Şimdi Ara

ANONYMOUS OYUN ÇEVİRMEK İSTEYENLERE DESTEK VERECEK (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık sitenizde yayınladığınız için o oyunlardan da müşterilerden ücret alırsınız D:
  • "Çeviri aşamasının sonunda, gerekli kontrolleri isterlerse projeyi gerçekleştiren arkadaş(lar)la beraber veya kendimiz yapacağız ve sitemizden üzerinden ÜCRETSİZ yayınlayacağız. Böylelikle çevirileri daha da çok insana erişebilecek."

Konun ilk mesajında yazıyor, okuyun...
  • gothic 1 i çevirmek istemiştim ama bana yardım eden olmamıştı ve öylece konu kapanmıştı. şu sıralar boş vaktim yok. Ama ilk fırsatta size ulaşmak istiyorum
  • Halo Master Chief Collection için bir süredir tool arayışındayım Halo 2 Anniversary Edition'ın çıkışı ile birlikte tekrar bir arayışa koyuldum, birkaç yerde araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım. Forumdaki bir kullanıcı sağolsun bu konudan haberdar etti beni. Yardımcı olabilirseniz çok minnettar kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi O zaman bi iyilik yapın. Trasport Fever 2 den sonra train Sİmülatör 2020 yi başlayalım dosyalar (.lan) şeklinde açabilirmiyiz :)
    ANONYMOUS OYUN ÇEVİRMEK İSTEYENLERE DESTEK VERECEK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Karaca

Hadi O zaman bi iyilik yapın. Trasport Fever 2 den sonra train Sİmülatör 2020 yi başlayalım dosyalar (.lan) şeklinde açabilirmiyiz :)
    Katılıyorum. Tren ve Simülasyon severler için bilhassa hoşa gidicek bir oyun. :)
  • Ulaşmak için Discordlarına yazın arkadaşlar buradan cevap zor alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.Karaca

Hadi O zaman bi iyilik yapın. Trasport Fever 2 den sonra train Sİmülatör 2020 yi başlayalım dosyalar (.lan) şeklinde açabilirmiyiz :)
    Bir aydır ara ara uğraşıp açamadığım dosyaları buraya yazdıktan sonra tesadüf eseri açtım. Adamlar dosyaları içine atmışlar ama. Sanki tomb raider, 007 james bond gibi ordan oraya derken açıldı. :D

• Düşünceniz için teşekkürler.
  • Mustafa.Karaca kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar özelden yardımcı olacak :)
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gerçekten. Ama ben bunu benim rasım sandım. :) değilmiş. Evet lan dosyalarına ulaştım ama pak. dosyalarının yanında ap. dosyaları var bu seferde orda kaldım

• size gerçekten büyük sevgi ve saygı besliyorum tam gaz devam
  • Kranyen kullanıcısına yanıt
    adamlar daha ne yapsın demi
  • SPONGEBOB SQUAREPANTS: Battle For Bikini Bottom dil dosyalarını açamıyorum. Unreal Engine ile yapılmış. Pak dosyaları var yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

SPONGEBOB SQUAREPANTS: Battle For Bikini Bottom dil dosyalarını açamıyorum. Unreal Engine ile yapılmış. Pak dosyaları var yardımcı olabilir misiniz?
    Merhaba. Gerekli araçları sağlayabiliyoruz. Siz çevirecek dosyayı bulduğunuzu ancak geri paketlemede sorun olduğunu, çeviri konunuzda söylemişsiniz. Bu sorunu çözdük, gönül rahatlığıyla çevirebilirsiniz :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.