Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdos113

öyle bir sordunki dedim kötü tecrubesi var,..cok ciddi araştırmadım ama marka ve kalite olarak kötü olacağını sanmıyorum.

AVS Forum > Audio > Speakers > Paradigm Monitor Series 7

Bu forumda monitor 7 serisinin Çin'de Üretildiği
    Bir önceki seri olan v6 nın ise Kanada da Üretildiği yazıyor
    Gül'e Gül'e kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodrum25 kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim..
  • Anthem hayırlı olsun erdos113.
    Şimdiden keyifli dinletiler. izlenimlerini merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

Anthem hayırlı olsun erdos113.
    Şimdiden keyifli dinletiler. izlenimlerini merakla bekliyoruz.

cihaz gelsin elbetde paylaşırım,artık bu başlığı canlandırmanın zamanı gelmedimi sn.tuncay
    cihazı kurarken takıldığım yerde rahatsız ederim şimdiden haberin olsun
  • selam herkese sizde arc ile kalibrasyon yaptıktan sonra hoparlör uzaklıkları 3.6 metre mi hepsinde öyle gözüküyor bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu Avr pioneer'ları silip süpürecek sanırım netteki yorumlarda da pioneer'ın en yüksek modellerini bile rahatça tokatlıyor gibi
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırman hata zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Karşılaştırman hata zaten

Karşılaştırmadım dikkat edersen ,, yorumlara göre yazdım ...
  • helsloot kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Fabrika ayarı o şekilde siz kendi dinleme mesafenize göre kalibre etmeden ônce ayarlayacaksınız

Ne ayarlaması yaa?

Kalibrasyon zaten mesafe ölçümünü de yapmıyor mu?
  • Neredeyse 10 senedir sıradan AVR'lerde bile kalibrasyon yaparken zaten mesafe ve ona göre de desibel ayarı otomatik olarak ölçülüp yapılıyor. Siz sonradan dilerseniz elle tüm bu parametreleri değiştirebilirsiniz o ayrı. Ama zaten otomatik ölçümleme var! E herhalde Anthem'de de vardır yani
  • Benim Anthem 50V 3D de durum aynı mesafe ölçümü yapmıyor.ARC yi başlatmadan bir ayarı açmakmı gerekiyor acaba ilginç??

• Avsforum dan okuduğum kadarıyla mikrofon USB üzerinden bağlı olduğundan windows bufferı yüzünden arc hassas mesafe ölçümü yapamıyormuş. Kullanıcıdan elle girmesi bekleniyor demişler.

https://www.avforums.com/threads/anthem-mrx-310-510-710-pre-release-discussion.1816076/page-28

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaa.

Kalibrasyonu forumda yere göğe sığdırılamayan bir AVR'nin basit bir mesafe ölçümünü yapmaması önemli ve ciddi bir eksiklik bence. Demek ki paket içinden sahne mikrofonu gibi koca mikrofon çıkmasıyla doğru orantılı değilmiş kalibrasyonu. Mesafe ölçümü önemli konu. Kalibrasyonun ana unsurlarından çünkü.
  • Kalibrasyonda ilginç bir ayrıntı,şaşırdım !
  • Şaşırılmayacak gibi değil ki!
  • Cihaz gelmeden savunmaya başlamış gibi olucam ama mutkaka vardır bir sebebi..
    teknika,nın dediği gibi en basit cihazların bile bu işi yaptığına göre anthemin yapamaması enteresan.
    manuel mesafe ayarı yapmıyor olması cok da bir eksiklik olmaz, bu iş bir kere yapılacak nasılsa,zaten çoğu oda 5-10 metre mesafeli olacaktır.
    odada tek kişi olmuyor zaten yarım metre eksik yarım metre fazla bir kayıp sayılmaz.
    diğer avr lerda en az 3-4 ayrı oturma yerinden yapmıyormu ölçümü,hangi ölçüme göre dinliyoruz,bilemiyoruz.
  • Evet öyle bir durum söz konusu lakin hoparlörleri ciddi anlamda calibre ediyor çok başarılı..

• kalibrasyon da sıkıntı yok evet cihaz süper ama ölcümler değişmiyor belkide değerleri değiştirse de bunu biz göremiyoruz
  • Güzel teselli etmişsin kendini

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.