Şimdi Ara

ANONYMOUS OYUN ÇEVİRMEK İSTEYENLERE DESTEK VERECEK (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için hepinize teşekkürler.
    Umarım sizin sayenizde Yakuza Kiwami 2 yaması görebiliriz. :)
  • Oğlum yapmayın lan böyle gözlerim doluyor. Vallahi şu Türkçe oyun sorunsalına böyle eğilindiğini görmek... Tebrik ederim.
  • Harikasınız
  • Kenshi çeviren arkadaş vardı ne oldu?

Bir de stalker serisi çevirildi mi?
  • Aslında büyük oyun firmalarına gönderilmek üzere büyük bir imza kampanyası başlatmak lazım nasıl ki zamanında AKN'konusunda dhde başlayıp bütün sosyal medyaya yayılan kampanya var onun gibi Bi oyun firması Bi ülkeye oyun satıyosa o ülkenin dilinde alt yazı koymak zorunda düblaj falan zaten hakgetire yani Arapça altyazılı oyunlar bile var neden Türkçe olmasın

• Hiç bilgim yok bu konuda ancak Türkçe oyun sıkıntısını bende çekiyorum herkes gibi.Yapabilecek bişey varsa yardımcı olabilirim hocam

Edit: Bilmeyen ama gerçekten çeviri yapmak isteyen çok insan vardır hocam eğer size de uyarsa olabilecek en kısa şekilde YouTube videosu olarak çekip nasıl yapılır edilir yayinlarsaniz bu iş 3-4 kat daha hızlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Statistics. -- 1 Mayıs 2020; 23:12:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel fikir emeği geçecek olan herkeze tesekkur ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adamsınız, bu işlerin teknik kısmından hiç anlamadığımdan yanaşmamıştım, bu konuda destek alabilseydim bir kaç ufak oyuna el atmak istiyordum, neyse ki çevirileri yapıldı o oyunların da.
  • Bilmediğimden soruyorum:

Google translate çok gelişti, oyunun textlerini verip oradan translate edilemez mi? Sonra hızlıca bi gözden geçirilip hata varsa düzeltilir.

• engineer037 kullanıcısına yanıt
    hikayenin akışını sekteye uğratacağı garanti.mesela mecazlı bir anlatım varsa oyun içinde dümdüz çeviri akıllı iş olmaz.
  • Beleşe yaptırdığınız çevirileri yayınlarken kendi reklamınızı mı yapacaksınız yoksa size ulaştıranların ismi geçecek mi?

• güzel haber
  • Bence bir YT kanalı açın orada anlatın videolar ile. Hem daha çok kişiye ulaşır bilgi, hem daha az uğraşırsınız.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tebrikler güzel düşünmüşsünüz.
  • Elinize sağlık güzel işler bunlar şundan emin olun ingilizceye hakim olsa idim katkı sağlardım sizlere,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden böyle bişey yapılıyorsa helal olsun ücretli bile verseniz hakkınızdır teşekkürler umarım karşılığını görürsünüz maddi ve manevi olarak
  • Çok güzel bir karar vermişsiniz. Teşekkür ederiz.
  • Selam millet, şu an 4 farklı yamaya destek verdik, bakalım, ben de merakla bekliyorum :) Gelen isteklere teker teker cevap vermeye çalıştık. Lütfen dönüş yapmayı unuttuğumuz bir istek varsa bana özelden ulaşın :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.