Şimdi Ara

Antalya'da Vodafone Fiber?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 8 yıllık Ttnet kullanıcısıyım. Şanslıyım ki kopma gibi sorunlar pek yaşamadım. Bugünden itibaren başka bir firmaya geçmek istiyorum. Kültür Mah./Kepez-ANTALYA'da ikamet ediyorum. Binamızda Vodafone'un fiber altyapısı bulunmakta. Antalya'da Vodafone Fiber'in performansı hakkında bilgilendirebilir misiniz? Ayrıca Antalya'da oturan, varsa da benim bulunduğum konumda ya da yakınında olup, başka internet sağlayıcı tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar var mı?

• Kal TTnet'te daha iyi ping :D
    Bugün cidden çıldırtacak raddede saatlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Eylül 2020; 14:55:27 >
  • Hocam merhabalar bende yenigün de oturuyorum. Sol altyapısı ile maalesef ki vodafone fiber kullanıyorum ve illallah ettim hız stabil değil 100 mb hız var sözde ama sitelerde resimler açılmıyor instada resimler çok geç yükleniyor vs. İmkanın varsa superonline geç kafan rahat etsin 1550 liralık taahhüt yüzünden ben maalesef katlanıyorum herşeye.
  • ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Aynı durumda ben. Hele bugün.

Çıldırmak üzereyim. 3 ay oldu abonelik başlayalı, nasıl bitecek bu günler çok merak ediyorum.
  • ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    9 gün oldu hala gelmediler. Bi gelseler, interneti bağlasalar keşke çünkü stabil olmasını geçtim, internet yok :D

Süperonline bulunduğum bölgeye max 16 verebiliyor, o yüzden geçemiyorum
  • Başvurduk ama 9 gün oldu hala gelmediler. Daha interneti bağlatmadan çıldırttılar beni :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.