Şimdi Ara

ANTALYA(BELEK)-BURSA ARASI ORTALAMA YAKIT TÜKETİMİ-CERATO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gündür bir iş için antalya belekteyim.

yarın kısmetse dönücem bursaya.

sizlerle paylaşmak istedim.

benim ev ile şu anda belekte kaldığım otel arası 592 km tuttu.

bursa afyon arası yol çok iyi olmadığı için 120 km yi geçemedim.

afton antalya arası ortalam hızım 150-180 km.kar lastikleri var aracın üzerinde şu anda.

araç bagaj dolu.ve 2 kişiydik.klimada yolun yarısında açık kaldı.

ortalama yakıt tüketimi 5.9 lt. hesapladı araç.(dizel cerato 2008 115 beygir 1.6 crd)

sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 25 Mart 2011; 12:47:49 >

• Yolun önemli bi kısmını yüksek hızda geçtiğinizi,lastiklerinizin kar lastiği olmasını ve nerdeyse her gün zamlanıp şu günlerde 3.6 küsürü gören mazot litre fiyatını düşündüğümüzde normal bir değer gibi görünüyor.yanlış hesaplamadıysam km de 215 civarı bi rakam ortaya çıkıyor.BUnunla birlikte 110-120 ortalama hızda ve performans lastikleri ile çok daha az değerlere ulaşmanız kesinlikle mümkündür.Aracın sağladığı performans mükemmel onu çok iyi biliyorum,piyasadaki dengi araçlara kıyasla olağanüstü bi ivmelenmesi var ona da eywallah ama bi konuda uyarmak isterim; 150-180 km ortalaması çok değil mi sizce de?Noolur öncelikle kendinizi ve daha sonra da size değer veren insanları düşünün ve gaza bu kadar yüklenmeyin sonuçta kul yapısı bu şeytanların hepsi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.