Şimdi Ara

Antalyada tekvando salonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Antalyada Lara tarafından tekvando salonu tavsiyesi verebilecek var mı?

• Nick
  • Teakwondoda Siyah kusagim 4 yilimi bosuna harcarsin eger dovus sporu ogrenmek istiyorsan muay thaiye git en iyisi eger dovus sporu istiyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak eğer işini çok profesyonel yapmayan bir yer bulursan sakın gitme. Ben gitmiştim bir ara,tuvaletler pislik içinde,salon küçüktü ve benim olmadığım bir gün çocuğun teki koşarken cap diye salonun ortasına zıçmış,bildiğin paçadan düşürmüs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Teakwondoda Siyah kusagim 4 yilimi bosuna harcarsin eger dovus sporu ogrenmek istiyorsan muay thaiye git en iyisi eger dovus sporu istiyorsan

O ne demek ya 4 yılını boşa harcarsın demekki senin bir amacın yokmuş taekwondo futboldan sonra en fazla lisansa sahip olan spordur 1.5 yıldır gidiyorum bacaklarımı tam açıyorum her türlü hareketi rahatlıkla yapıyorum yay gibi belim var takla atabiliyorum siyah kuşaksın ve taekwondo ya boşuna gittiğini düşünüyorsun ya sen heves etmedin ya da hocan hoca değildi

sana önerim kıytırık bir yere gitme gitmeden önce 1 2 derse izleyici olarak git beğenirsen git kıytırık bir hocayla öğrenilmez o spor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Teakwondoda Siyah kusagim 4 yilimi bosuna harcarsin eger dovus sporu ogrenmek istiyorsan muay thaiye git en iyisi eger dovus sporu istiyorsan

O ne demek ya 4 yılını boşa harcarsın demekki senin bir amacın yokmuş taekwondo futboldan sonra en fazla lisansa sahip olan spordur 1.5 yıldır gidiyorum bacaklarımı tam açıyorum her türlü hareketi rahatlıkla yapıyorum yay gibi belim var takla atabiliyorum siyah kuşaksın ve taekwondo ya boşuna gittiğini düşünüyorsun ya sen heves etmedin ya da hocan hoca değildi

sana önerim kıytırık bir yere gitme gitmeden önce 1 2 derse izleyici olarak git beğenirsen git kıytırık bir hocayla öğrenilmez o spor

Hocam Istanbulun sayili hocalarindandi farkettiysen ben arkadasa dovus sporu olarak gitme dedim normal olarak spor olarak gidebilirsin dedim once yorumumu adam akilli oku

• Gençler ben ne sordum siz neye geçtiniz

Tavsiye varsa alalım
  • konu yanlis yerde ayrica tekvando ne lao

• Yokmu Antalya da bir salon?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.