Şimdi Ara

Antalyada sarj entegresi ya da islemci tamiri yapabilecek yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5s telefonum sarj olmama sorunu ile tamire verdim arabada sarj ettim.en son ondan bozuldu sanirm. sarj entegresi bozuk dediler 2,3 farli yere tamire verdim olmadi en sonki islemcide yanmis dedi muhtemelen yanlis tamircilere denk geldim. Antalyada ya da baska yerde iyi bir tamirci bilen var mi telefonu hayata döndürebilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarj entegresi degisebilir ama islemciye hic birsey yapilamaz ancak islemciyede kolay kolay birsey olmaz zaten istanbulda halledebilecek kisiler var ama antalyada sanmiyorum

• İşlemci onarımı yok. Şarj entegresi degişiyor. Fakat anladığım kadarıyla sizin cihaz yanmış.
  • İslemcide sorun yoktu son tamire verdigim kisi dedi tamir sirasinda biseyler oldu tamire verdigim kisilerde bunu herkes degistiremez ben yaparim modundaydilar. emin olmak için iyi bir tamirciyede göstermek istiyorum istanbulda nereyi tavsiye edersiniz bi sekilde kargolasam

• korimori K kullanıcısına yanıt
    forum donanım kadıköy iphone abimiz var gerekli iphone tamirleri yapar...
  • @kenbu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke sokak telefoncularına vereceğine bölgendeki premium reseller ile görüşseydin. eğer yoksa da istanbul pupa'ya kargo ile cihazını arızasını belirten bir not ile gönderebilirdin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akilli Saat Tamiri Yapan Yer
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediginiz gibi yapsam iyidi tabi ama hem zaman problemi vardi yedek telefonum yoktu sadece sarj soketi degisse hallolur djye dusundum hem de amerikadan alinma olup garantisi bittigi icin donanim sorunu oldugunda tamir yapilmayip telefon fiyatina yakin fiyata degisim olunca o an tamir ettirmek mantikli geldi.daha once yazilim guncellerken surekli recovery modda kalan ipadi goturdugumde 900 kusur liraya degistiririz denince boyumu asti acikcasi su ara o kadar veremeyecegim icin hizli olani tercih ettim Acele ise seytan karisir dedikleri iste.

• amerikan cihazı ise zaten bakmazlardı haklısın,sen olabilecek en kestirme yöntemi yapmışsın da işi bileni yakalamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

@kenbu

Teşekkurler msj attim kendisine bu noktaya gelecegini bilsem dogrudan bir bilen araştirirdim sansima da hep kompleks sorunlar denk geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.