Şimdi Ara

Antaras ı kestik :)) - Abyss 7x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ally ile ilk muhabbetimizi yaptik :))

Biz de gelebilenler ile ordaydik. Bizim clan 2 party ile ve diger Turk arkadaslar da bir party ile katildilar bildigim kadari ile.

Maalesef bazı arkadaslr yetisemediler. Ozellikle Ado ya cok uzuldum.
    tam login oldu Antarasın kapısında o an Antaras çıktı o yüzden içeri giremedi...

Bazı arkadaslarda saat 23 dendi diye 22:30 gibi login oldular... Tabii DVC eski DVC degil.. 2-3 kisi ile kopruye kadar 5 dk da inilemiyor... biz 150 kisilik bir grup ile girdik.. ikinci grupta 100 kisi ile girebildi.. tabii arada bizim dusman geldi 150-200 kisi ile bizi kesti filan onlar girdi önce antarasa ama.. yalan oldular..

Zafer bizim oldu..

Katılamayan arkadaşlara sağlık olsun bi dahaki sefere diyorum...

Benim makina biraz kotu resimler icin uzgunum.
    Film ceken oldumu bilmiyorum..

• hmm güzel bi organizasyon
  • Tebrikler Super olmus keserken o alinan zevki dusunemiyorum superdir
    Bu arada warcyer kasmaya basladim 20 lvl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Mart 2007; 22:17:45 >
  • O değil de bu ally işine kafam takıldı o iş sakat.. Revenge ally Anti-R olmuş :S Aslında bu servera revenge'ler gelecekti orginalde tutunamadıkları için, ama bu yüzden vazgeçmişler. Ben çok güvenilir bi kaynaktan biliyorum ama Revenge ismini taşımaları yanlış, tanıyomusunuz bunları bilmem ama dorumudur nasıl revenge bular ?
  • kutluyorum 30xp de kesilemiyen 7xp kesmek bravo ! ya her party da dance song pp buff empower var mıydı :D ve heal tankları kim healledi kimin manası dayandı valla cok zor işler
  • Düşen malzemeler inanilmazdi.

Tam 496439864 adena
    14 Blessed of Res. Scroll
    24 Blessed of Soe
    8 enchant weapon A grade
    1 sealed Major arcana circlet
    1 sealed imp. Cr. boot
    1 sealed major arcana gloves
    2 sealed shield of nightmare
    2 sealed majestic gloves
    1 sealed boots of nightmare
    1 sealed majestic boot
    1 sealed major arcana robe
    1 sealed dark cry gaiters
    2 sealed majestic leather armor
    2 sealed armor of nightmare
    1 sealed dark cry leather armor
    1 sealed totessien necklace
    2 sealed phonenix earring
    2 sealed maj. necklace
    1 Dragonic Bow
    1 Tallum blade * Darl legion's Edge
    1 Tallum glav.
    1 Elysion Axe
    1 Carnage Bow
    1 Blood tornado

Ama exp. vermedi, cok uzuldum yahu.

• ohhhh cok guzel valla. bu arada elimiel bende 7x e gectim ve suan lvl 11 ahahahahaha gelecegin mysticmusesini yapiyom:) nick xkazuyax
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en eğlendiğim anlardan biriydi l2 hayatımda bu server da cok boss kesmeye gittim fakat bu kadar eğlenceli olanına rastlamadım :D

ayrıca dropların coğu bizim diğer partye gitti ve hepsini ally icerisinde paylaşım olacağından ötürü geri verildi cok şasnlıydık cooook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrit -- 12 Mart 2007; 22:30:48 >
  • yaw şimdi vallaha bunları koyuyorsunuz insanın canı çekiyor ^^

