Şimdi Ara

Antalya-Kaş yolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
17.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oldukça virajlı tek şerit gidiş-geliş bir yol çalışma yoktu
    arkadan korkutelinden daha rahat gidilebilir
  • Alanya'dan girip tamamen sahilden giderek İzmir'den çıkmayı planlıyorum.Dönüşte yol durumunu ve deneyimlerimi yazarım inşallah.
  • bilmeden o kadar sallayan olmuş sahıl yolunu tercıh edın yayla yolu hem sizi hem arabanızı üzer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bır ay önce ıst-kemer yaptım yolar gayet ıyı.antalya kemer arası cıft serıt.burdur uzerınden antalya ya gıdersen en rahat yol oradır.kaş-kalkana kadar gıtmıslıgım var 5 sene önce o zaman fena deıldı yol.sıkılmazsın yolda.bır bolaman gıbı değildir...
  • 3 yıl önce Fethiye'den Antalya'ya giderken sahilden gideyim diye Kaş üzerinden gitmek gibi bir hata yaptım. yol 90 km iken bir anda 190 oldu. yolda bir de 111'le radara girdim. yolların hepsi asfalt. ancak çok virajlı ve ortalama hızın 50-60 falan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Demre sıcaktır hatta çok sıcaktır ve çok nemlidir... Bodrum'dan fala daha nemlidir.

Bu arada emekli misiniz ? Ben de deniz kenarı şirin bir ilçe veya kasabada ikamet etmek isterim ama malum iş.

yok henüz emekli olmadım, yaş vurdu kafadan 12 sene var en az...

emekliliği beklemeden gitmeyi planlıyorum...

Merak ettim.

İşiniz nedir, geçiminiz neyle sağlıyor sunuz ?

Demre'ye gidince geçiminizi nasıl sağlamayı düşünüyor sunuz ?

Merak ettiğin için soruyorum, yanlış anlamayın...

• Antalya - kemer - olimpos - kumluca - finike hatti yol bilgisi:

Antalya-kemer arasinda sahil boyunca inanilmaz virajli bir yol var. Yol tek serit gidis gelis.

Gece karanliginda bu yollar asiri dikkat istiyor.

Olimpos kumluca arasi yine keskin virajli dag yolu. Yol 3 serit. Seritlere kesikli cizgiyle opsiyonel sollama hakki verilmis.

Kumluca finika arasi muthis keyifli. Dumduz agac koku gibi yol. Fakat calismalar var.

Olimposa inen yol tek serit. Fakat gelis gidis cift serit olarak kullaniliyor. Gece uykulu gozlerle bu yol biraz caninizi sikilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın red baron, kaş'a eğer başka şehirden gelecekseniz antalyaya girmeden korkuteli yol ayrımından finikeye de inebilirsiniz.çok sakin hoş bir yoldur.ben istanbulda yaşarken her yıl böyle yapardım.antalya-kaş yolunda şu an kemer-kumluca arasında yol çalışmaları var ama engel durum yok.yoğun bir yol.fiinike-demre arasını ve demre-kaş arasını beğeneceksinizdir.değişik yol karakteri var.
  • Kumluca-Finike arasında ki yol mühteşemdir,
    Maalesef ben Finike- Demre arasını pek sevmem o kadar virajlıdır ki.. Midem alt-üst olur.
  • Finikeden Demre'ye gezmeye gitmiştim Haziran ayında...Demre'de Noel Baba'nın heykelinin olduğu meydanda sıcaklık 60 derece falandı herhalde...
  • Tek gidiş gelişi duyunca üstüne manzara da süpermiş, duble yollardan bıkan biri olarak gidip orada araba süresim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 24 Temmuz 2012; 22:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chener

sayın red baron, kaş'a eğer başka şehirden gelecekseniz antalyaya girmeden korkuteli yol ayrımından finikeye de inebilirsiniz.çok sakin hoş bir yoldur.ben istanbulda yaşarken her yıl böyle yapardım.antalya-kaş yolunda şu an kemer-kumluca arasında yol çalışmaları var ama engel durum yok.yoğun bir yol.fiinike-demre arasını ve demre-kaş arasını beğeneceksinizdir.değişik yol karakteri var.

yok açıkcası otelim beldibinde olacak.. ama kaş'a günübirlik bi kaçamak yapmaya düşünüyorum kısmetse..
  • bu hafta kaştaydım.meise gittim.sahil yolunda çalışmalar var ama trafiği aksatmıyor.sizin beldibi-kaş herhalde 4 saate yakın sürer.günübirlik gitmek için mesafe uzun.gitmişken kalmayı planlayın bence.
  • 4 saat mi?? Ciddimisin?? o kadar sürermi o yol ya?? alt tarafı 160 km.
  • Geçtiğimiz kış antalya - kaş yapmıştım hani arabanın plakasını okutan viraj derler ya onlarca öyle virajdan geçiyorsun ama mükemmel bi manzara aracınız iyiyse mukemmel bi sürüş deneyimi olur yunan radyo kanallarını da dinleyerek gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

4 saat mi?? Ciddimisin?? o kadar sürermi o yol ya?? alt tarafı 160 km.

pardon hocam ben bir an belekte tatil yaptığını sandım.belek-kaş arası 160 km civarı.2,5 saat sürer.düzeltiyorum.
  • kemer, kaş arasının son hali nedir anamur, alanya gibi halen çok virajlı mı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.