Şimdi Ara

Antalya'da Domuz Avı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'da domuz avı yapılabilecek yerler var mı? İlçelerde vs.

• yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum tahmin ediyorumki Türkiyedeki avcılar avladıkları domuzu yemiyorlar peki neden öldürüyorlar yoksa otellere satmak içinmi vuruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
    yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum tahmin ediyorumki Türkiyedeki avcılar avladıkları domuzu yemiyorlar peki neden öldürüyorlar yoksa otellere satmak içinmi vuruyorlar

Güzel soru, cevabını bende merak ediyorum
  • Domuz vurmak yetenek ister,yürek ister her elinde silah olan domuzu vuramaz.Uzaktan zaten vuramazsın deri ve deri altındaki yağ tabakası yüzünden yakından ateş etmen gerekir.Eğer öldüremeyip yaralarsan tehlike çanları çalmaya başlar zira normalde insandan kaçan domuzlar yaralıyken seni kovalarlar azı dişleri ile çok rahat karnını delik deşik edebilirler.Geçen sene bizim burada iki kişi o şekilde yaralandı arkadaşları kurtarmasa büyük ihtimal tahtalı köyü boylayacaklardı.Bir de çok hızlıdırlar insanı çabuk farkederler daha bir sürü sebep sayılır domuz vurmak avcılar arasında her zaman anlatabileceğin bir hikayeye sahip olmaktır.Bir nevi usta avcı olduğunun göstergesi.

Bizim buralarda domuzları tarlalara zarar verdikleri için vururlar,tabi kurşun karşılığı veya 200-300 TL ye bulgar göçmenlerine de satabilirsin.Hatta eskiden yaz geceleri bizim köyde erkek kalmazdı.Herkes ayçiçeği tarlalarını domuzlardan kollamak için tarlalarının başında yatardı.Velhasıl domuzu bulmak ta vurmakta zordur.

• quote:

yanlış anlamayın ama birşey sormak istiyorum tahmin ediyorumki Türkiyedeki avcılar avladıkları domuzu yemiyorlar peki neden öldürüyorlar yoksa otellere satmak içinmi vuruyorlar

burada tarlalara zarar verdikleri için vuruyorlar yani sebebi var tabiki zevk için vurulmasını bende istemem
  • quote:

sana şöle anlatayım..ülkemizde bilinçsiz köylüler, çobanlar tarafından görüldüğü her yerde katledilen, domuzların doğal düşmanı olan kurtlar çakallar ve bilimum yırtıcı hayvanların nesli tükenmek üzere olduğu için domuzlar bolbol türemiştir.normalde ormanlar için faydalı olan bu hayvanlar (burunlarıyla toprağı sürdükleri için) kolay besin bulduğu için ormanlardan çıkıp tarlalara dadanmışlardır.şimdide avcılar, domuzların doğal düşmanı rolünü üstlenerek doğal dengeyi saylamaya çalışıor (ki bu ben oluorum:)) köylüler de ekinlerini korumaya çalışıorlar..ee tabi bunu yemek için vuranlarda var,otellere satanlarda var ama ama genellikle tarlada bek avında avlanıorlar..domuz avı hakkında sorusu olana yardımcı olabilirim

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

Nereden biliyorsun yemediklerini? Herkesin nüfus cüzdanında muslim yazıyor diye herkesi muslim mi sanıyorsun? Ben domuz yiyorum mesela yaban domuzunu da avlayıp yerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2024; 16:15:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oblomòv kullanıcısına yanıt

Sen de amma abartmışsın be, okuyan da domuz çelik yelekle dolaşıyor sanacak. Slug mermiyle 40 - 50 metreden bile her domuzu yıkarsın, 20 metrede her mermi domuzu yıkar zaten. Fakat bunun en optimumu 20 - 30 metre mesafeden buckshot kullanırsın..

Ava gidip de domuz saldırısına uğrayan, zaten avı falan bıraksın. Millet ayı avlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2024; 11:25:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.