bakalım 7x veya 3x e başlamayı düşünüyorum
  • RB RB RB --> Yillarca tempestte oynadık rb ler vardı ama 1 tanesini kesmeyi denemedik veya ihtiyacımız olmadı. Fakat abyss 7x de yokluk içinde çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. Abyss de donate veya farklı bi yolla A veya S grade satılmıyor. GM shop yok. Exp 7x ama diger rateler 3x. Zor bi yer. lv 20 olan bir charin ustunde 1kk max para oluyor. Bundan 2 ay önce (RaidFarm kurulmadan önce) arkadaşlarla sohbet ederdik. ortak sohbet de bizim A grademiz olacakmı? A grade ne güzel bişeymiş . Off adama bak ya elinde soul bow var. Dragonic var vs. Gibi muhabbetler olurdu. 2 ay geçti raid clan kuruldu. Raidler kesildi, kesildi,kesildi.... droplar oldu. Bazıları SOUL BOW, NM light, DC light,DC heavy,Blodly orcid, Majestic ve Phoenix takilar (7-8 kadar) , A grade mace ..... Son 3 hafta içerisinde ise hep A grade Weapon Armor droplarımız oldu. Antharası allyler ile kestik. Şimdi ise herkez şunu konuşuyor. Yarın hangi silah düşecek veya armor düşecek. RB kesmek kadar zevkli , muhabbeti bol olan bir olay l2 de görmedim duymadım. Belki siegeler buna yaklasıyor diyebilirim. 2-3 party türk kardeşimizle RB ler kesiyoruz. Bundan da çok keyif alıyoruz. Dünkü tek dropumuz A grade mace oldu. Buna da şükür deyip yolumuza devam ediyoruz. RaidFarm clan lv seviyesi 63-66 araligina ulaştı. 2 haftaya kadar SUB yaptırabilecek kapasiteye ulaşacaz. Her Sub yapan char 1->A grade Silah demek. Bizimle olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Aramıza katılmak isteyenlere de yerimiz olduğunu belirterek kendilerine yardımcı oalcağımızı sadece tek şarıtımız 2 char açıp Hem raidfarm hemde Angelbrother claninda eylencenin tadına varmalarını istememizdir. RaidParty lerimiz her aksam 22:00-24:00 arasidir. LA2 yi seviyorum:d, Abartılmadığı sürece cok harika bi oyun.

• evet anthon arkadaşım kesiinlik dediklerine katiliyorum Exterem de oynadığımız süreç içerisinde hiç denenmemiş bir olayı gerçekleştirdik abyss server ında ve biz bu işi artık çooooook iyi başarıyoruz benim gördüğüm kadar artık keesemeyiyeceimiz boss yok. Çünkü insanlar yoklukta herşeyi başarabiliyor çok yokluk çektik ama artık bunun üstesinden de geldik. bir kaç arkadaşımız dışında hiçbir eksiyimiz yok eksiği olan arkadaşlarımızda yeni başladığından dolayı sıkıntı içindeler onuda birlik olarak yardım ederek bu sorunu aşıyoruz. neyse çok uzatım.

bu arada antharas party sindeki Bap benim chr ım 3 defa antharası keserken yattım 3 defada antharas yolunda 2 defa mooblar kesti 1 defada düşma ally elemanları intikamımız acı oldu ama hehehhehe antharası kesemediler biz kestik onlar en iyi cevabı vermiş olduk

l2 hayatına bosslarla mucizelere devam

• Kutlarim arkdaslar super işler başarıyoruz aquza dediği gibi yokluk herşeyi yaptırıyo biz abyss baslarken hepimiz sıfırdık acaip ama abartısız cok zorlandık hatta ınsan severı bıraktıracak kadar zorladı ama pes etmedık ve kasımdan bu yana yanı extereme kapandıktan sona buraya basladık ve suan konumumuz 1 yıldır oynuyormusuz gıbı iyi düzeyde tum clan arkadaslarıma tesekkur edıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

ohhhh cok guzel valla. bu arada elimiel bende 7x e gectim ve suan lvl 11 ahahahahaha gelecegin mysticmusesini yapiyom:) nick xkazuyax

Merhaba, hosgeldin. Benim nick KarKralicesi. Pmlesiriz.
  • ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.