Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

sen kimsin de yerimi bileyim kendini neden bu kadar önemli biri olarak görüyorsun
    Kendini Trump sanan mağsum köylü
  • Dün küsüp gitmedi mi bunlar ne açıklaması şimdi. Discord grubundaki ergenlere yapabilirler açıklamalarını. Bu kaçıncı R oldu sayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 11 Temmuz 2020; 13:28:44 >
  • XBlades kullanıcısına yanıt
    Forum üyeleri git demedi ki, kendisi çekilme kararı aldı ve bence sözünün arkasında dursun. Dünden beri aldıkları hiçbir kararın arkasında duramadılar. Donanımhaber üyelerinin düşüncelerine de önem vermediğini yazdı zaten. Onlar kendilerini pohpohlayan discord grubuyla takılmaya devam etsin. Sözde kendisine küfredildi diye dert yandı ama discord grubunda tüm forum üyelerine küfredilmesine sessiz kaldılar. Adamsa sözünün arkasında durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 11 Temmuz 2020; 13:28:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

sen kimsin de yerimi bileyim kendini neden bu kadar önemli biri olarak görüyorsun
    Reis yanlız şunu fark ettim sabahtan beri buradasın 50 tl için değer mi la bu kadar ağlamana bana özelden yazsaydın abi ne olur param yok bir rdr yaması ısmarla bana deseydin ben alırdım sana be bu kadar da ağlamana gerek yoktu
  • Ya inan pes gerçekten hayret ediyorum, millete iyilik yaramıyor.

Sabahtan beri adamla görüşüyorum. Burada yamayı aylardır bekleyenlere iyilik olsun diye bir orta nokta ayarlamaya çalışıyorum herkes istediği oyunu türkçe yama olarak satın alsın oynasın diye buradaki tayfa işi gırggıra, trollüğe vuruyor. Ne desek boş, adamdan açıklama gelecek diyorum farklı yerlere çekiliyor konu.

Harbi çoluk çocukla muhattap oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Ya inan pes gerçekten hayret ediyorum, millete iyilik yaramıyor.

Sabahtan beri adamla görüşüyorum. Burada yamayı aylardır bekleyenlere iyilik olsun diye bir orta nokta ayarlamaya çalışıyorum herkes istediği oyunu türkçe yama olarak satın alsın oynasın diye buradaki tayfa işi gırggıra, trollüğe vuruyor. Ne desek boş, adamdan açıklama gelecek diyorum farklı yerlere çekiliyor konu.

Harbi çoluk çocukla muhattap oluyoruz.
    Kardeşim senin onlara yapacağın iyilik şu olacak OOOOOOOOOOO BEYLEEEEER YAMAA ÜCRETSİZ OLMUŞ HADİ İYİSİNİİİİİİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spanw422

Reis yanlız şunu fark ettim sabahtan beri buradasın 50 tl için değer mi la bu kadar ağlamana bana özelden yazsaydın abi ne olur param yok bir rdr yaması ısmarla bana deseydin ben alırdım sana be bu kadar da ağlamana gerek yoktu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Spanw422 isimli arkadaşa özelden IBAN numaranızı iletin 50TL dağıtabileceğini iddia ediyor. Atılan iban adreslere paraları yollamayazsan burdan uzayıp gitmen gerekiyor.

50TL almak için bu şahsa özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 11 Temmuz 2020; 13:32:1 >

• Yemişim yapacağı açıklamayı da indireceği fiyatı da oyun gelir geçer hep daha iyisi gelir ama insanlık baki kalır.
    Trollerle ya da çocuklarla muhattap olmuyorsun.Belirli bir kesimin sözcülüğünü yaparken sanki tüm forum halkını temsil ediyormuş gibi konuşuyorsun.Sıkıntı burda çıkıyor.Kimsenin kimsenin adına konuşmasına gerek yok ha yok biz kendi topluluğumuz adına hareket ediyorum diyorsan o sizin topluluğu bağlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 11 Temmuz 2020; 13:36:52 >
  • Bir süre sonra bu yamalar nasılsa ücretsiz olacak. 20 ₺ gibi uygun bir fiyat olsa düşünülebilir ama 50 çok. Hele diğer ekibin Assasssin's Creed Odyssey'in Türkçe yamasına 40 ₺ fiyat çekmesi tam komedi. Oyunun kendisi yaz indirimlerinde 88 ₺ idi. Birkaç hafta önce Epic Games'te 28'e alanlar bile varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spanw422 S kullanıcısına yanıt
    19 mesaj 3 haziran 2020 katılım tarihi yav he he salya sümük ağladık beleşe alamadık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Bu mesaj silindi.
    onun ben 30 yaşında olduğuna kesinlikle inanmıyorum maksiumum 23 24 dür imposible yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

19 mesaj 3 haziran 2020 katılım tarihi yav he he salya sümük ağladık beleşe alamadık diye
    valla şuan da ağlıyorsun ne diyim o kadar alışmışsınız ki ağlamaya size normal geliyor artık bu

Siyah kalın yazı en sevdiğim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.