Şimdi Ara

ANONYMOUS OYUN ÇEVİRMEK İSTEYENLERE DESTEK VERECEK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
10
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoş bir fikir. Umarım güzel bir şekilde devam eder.
  • Ücretsiz çıkacak oyunlar için böyle bir projede bizzat ben de yer alacağım. Detayları, walküre ile konuşacağız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Star Wars - Empire at War oyunu eskidir ama bu evreni sevenler için güzel bir oyun deneyimi sunar.

Ben de tekrar başladım, sanırım türkçe yaması da yok. Destek çıkılırsa bir şekilde bu oyunu çevirip Türk oyun camiasına sunabiliriz. Zaten eski oyun, öyle ahım şahı. sistem istemiyor, herkes oynayabilir. Modlar ile çeşitlendirmeler de mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan gözlerim yaşardı!!! yarım kalan çevirilerin olmamasını istedim her zaman. Umarım eski çevrilmemiş güzel oyunları bunların arasında görürüz. Teşekkürler :)
  • ''Supreme Ruler Ultimate'' adlı bir oyun var daha çevirebilenini görmedim. Strateji oyunu HOİ4 benzeri.
  • Helal olsun, başarılarınızın devamını dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Odyssey DLC leri çevrilebilse çok güzel olurdu.
    Diğer ekip daha çeviriye başlayacak da ortaya çıkacak çeviri.
    Rahat 1 yıldan aşağı gelmez gibi DLC çevirileri.
  • Yakuza kiwami 2 için bir çalışma yapılırsa çok iyi olur, teşekkürler.
  • Harika düşünce. Umarım çizginizi bozmazsınız. Anonymous olarakta ac valhalla ya el atarsanız buradaki birçok insanı sevindireceksiniz.

Belki başka grupla özdeşleşmiş bir oyunu çevirmek yanlış gelebilir ama bunca insanı verilen desteklere rağmen mağdur etmek senelerce bekletmek oyunu kendi malı görmek dolaylı olarak başka çevirmenlere engel olmuş olmak asıl ayıp. İşini düzgün yapıcak insanlar başlasın projelere.

Zaten idari makamlar ve firmalar yeterinde mağdur ediyor tüketiciyi bari çeviri konusunda istismarlar yaşanmasın.

• Sadece 1 yılda ortaya koyduğunuz farkınızla bunu da ancak siz düşünebilirdiniz. İnşaallah daha çok Türkçe oyun, çevrilmeyen oyun kalmasın mottosuna ulaşılır tez zamanda. Tekrar teşekkürler.
  • Barı epey yükselttiniz elinize kolunuza sağlık. Gerçekten yıllar boyunca görülen hoşgörülü, çeviriye aşırı emek veren nadir çevirmenlerden oldunuz iyi ki varsınız. Sizde olmasanız fırsatçı grupların iyice yemi sazanı olup ellerine düşmüştük.
  • Ahhh anonymous, üzümlü kekim

• Helal size
  • Bu tarz konularda ücretsiz yardım yapan kişileri canı gönülden tebrik ediyorum iyi ki varsınız ne kadar bu yaşıma kadar yabancı dille oynayıp oyun ingilizcesini çözmüş olsam da konuşmları artık çat pat anlasam da yeni arkadaşlar için gayet güzel bir çalışma :)
  • Benim anlamadığım bir şey var.
    Bu arkadaşların bir çok emekleri var hepsinin eline sağlık.
    Büyük firmaların çıkardığı oyunların büyük kısmı Türkçe dil destekli çıkmıyor.
    Özellikle PS4 başta olmak üzere Türkiye'de gördüğüm kadarıyla korsan olayı azaldı. ( illaki olacaktır ama geçmişle göre fark var bence )
    Ubisoft, Rockstar, Avtivision ve hatta Microsoft gibi oyun yapımcıları bu arkadaşlarımızı neden değerlendirmiyor? Oyun çıkmadan önce Türkçe dil seçeneğine neden gidilmiyor? Bir Call of Duty, bir GTA, bir FarCry, bir RDR, bir AC neden Türkçe çıkmıyor? Sadece Türkçe dil desteğinin oyuna eklenmesi büyük bir maliyet getireceğini sanmıyorum.. hatta Türkiye özelinde satışların artacağını düşünüyorum.
    Ben İngilizcem iyi değil diye PS4'e bir çok oyunu almadım. Belki Türkçe olsa alacağım o kadar çok oyun var ki kafamda.
    Koskoca firmalar 2020 yılında bunu nasıl akıl edemez aklım almıyor gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.