Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada pilot data hatası verdi. Sonra kapadım oyunu daha girmedim.
    Cata paketini bekliyorum ben.
    Beklentim büyük.
    Hayal kırıklığı olursa, yüzüne bakmayın gitsin.
    Şimdilik biraz daha şans verelim.
    Sonuçta piyasada olmayan türde bir oyun bu. Alternatiflerinden farklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Zaten patch notlarında yoktu. Cok umutlu degilim. Patch notlarinda belirdigi gun ancak umit edecem bu isin duzeldigine.

• Oyunu toplam 30 saat oynadım sadece 1 kere pilot hatası verdi şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun yapacaklari Stronghold yayinini bile yapamamislar :) Baglanti hatalarindan. Adamlar kendi oyununu oynayamiyorlar biz nasıl oynayalim. 🤣

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada

• Herkes Cataclysm'i bekliyor, bu paket oyunun son şansı aksi takdirde ileriyi göremezler.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Masterwork karakterim olmasına rağmen neden hep epic item düşüyor kafayı yıyecem?

• videoyu çok üzülerek izledim.
  • Ben poe'a geri döndüm. Yapacak bir şey yok. Build dizme loot konusunda en sağlam oyun.

• Şu iki videoyu izleyince biraz da umutlanıyor insan. Şöyle ki. 6 yılda bu olduysa bu oyun tobe düzelmez diyorduk. Ama 6 sene değil oyun 1 yılda yapılmış gibi bir şey. Bu da mayısta çıkacak yamanın oyunu baya toparlayacaginin habercisi bence

Sorunlar belli
    Eksikler belli
    Oyuncularin neler istediği belli

Bakalım inş düşündüğüm gibi olur

• Beyler ben Haftasonu deneyecegim. Dunku guncelleme de Kiyafetler Forge a gitmeden değişiyor, bölümden bolume Tarsis'e gitmeden geciliyorda pilot Error data düzelmiş olabilir. Deneyen olursa yazsın lutfen...

• Yapilan duzeltme listesini paylasmak yerine linki paylaşıyorum yine 1500 Tane fix var :)

Anthem’s latest patch adds a new Stronghold and mid-mission gear swapping.
    Polygon
    Anthem’s latest patch adds a new Stronghold and mid-mission gear swapping
    https://www.polygon.com/2019/4/23/18512769/anthem-patch-notes-1-1-sunken-cell-forge

• yeni icerikler oyun duzeltilene kadar gecikmeli gelecekmiş
    BioWare delays major Anthem features to prioritise fixing game.
    Eurogamer.net
    BioWare delays major Anthem features to prioritise fixing game
    https://www.eurogamer.net/articles/2019-04-24-bioware-delays-major-anthem-features-to-prioritise-saving-game

• Mayıs ayında geleceğini söyledikleri Cataclysm, ekibin teknik sorunları düzeltmek için çok fazla vakit harcamasından ötürü ileri bir vakte ertelendi, oysa ki oyuncuları geri kazanma adına çok büyük bir fırsattı, resmen içinde bulundukları duruma tüy diktiler. Gerçi Cataclysm adına da hiçbir bilgi vermediler bugüne kadar, insan şüpheye düşüyor ellerinde belki de doğru düzgün içerik yoktu ve bahane uydurup ertelemiş de olabilirler.

Tabii sadece Cataclysm değil, Act 1 içeriklerinden birçoğu da ertelendi.

Mastery System
    Guilds
    Legendary Missions – Bölüm 2
    Haftalık Stronghold Challenge
    Leaderboards
    Bazı Freeplay Eventleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Mayıs ayında geleceğini söyledikleri Cataclysm, ekibin teknik sorunları düzeltmek için çok fazla vakit harcamasından ötürü ileri bir vakte ertelendi, oysa ki oyuncuları geri kazanma adına çok büyük bir fırsattı, resmen içinde bulundukları duruma tüy diktiler. Gerçi Cataclysm adına da hiçbir bilgi vermediler bugüne kadar, insan şüpheye düşüyor ellerinde belki de doğru düzgün içerik yoktu ve bahane uydurup ertelemiş de olabilirler.

Tabii sadece Cataclysm değil, Act 1 içeriklerinden birçoğu da ertelendi.

Mastery System
    Guilds
    Legendary Missions – Bölüm 2
    Haftalık Stronghold Challenge
    Leaderboards
    Bazı Freeplay Eventleri
    Büyük ihtimal sorunları gidermeyi öncelikli hedef olarak belirlediler. Bana mantıklı geldi açıkçası.

Bu kadar sıkıntı varken yeni paket değil yeni oyun yapsalar yine millet 3 gün sonra söve söve bırakacak

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Sorunları çözmedikten sonra içerik ekleseler nolur ki. Mantıklı olmuş. Her yenilikte ekstra sorun gelmesi demek. Bunun içinde olabilir.
    Bakalım beklemedeyim hala.

• bir ay aradan sonra gireyim dedim legendary görev yaptım gm3 mor itemden başka birşey atmadı,istedikleri kadar yenilik getirsinler işime yarayan drop düşmedikten sonra ne diye aynı görevleri oynacağımki

• Dun girdim Stronghold e tamamlamadan ciktim 2 kere. İLk girdigimde Connection server hatasi verdi 2.de bir baskadinin javelinin basi yoktu ama beni atmadi Pilot Data problemi yuzunden. Forge u Start menusune almalari iyi ama girmek cikmak uzun bug a girer gibi oluyor oyun esnasinda yaparsaniz oyundan bayagi kopuyorsunuz olmeniz de fazlasiyla mumkun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

bir ay aradan sonra gireyim dedim legendary görev yaptım gm3 mor itemden başka birşey atmadı,istedikleri kadar yenilik getirsinler işime yarayan drop düşmedikten sonra ne diye aynı görevleri oynacağımki
    Sırf bu yüzden sildim oyunu

• Pc icin test server i kuruldu darisi konsolcularin basina belki bu sayede onceden bulurlar kendi hatalarini da kimse redditten geri bildirim icin medet ummaz

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.