Şimdi Ara

antalya'da otelde çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene ilk kez antalyada otelde çalışacağım. muhtemelen de manavgat veya alanya'da. daha önce çalışan tecrübesi olan ve bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi? otelin lojmanında kalacağım. yemek hane vs. de vardır. nasıl oluyor genelde? ve ilk ay maaşı alana kadar kaç tl gerekli idare edebilmek için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer önceliğin iş ve paraysa alanyaya gitme derim Antalya Lara ve belek idealdir. Önceliğin eğlence alkol manitaysa alanya. Otele girer girmez lojman yemek vb temel ihtiyaclarin karsilanir lojmanlar otelin kalitesine göre değişir.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    önceliğim iş. açıkçası antalya pek hakim oldugum bir yer değil, tavsiyeler için teşekkür ederim. ilk ay para konusunda sıkıntı yaşar mıyım doğrusu onu çok merak ediyorum. ne kadar bütçe gereklidir acaba ilk ay maaşı alana kadar idare etmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simun keya -- 19 Mayıs 2019; 18:11:21 >
  • Konu takip.

Önlisans turizm mezunuyum, eğer bir halt olamazsam bende çalışmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce gelistirmek icin benimde aklimda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simun keya

önceliğim iş. açıkçası antalya pek hakim oldugum bir yer değil, tavsiyeler için teşekkür ederim. ilk ay para konusunda sıkıntı yaşar mıyım doğrusu onu çok merak ediyorum. ne kadar bütçe gereklidir acaba ilk ay maaşı alana kadar idare etmek için
    Paralık bi durumun olmicak zaten gündüzleri iş antre ve iş sonrası lojmana gidiyosun. 3 öğün yemek verir otel sigaran falan yoksa sıfır parayla 1 ay geçirirsin. Barmenle aran iyi olur alkol belese gelir asciyla Aran iyi olur meyve sebze belese gelir .

umarım şansım yaver gider :) nasıl olucak bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simun keya

umarım şansım yaver gider :) nasıl olucak bakalım
    Çok küfür edersin çokta güzel vakit geçirirsin yeni insanlar tanır yeni kültürler tanırsın. Birşey kaybetmezsin. Hayırlı olsun . Artik 2 ay sonra forumda konu açmaya baslarsin Rus manitam ssli falan diye

• Bende düşünüyorum aslında ama şu lojman olayları beni korkutmuyor değil.
    hahah:) yok ya o toplara girmem pek. zaten ilk ay benim için tamamen uyum süreci olucak. alışık olmadığım bi çalışma ortamı olduğu için. teşekkürler
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    lojman olayı biraz da şans işi sanırım. iyi otellerin lojmanı da iyi oluyormuş. uni okurden de yurtta kaldigim için biraz alışığım. umarım çok fazla farklılıklar yoktur
  • Yaz tatilim 2ay 10 gibi birşey olacak.
    Turizmle alakalı bir bölümde okumuyorum. İş bulabilir miyim? Ne kadar kazanabiliriz?

• BirinciGelenSperm kullanıcısına yanıt
    yaptığın ise gore değişiklik gösterebilir maaş. otellere basvuru yapıp alırlarsa calisirsin. maaş da minimum asgari ücret kazanirsin. ve bahşişler de olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.