Çarşamba sabahı Sun Express Genel Müdürlüğü'ne sınav ve mülakata gideceğim. Kayseri'den geleceğim ve sabah 7:30 civarı orada olacağım. Sınav ise 9:30 da. Otogardan aşağıda vereceğim adrese nasıl ulaşabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK Muratpasa
hocam mesafe çok yakın havalimanına otobüse falan binip ana caddede karşıya geçmen gerekir ama yol çok işlek yeri bilmiyorsun sıkıntı olur.En güzeli bin taksiye 5 dakika içinde ordasın Antalya da taksiler biraz pahalıdır15-20 tl civarı tutar diye düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: crenigmaa
Merhaba arkadaşlar,
Çarşamba sabahı Sun Express Genel Müdürlüğü'ne sınav ve mülakata gideceğim. Kayseri'den geleceğim ve sabah 7:30 civarı orada olacağım. Sınav ise 9:30 da. Otogardan aşağıda vereceğim adrese nasıl ulaşabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?
Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK Muratpasa
EN kolay ulaşım senin için Tramvay. Otogardan tramvaya bineceksin son durakta ineceksin oradan taksiye binip dediğin adrese gideceksin. Başka türlü o verdiğin adrese Otogardan 2 saat içinde araban yoksa ulaşamazsın.
Hadi ya o kadar sıkıntı bi yer yani Taksiye bineceğim o zaman artık başka yol yok gibi.
crenigmaa
kullanıcısına yanıt
10 km mesafede bir yer...
taksiye otogar içinden binersen herhalde pazarlık yapmazlar ama 20 liraya götüren olursa bin gitsin derim...
neyin mülakatı acaba.. yer hizmetleri falan mı???
Anladım, gelince bakarız ona artık.
Kabin memurluğu için.
quote:
Orijinalden alıntı: crenigmaa
Anladım, gelince bakarız ona artık.
Kabin memurluğu için.
Taksi ücreti çok tutar, dediğim gibi en ekonomik olarak tramvay + taksi uygun olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme