Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
9
Favori
44.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an SWTOR'u yapan ekibe bırakıldı oyun. Onlar yapıyor overhaul'u. En azından onlar tecrübeli. Bug ilk zamanlarda vardı ama ben de çok karşılaşmamıştım Demo'da bile. Çoğunun sebebi ise Frostbite, lineer fps için tasarlanmış bir motor kendisi. Bir FFXIV olur mu bilmiyorum ama, bakalım.
    Garip olan şu, korona Anthem'in işine yaradı. Bazı kullanıcılar server'e girerken sıra beklediklerini söylüyor, doluluk olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 7 Mayıs 2020; 14:30:20 >
  • https://blog.bioware.com/2020/05/15/may-anthem-update/

Oyunun az çok neleri değiştireceklerine karar kılmışlar, denemelere başlıyorlarmış. Cemiyet ile daha bağlantılı olmak istiyoruz fakat bunu yapmamız için şunlar falan gerekiyor denmiş. Eleştirin ama bok atmayın diyor kısaca cemiyete.
  • Ne lanet oyunmuş. Sürekli oyundan atıyor. Sistem dili İngilizce. Google DNS kullanıyorum. Değişen bir şey yok.
  • Anthem 2.0'ye dair bir konsept görsel yayınlandı. Blood Wind korsanları olarak geçen yeni grubun yaşadığı yeri gösteriyor. Eski oyunda faction tamamen işlevsiz bir haldeydi, oyun yeni faction'larla Fallout gibi bir yapıya dönüşüyor olabilir. Tabii bu durum hikayenin de kökten değişmesine sebep olacak.

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada
  • Aslında kurgu, olaylar ve düşünce çok iyiydi ama uygulamada batırdılar. İlk trailer falan görünce mükemmel dedim ama alınca öyle olmadığını ilk 3-4 saate anca anladım. İnşallah bu düzeltmeyi yeni expansion diye satmaya kalkmazlar. Division 2 gibi. Onlarda kötü giden durumu toparladılar az çok beğendim hala da arada oynarım. Ama expansion için oyundan fazla para istediler
  • Çok lag var. Kaç tane yama almış. İnanılmaz.

• BioWare'in Anthem'i kurtarma planı bugün madde madde gelecek değişikliklerle açıklandı. Bu değişiklikleri ele aldığımızda Anthem'in aslında çok daha fazla ganimete ve daha gelişmiş ganimet sistemine sahip olacağını görüyoruz.

Buyrun efenim madde madde

Ganimet düşme sıklığı artırılacak

Tüm eşyalar daha iyi ve daha rekabetçi olacak ancak olağanüstü bir şey elde etme şansı hâlâ bulunacak

Tüm ender ganimetler ilerleme boyunca stratejik değere sahip olacak

Belirli bir ganimetin peşinde yalnızca rastgeleliğe dayanmadan gidebileceksiniz; Görevler, Uzman Satıcılar, Eşsiz Ganimet Masaları

Yazıtların yeniden kaydedilmesi ve öğelerin seviyelendirilmesi dahil ganimet modifikasyonu

Ganimet düşmesi artık daha heyecan verici ve belirgin olacak

Aynı anda birçok ganimetin düşmesini sağlayan nadir düşmanlar

Ganimeti hemen ortaya çıkarma ve donatma

Ekipman sayfasının ayrıntılı bir istatistik sayfası dahil tamamen yenilenmesi

Ekipman sayfasına her yerden erişilebilecek, her yuvada neler donandığınızı kolayca görmenizi sağlayacak

Her öğenin 'Gücüne' ve 'Nadirliğine' dayalı bir yazıt 'bütçesi' var olacak

Olması gereken yazıtlardan yoksun gereksiz eşyalar artık olmayacak

İstisnai öğeler her bonusdaki değerleri maksimuma çıkarmak yerine tam olarak istediğiniz bonusları almakla ilgili olacak

Güç başlığınız kolayca artırılabilecek ve ganimet sistemi buna göre ölçeklenecek

Gelişmiş telemetri verileri trendleri belirlemenize ve anlamlı denge değişiklikleri yapmanıza olanak sağlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayüz Destiny ile aynı olmuş sanki, ama eskisi katman katman, çok karışık bir yapıdaydı sadelik iyidir. Loot görevleri eklemiş olmalarını da sevdim, bence güzel olacak. Umarım stronghold sayısını artırıp, raid de eklerler bence çok yakışır. Yakın zamanda haritayı da paylaşırlar umarım, eskisine göre ne tür değişiklikler olacak merak ediyorum, ki ben eski haritayı da gayet sevmiştim, çok farklı bir yapıya sahipti.

• Tavsiye eden varmı ? Bu haliyle alınır mı ? Tek
    başıma oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Ağustos 2020; 20:33:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır uzak dur, yeniden elden geçirilen Anthem 2.0 'yi bekle.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler, ayrı satılacak o zaman. Shooter türünü çok sevdiğim için acaba denenir mi diye düşündüm. Yeni sürümü bekliyorum o halde.

• Ayrı satılmayacak, mevcut oyuna ücretsiz güncelleme olarak gelecek. Ancak iyi mi kötü mü nasıl olacağını bilmiyoruz ve herkes şüphe ile bakıyor o yüzden beklemek en doğrusu. Tabii ana oyunu çok cüzi bir fiyata alma şansın varsa al, mevcut fiyatlarını bilmiyorum ama bence 50tl den fazla etmez.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da, 2.0 güncellemesi 2022'yi bile bulabilirmiş. Tabi firma oyundan tamamen ümidi kesmezse. Doom Enternal'dan sonra kaliteli Shooter pek çıkmadı. Anthem'e mi sarsam acaba demiştim. Dediğiniz gibi 50 civarı bulursam alayım o halde.

• BioWare'in online aksiyon rol yapma oyunu Anthem Ocak 2019'da başarısız bir çıkış gerçekleştirmesine rağmen geliştirici ekip oyundan ümidini kesmedi.

BioWare'dan yaklaşık 30 kişilik bir ekip, 2020'nin başlarından bu yana oyunu baştan aşağı yenileyecek güncelleme Anthem 2.0 üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar yayınlanan geliştirici blogları ile loot sistemindeki ve Javelin yapılarındaki değişikliklerden bahsedildi.

Anthem'in kaderi bu hafta içinde belirlenecek.

Bloomberg'ten Jason Schreier'ın kaynaklarına göre Electronic Arts yöneticileri bu hafta Anthem 2.0 güncellemesinin son halini inceleyecek ve bir karara varacak.

Ya ekip büyütülüp yapımına devam edilecek ya da projeye son verilecek.

Jason Schreier'ın kaynaklarından biri BioWare'in oyunu yenileme çabalarını sürdürebilmesi için ekibi en az üçe katlaması gerektiğini ifade etti.

Electronic Arts konuyla ilgili olarak, söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmıyoruz, diye belirtti.

• Anthem'in fişi çekilmiş.

Şu oyunu bile sıvayanlar vardı ilk sayfalarda mesajları halen duruyor yazık ya ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada 

https://www.ign.com/articles/anthem-development-ceases-bioware-to-focus-on-dragon-age-mass-effect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 24 Şubat 2021; 22:33:52 >
  • Yazık oldu üzüldüm, oynanış mekaniği anlamında hala yapılmış en iyi oyunlardan biri bence ama maalesef içerik anlamında beklentilerin çok altında çıkış yaptı ve daha da kötüsü doğru düzgün destekleyemediler. Next versiyonu biraz umutlandırmıştı oysa, her şeye rağmen yaklaşık 130 saatlik oyun süremin her anından keyif aldım, güzel zamanlar yaşattı, güzel bir anı olarak da kalacak.

• Çok yazık oldu. Anthem devam etseydi sasirirdim cunku Codemasters satin alimi ile beraber bir suru proje yığıldı. Anthem'e yer kalmadi! Mass Effect ve Dragon Age icin risk almak da istemediler. Sağlık olsun...

"...Oyun geliştirme zordur. Bunun gibi kararlar kolay değil. İlerlerken, bir stüdyo olarak çabalarımızı lazerle odaklamamız ve bir sonraki Dragon Age ve Mass Effect oyunlarını güçlendirirken, Star Wars: The Old Republic için kaliteli güncellemeler sağlamaya devam etmemiz gerekiyor..."
  • Fiyatı 26₺ ya düşmüş, sizce alınır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odrisa

Fiyatı 26₺ ya düşmüş, sizce alınır mı?

Alınır.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.