Şimdi Ara

ANONYMOUS'UN YENİ YAMASI İÇİN OY VERİN / ANKET (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANONYMOUS'UN YENİ YAMASI İÇİN OY VERİN / ANKET

(En Son Oy Tarihi: 8.2.2021)
Giriş
    Epic tarafında 1 yıla yakındır var. Hali hazırda başkasının çevirdiği(Outer Worlds - ucrew) bir oyuna girişeceklerini sanmam.
  • Deus ex çevrilmeli bende oyumu deus ex e verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 2 Nisan 2020; 11:35:26 >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Haklısınız takip ettiğim bir oyun olmayınca sadece Steam'den bakmıştım. Outer Worlds'ün çevrildiğini de şimdi sizden öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 2 Nisan 2020; 11:37:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod oynamak için ingilizceye mi gerek var sanki yapmayın. Ayrıca bir sürü tek başına çevirmen var onlar neden çevirmemiş daha önce bu black opsları? Böyle kaliteli grup zamanını rpg oyunlarına harcamalıdır benim fikrim bu şekilde.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Olur öyle, bende Outer Wilds'ı Outward ile karıştırıyordum.
  • Thronebreaker: The Witcher Tales
    Greedfall
    Yakuza Kiwami / Yakuza Kiwami 2

en çok istediğim 3 oyun son sıralarda
  • Thronebreaker: The Witcher Tales kesinlikle çevrilmesini istediğim bir seri. Zaten Gwent kart oyunu (mobil versiyonu) oynuyorum ve gerçekten kartları dizerken çok zorlanıyorum. Mobil versyonu bununla aynı olduğu için en azından tr yama olursa kartları öğrenmiş oluruz.
  • Deus Ex aldı liderliği ha gayret geliyor oyunun hası😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar pillars of eternity dururken call of duty gıbı hıkayesı toplam oynanış süresi 5-10 saat hikaye desen altyazısı 10 sayfa bile etmicek oyunun türkçesini neden istiyorsunuz pillars of eternity sayesinde oyun kavramınız değişssin hikayesi olan taktiksel öğeleri olan güzel bir oyun dururken google translate kamera ile bile çevirirsiniz
  • Arkadaşlar, insanlar istediği oyuna oy verebilir, yapmayın şunu artık. Belli bir kitle onu istiyorsa buna saygı duymalısınız. Ben de Greedfall çevirisi istiyordum, burda isyan ediyormuyum? Hayır. Bu yüzden isyan etmeyi bırakın. Herkes RPG çevirisi istemek zorunda değil.
  • İsteyen istedigi oyuna oy verir Cod a oy verenler "oyundan anlamayan kitle" bebe "gibi anlama gelecek ifadelerde bulunanlara soyluyorum " benim istedigim oyun secilsin" diye baska oyunu ve oy verenlere cocuksu ifadeler kullanmak kimin neden daha iyi anladigini gosteriyor
    Sana ne kardesim istedigime oyuna oy veririm senin zevkine gore mi oy verecegim

• Cod galip gelse bile zaten dosyalamadan ötürü o iş zor gibi,bir grup girişmişti ww2'ye işin içinden çıkamadılar tool sıkıntısı varmış.Black ops'da 1 dışında çöp seri zaten ama ben yinede cod'dan yanayım veya doom.Muhetemelen deus ex'e girişilcek ama bence rdr2 varken hiç girilmese daha iyi gibi geliyor.Deus ex full boştayken çevrilecek bir oyun.Kelime sayısı daha düşük oyunlar çevrilse daha iyi olur gibime geliyor,hem süre uzmaz hemde rdr2'yi etkilemez.
  • Dragon Dogma gibi son yılların en sağlam RPG oyunlarından biri varken diğer oyunlara oy verenler neye göre veriyor anlam veremedim :D
  • yakuza abanın beyler ya buradan yakuza çıkar ya da ömür boyu yakuza türkçe göremeyiz bu iki oyunun tam çevrilmiş halini
  • Deus Ex arayı açıyor human revolution dan sonra Adam Jensen reise yeniden kavuşuruz umarım
  • DEUS EX YARDIRIN HADİ BAKİMM
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Ankette ki her oyunun kelime sayısından haberdarlar ve ne çıkarsa o çevirilicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of duty e harcamayın oyları ahali tool falan uğraşmasınlar.Cod hikaye ağırlıklı bir oyun değil hepiniz bildiği gibi çok önemli değil yama onun için.

• beyler ne call of duty'si yahu oyunun ingilizce seviyesi zaten düşük ahım şahım bir hikaye de yok gidip savaşıyorsunuz işte
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mi? İlk mesajı okumaya üşenirsen diye aşağıya bırakayım o zaman kendileri söylemiş zaten!

Anonymous'un yerelleştireceği yeni oyunu siz belirleyin!
    ÖNEMLİ NOTLAR:
    * Yama, ücretli olacaktır.
    * Ekibimizin şu an RDR2 haricinde devam etmekte olan 2 projesi daha vardır.
    * En çok oyu alan oyunları inceleyecek ve hayata geçirebilmesi en olağan (dosyasal sıkıntı/kelime sayısı) projeyi gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
    * Erken gelen COD oyları için yazıyorum bunu, arkadaşlar dosyalar çok sıkıntılı haberiniz olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 2 Nisan 2020; 16:33:27 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.