • XBlades kullanıcısına yanıt
    Ağzının payını aldın mı? Aldın.
  • Adamlar 17 evet tam 17 yıl uğraşıyor, source engine le efsanevi Half Life oyununu güncel grafiklerle yeniden yapıyor, Black Mesa ismiyle steam de satıyor. Fiyat 25 tl nin altında.... takdir oyuncunun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Tam tersi olmasın.
    iyi de bu yetkiyi sen nereden aldın kim sana verdi dh üyeleri adına konuşmayı ? asıl sorun burada sen kendini ne zannediyorsun da kendi kendine gelin güvey oluyorsun
  • Yama fiyatı 50 lira diyince çevremdeki herkes hastirsinler tepkisi verdi. Tüm camia olarak toplanıp yamayı almasak 10 lira bile yaparlar ama 50 liraya yama alacak keriz dolu olduğu için bu keriz silkeleme uygulamaları tıkırında gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Forumda çevrem var, arkadaşlarım var. Onlarla da görüştüm burada genç arkadaşlarımızın üzüldüğünü gördüğüm için adamlarla konuşmaya karar verdim o kadar. Nitekim oldu. Ya teşekkür edin diyen yok, sağol diyen yok. Ben oynamayacağım oyunu zaten. Niye kavga ediyorsunuz benimle anlamadım ki. Game Pass'ı iptal ettirene kadar canım çıktı dünden beri kararlar değiştiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siteamsorunsali

Yama fiyatı 50 lira diyince çevremdeki herkes hastirsinler tepkisi verdi. Tüm camia olarak toplanıp yamayı almasak 10 lira bile yaparlar ama 50 liraya yama alacak keriz dolu olduğu için bu keriz silkeleme uygulamaları tıkırında gidecek.
    bunlardan 10 liraya da alınmaz artık
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Üsluba bak arkadaş ya :D senin gerekçelerini sayfa sayfa gezip okumak zorunda mıyım? MGS 5 konusundaki yersiz ego gösterilerini ve buradaki tepkini gördüm yazdım. İki oyun çevirdin tapalım mı sana napalım beklentin nedir? Gırtlağımı sökermiş falan yavaş sök aslan tanımadığın insanlarla nasıl konuştuğuna dikkat et. İki oyun çeviren kendini Allah sanıyor ortama bak arkadaş. Forum kuralları malum hakettiğin cevabı yazamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milleti biliyorsun hocam.Protesto ederler iki gün sonra verdikleri küçücük şeyle mutlu olup asıl sorunu unuturlar.Döngü tekrar başlar.10 lira olur kraldan çok kralcısı olur.
    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu

yahu bende yamayı almayacağım zaten oyunu oynadım bitirdim sattım

forumda cevren var ise o çevre adına konuşursun, komple forum adına konuşmak haddin değil maalesef.

şu ana kadar hiç bir yama almadım pes tr spiker ve mw3 dublaj haricinde yama kullanmadım da ben ücretli yamaya komple karşıyım eğer localization grubu kazanç sağlayacak ise bunu yapımcı bünyesinde yapmalı. illegal bir şekilde yetki vs almadan yapım üzerinden kazanç sağlanmasına karşıyım.

ya da banane ya kim neyi kullanırsa kullansın 10 mesajın 8 yan çarlarla atılan şakşakcı mesajı dolu burası. dc den küfredip buradan şakşakcılık yapmaya geliyorlar sonrada bize hakaret ediyorlar diye ağlıyorlar

Evet kesinlikle eminim girmişsindir selamın aleyküm arkadaşlar deyip hallerini hatırlarını sormuşsundur. Nedir sizin derdiniz diye dinlemişsindir sonra yeni açıklama yapıp fiyatını düşürün daha yararlı olur diye tavsiye de vermişsindir onlar da daha sonra hooop tükürdüklerini yalayıp geri buraya bildirim gibi 30a düşürdük bak yeğenim maksat ayağınız alışsın hadi gel diyip esnaf ayağı çekmişlerdir. Melek yav melek ne kadar iyi düşünceliler Allah razı olsun onlardan Font: Kalın siyah yazı
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.