Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

Anthem ölçümleri aşağıdaki gibi yapıyor. Gerçi bu bir üst modeli olan 700 serisine ait ölçümler.

quote:

Anthem kullanan arkadaşlar,,arc hakkında kullanım bilgilerinizi paylaşırmısınız..
    Detaylı ve resimli kurulum aşamasını paylaşsanız eminim bir çok kişi faydalanır.(başta ben)
    Bu resimlerin manası nedir, bu çizgiler ne anlama geliyor, bu çizgi eğrileri ne kadar doğru veya yanlış.
    Birde sizden ricam src firmasına mail atıp Türkçe kılavuz için bastıralım, samimi olan arkadaşlar telefon ile önemli bir konu olduğunu söyler ise,
    Bir çevirmene yaptırmaları konusunda baskı oluşturalım. Src içinde ürününe değer katar ,herkes İngilizce bilmiyor,
    okadar para verip ince ayarları yapamamak yazık değilmi.
    Ben mail attım bir haftayı geçti cevap vermediler,, buda bir firma için hoş izlenim bırakmadı bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 4 Şubat 2015; 0:00:36 >

• Anthem 710 Kargoya verilmiş ,yola cıkmış,yarın elime ulaşır umarım,,
  • Hadi hayırlısı.
    ilk izlenimlerini paylaşırsın
  • Anthem 710 dün geldi,,engin arkadaşın Ankara'dan sabır la kurulumda detayları anlatması ve inceliklerini göstermesi ile hızlı bir giriş yapmış oldum.
    Tekrar sabrından dolayı kendisine teşekkür ederim.
    İlk izlenimlerim cihaz gerçekten çok güçlü,,tork güçlü bir sesi var,,kullanan arkadaşların dediği gibi zaman geçip devrelerin piştiği zaman çok daha farklı olacağını hayel bile edemiyorum.
    Kıyaslamam pio 1223 göre ,,keşke lx serisi bir avr dinleme hatta kullanma şansım olsaydı,,o zaman daha rakip cihaz kıyaslaması olurdu.
    Dün bugun sürekli filimler deki aksiyon sahnelerini tekrar tekrar izliyorum.
    007 skyfall filminin dts sesleri diğer avr lerde çok cılız geliyordu, denemek için filmi başlattım,,filmi sonuna kadar izledim dersem yalan olmaz,tabi aksiyon sahnelerine atlatarak.
    Filimden cıkamadım,sesler tam olması gerektiği gibi idi. Çok hoşuma gitti.
    Peşinden Canavar – Cloverfield filmine girdim yine aksiyon sahnesine bakacaktım,,onuda tekrar izledim denebilir,,canavar odanın içine girmiş gibiydi,,çok farklı çıkıyordu sesler.

Yanlız bu farkta sadece anthem farkı yoktu,,paradigm 11 v6 ve center cc190 hoparlör takımınında büyük etkisi vardı.
    Önce pio 1223 peşinden jbl e100 ve center ec35 sattım ,emektar yamaha ile yeni gelen paradıgımları 15 gündür kullanıyordum.
    İşin gerçeği benim sağlıklı bir kıyaslama yapmam için eski pio 1223 ve jbl ler de duruyor olsa,bu sisteme direk anthemi bağlasam cok daha gerçekci farkı anlatabilirdim.
    Yani burda pionner hakkınıda vermek lazım,keşke pio satmadan paradıgm hoparlörler gelse idi..
    Anthem almak isteyen arkadaşlar pio da alıştıkları özeliklerin bir çoğu malesef bunda yok,
    Örneğin benim canımı sıkan internet radyonun olmaması,normal fm var ama internet radyo bu cihazda büyük eksiklik oldu benim için.
    Özelik bakımından eksik ve basit kalmış ama ses ve filim izleme konusunda ilk izlenimlerim olumlu.
    Sadece filim ve müzik işine odaklanmış güçlü bir cihaz olmuş..

Sistem değişiminde benim tecrubelerime göre önce sinema için hoparlörün önemi birinci sırada.
    Hop. Ne kadar iyi olursa sistemden alacağınız keyif okadar artıyor. Sonra avr geliyor,,tabi bunlara destek olarakta odanın akustik durumu..
    İzlenimlerimi dinledikçe paylaşmaya devam ederim,tabi anthem konusunda tecrubeli arkadaşların bilgilerinede ihtiyacımız olacak,,
    Artık çıkın ortaya paylaşın tecrubelerinizi

• erdote kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun abi. Yeni canavarınla keyifli dinletiler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın
    Gözünüzaydın gelmiş sonunda,iyi günlerde kullanın iyi dinletiler hayırlı olsun

Tekrar hayırlı olsun.
    keyifle kullanın.
    Evet AVR tamamen sese odaklı yapılmış. ses dışında ıvır zıvır özelliklerin hiçbiri eklenmemiş. amaç ses değilmi zaten. bu arada görüntü işleme konusunda da oldukça başarılı test edebilirsiniz.
  • hayırlı olsun, çok iyi bir cihaz aldınız. bunun bir alt modelini mca30 powerla dinledim ses çok etkileyiciydi.

güle güle kullanın.
  • İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..daha iyilerini kullanmak nasip olsun herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Anthem 710 dün geldi...

Hayırlı olsun Erdoğan,iyi günlerde keyifle kullan... Sistemi son zamanlarda bayağı iyileştirdin , daha iyileri nasip olsun inş.
  • Teşekkür ederim serdar,,dediğin gibi sistem iyi yolda devam ediyor,tek eksik sur.hop, kaldı..

• Hayırlı olsun üstad keyifli seyirler

• Hayırlı olsun yeni cihazınız güle güle kullanın.

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hayırlı olsun,iyi seyirler,dinletiler.
  • teşekkür ediyorum bütün arkadaşlara,herkesin gönlündeki olması dileğide benden sizlere.
  • Hayırlı olsun. Iyi günlerde keyifle kullanın.

• Hocam kalibrasyon yaptınız mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Hocam kalibrasyon yaptınız mı peki ?

Evet yaptım..bu akşam tekrar yaptım, evde yokkende odanın kapısını kapatıp devamlı çalışmasını sağlıyacağım. Pişip tam verim almam için bunu yapacağım.

Prodj teşekür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.