Şimdi Ara

Antalya'da Kickbox veya Muay Thai Salonu ?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'da Kickbox veya Muay Thai salonu bilen var mı acaba ?.

• www.kickboks.com
    Türkiye Kick Boks Haber Portalı
    http://www.kickboks.com/modules.php?name=Kulupler&pa=showpage&pid=8
  • Adam gibi bir Muay Thai kursu bulursan kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Adam gibi bir Muay Thai kursu bulursan kaçırma.

Katılıyorum
  • Evet benimde önceliğim bulabilirsem Muay Thai.

@Düşünen adam; Teşekkürler şu önümüzdeki 1-2 gün vaktim olursa verdiğin sitedeki adresi yakın olan mekanları ziyaret edeyim. Açıkcası böyle sırf gidip bakmak ilede kalite pek anlaşılamıyor, biraz ders alınmalı ki hocanın kalitesi anlaşılsın. En iyi yöntem Antalya'da bu işle uğraşan birinden tavsiye almak. Body building hocamadan bi tavsiye alıcam, o baya ilgilenmiş kickbox ile.
  • Epey turnuvaya katılmış kickboxing yapan bir arkadaşım Demir Pençe isimli bir spor klübüne gidiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 23 Ağustos 2010; 4:45:54 >
  • Ya bizim spor salonuna sarhoş bi sürücü kamyonla girmiş bi kaç gündür kapalı o yüzden gidip daha tavsiye alamadım..

@Ata; adres verebilirmisin ?.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul MMA Salonu?
    3 hafta önce açıldı
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muay Thai iyidir, bir de Muay Boran varmış bunun daha insafsız olanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lääz Rockit

Muay Thai iyidir, bir de Muay Boran varmış bunun daha insafsız olanı

Muay Boran da iyidir, ama Türkiye'de öğretecek biri yok Tayland'a gitmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

Ya bizim spor salonuna sarhoş bi sürücü kamyonla girmiş bi kaç gündür kapalı o yüzden gidip daha tavsiye alamadım..

@Ata; adres verebilirmisin ?.

http://www.yasinurlu.blogcu.com/

http://www.facebook.com/pages/Antalya/Demir-Pence-Spor-Kulubu/54976503058#!/pages/Antalya/Demir-Pence-Spor-Kulubu/54976503058?v=info&__a=5&ajaxpipe=1

• Enochian, naptın, en son durum nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 5 Şubat 2011; 22:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

Enochian, naptın, en son durum nedir???

2 aydır gidiyorum hocam. Konyaltında'ki 1e1'in karşısında Galeri Kristal var onun üst katındaki kickbox salonuna gidiyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile oraya yazıldım.
  • Hayırlı urlu olsun bu durumda. Ayrıca ilgilenenlere duyurulur. Demirpençe Spor Salonu da ii miş, adresi : Yükseliş Mah. Kardeşler Apt. Çevre Yolu Duman Düğün Salonu Yanı ANTALYA
    Yasin urlu milli antrenörmüş, aynı zamanda haftanın 3 günü larada da ders veriyormuş, bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 11 Şubat 2011; 1:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan

Enochian, naptın, en son durum nedir???

2 aydır gidiyorum hocam. Konyaltında'ki 1e1'in karşısında Galeri Kristal var onun üst katındaki kickbox salonuna gidiyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile oraya yazıldım.

Bu salon hala açık mı ve de açıksa muay thai kursu da veriyor mu.
  • Enochian. kullanıcısına yanıt
    Hortlatmak gibi olmasında son durum nedir hocam?

AKA Spor Kulübünü önerirmisiniz? Burhanettin Onat'ın oralardaymış.
    @Enochian.
  • Valla bıraktım bayadır her türlü sporu. Vakit bulamıyorum, düzenimde çok bozuldu. Arada bir denk gelirse scuba diving yapıyorum. Yaklaşık bir buçuk yıldır da İstanbul'dayım. O yüzden bilemiyorumda suanda Antalya'da hangi hocalar vardır yoktur. Meltem Mahallesinde mimarlar odası yanında bir fitness salonu var, alt katı dövüş salonu. Adı kickbox olarak geçiyor ama Mma eğitimi veriyor. Yasal nedenleri var sanırım bunun. Neyse en son oranın çok övüldüğünü duydum ama sağlam bi 2 sene oldu en son haber alalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enochian. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Hâlâ öneriyorlar sanırım oraya gideceğim. Teşekkürler tekrardan.
  • Küçük de bir not düşeyim ozaman. Oraya gidipte ciddi düşünüyorum müsabakalara girmek istiyorum dersen ve heveslide görürlerse normalden çok daha farklı bir eğitim verip seni zorlamaya başlıyorlarmış. İlk veya ikinci günden başkaları ile dövüştürüyorlarmış.
    Oranın hocası ile yüz yüze tanışmadım ancak seneler boyu orada çalışıp, oradan yetişmiş bir arkadaş ile tanıştım. Gerçekten çok iyi bir dövüşcü vede çok ağırbaşlı, terbiyeli bir çocuktu. Belkide bu çocuğun ağırlığıdır ancak hocaya da biraz pay düşer herhalde diye düşünüyorum. Dövüş sporları eğitimi mental eğitimi ve bu ahlakı da içermeli görüşündeyim.
  • bir hocamız var Antalya'da.Muay tai veren.Tayland'da 2 yıl kadar kalmış sanırım.Orada öğrenmiş.bilgi isteyen varsa yönlendirebilirim.Bir de fiyatlar normalde ne kdar bilgisi olan var mı?Bana bir fiyat belirtti ama ortalaması nedir merak ettim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.