http://img352.yukle.tc/image.php?id=7054DSCF1215.JPG http://img355.yukle.tc/image.php?id=2765DSCF1219.JPG http://img359.yukle.tc/image.php?id=2613DSCF1213.JPG Biraz önce çektim bunları 15-20 tane daha var.Neyin nesidir anlayamadım.Birde siz bakın.
Açık bıraktım sabaha inecek resim yarın sabah detaylı bi inceleme yapar yazarım, 5 dkdır bi resim yüklenemdi be
quote:Orijinalden alıntı: mehmet_$Açık bıraktım sabaha inecek resim yarın sabah detaylı bi inceleme yapar yazarım, 5 dkdır bi resim yüklenemdi be Yahu biraz gec de olsa gördüm resimleri, harbi neyin nesidir bu denizin ortasindan cikan dumanlar?
quote:Orijinalden alıntı: kibritucuYahu biraz gec de olsa gördüm resimleri, harbi neyin nesidir bu denizin ortasindan cikan dumanlar?Alıntıları Göster Bismillahirrahmanirrahim
quote:Orijinalden alıntı: Dr.RyzzBismillahirrahmanirrahimAlıntıları Göster denizden yükseldiğine emin misin? bulutlar bazen yere iner.
quote:Orijinalden alıntı: a.f.y.denizden yükseldiğine emin misin? bulutlar bazen yere iner.Alıntıları Göster Bu gece deprem olabilir
quote:Orijinalden alıntı: LsRBu gece deprem olabilir Alıntıları Göster Balıklar osurmuş olmalı, havada soğuk. Buhardır o buhar.
quote:Orijinalden alıntı: AyktKsvBalıklar osurmuş olmalı, havada soğuk. Buhardır o buhar.Alıntıları Göster Deniz terlemiş.
quote:Orijinalden alıntı: drknkrcDeniz terlemiş.Alıntıları Göster o değil de sabah kalktığında karşında deniz bulmak pahabiçilemez.
quote:Orijinalden alıntı: drknkrcDeniz terlemiş.Alıntıları Göster denizin dibinde olusan volkanik patlamaların sonucu. aynen asagıdaki gibi:
quote:Orijinalden alıntı: Angelicadenizin dibinde olusan volkanik patlamaların sonucu. aynen asagıdaki gibi: Alıntıları Göster sorma hacı.akşam açıldık elemanlarla.aldık içeceklerimizi yaktık mangalımızı.tuttuğumuz balığı attık mangala.derken kafalr bi dünya oldu sabah bi kalktık denizin dibindeyiz.bizim mangalın dumanıdır o.
quote:Orijinalden alıntı: Angelicadenizin dibinde olusan volkanik patlamaların sonucu. aynen asagıdaki gibi: Alıntıları Göster kömürle çalışsan denizaltı geçiyordur.
quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDERkömürle çalışsan denizaltı geçiyordur.Alıntıları Göster foto makinasıda iyi çekmiş eviniz iyi yerde daha ne istiyon foto makinan ne
quote:Orijinalden alıntı: sizler içinfoto makinasıda iyi çekmiş eviniz iyi yerde daha ne istiyon foto makinan neAlıntıları Göster itfaiyeye haber versene olum ne bekliyosun
quote:Orijinalden alıntı: [Sync]itfaiyeye haber versene olum ne bekliyosunAlıntıları Göster az akıl olsa anlardın mi o hortum gibi bişey deniz üzerinde oluşmuş işte duman falan değil
quote:Orijinalden alıntı: [Sync]itfaiyeye haber versene olum ne bekliyosunAlıntıları Göster hortum o . siklon oluşmaya başlar gibi olmuş. ekim ayı deniz aşırı sıcaktı. ondandır. bu arada antalyanın hangi semti bu fotolardaki mahalle?
quote:Orijinalden alıntı: neydinlaaaz akıl olsa anlardın mi o hortum gibi bişey deniz üzerinde oluşmuş işte duman falan değilAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: neydinlaaaz akıl olsa anlardın mi o hortum gibi bişey deniz üzerinde oluşmuş işte duman falan değilAlıntıları Göster Lan osururken niye çekiyon beni olum adres ver fena yapacam seni.
quote:Orijinalden alıntı: Shinra TenseiLan osururken niye çekiyon beni olum adres ver fena yapacam seni.Alıntıları Göster Resimler gözükmüyor adam akıllı bir upload sitesine boyutunu ufaltarakdan şettirirsen merakamız gitmiş olur
quote:Orijinalden alıntı: usnnResimler gözükmüyor adam akıllı bir upload sitesine boyutunu ufaltarakdan şettirirsen merakamız gitmiş olur Alıntıları Göster