Şimdi Ara

Anti virüs-malware yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sorunum şu şekilde arkadaşlar;

PC'de hiçbir kasma vesaire yok fakat görev yöneticisini açtığımda zaman zaman notepad*32.exe'yi çalışırken görüyorum notepad açık olmadığı halde. Combofix, Malwarebytes ve Kaspersky ile tarattım fakat bir sorun çıkmadı.

Ben bu konuda biraz takıntılı olduğum için sebebini bulmak istiyorum.

Ayrıca bir diğer sorun da Güvenlik duvarımı hiçbir türlü aktif edemiyorum. 50 çeşit yol denedim ama onu da aktif edemedim. Format benim için çok büyük problem olacak. Formatsız bir şekilde halletmemin yolu var mı?

Teşekkürler

• up
  • Gridinsoft antimalware

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğiniz programın kurulumu sırasında nod32 virüs algılıyor kurulumu engelliyor.

UP
  • İçindeki patchi virüs olarak algılıyor. Programı değil ;) ayrıca nod32 mi kalmış. Devredışı bırakıp kur o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nod denen saçmalığa güvenmek?

içerde cirit atan virüsü tanımaktan aciz programı övenleri gördükçe sinirim bozuluyor.

kaspersky yada norton demo indirip güncelleyip sistemi taratmayı deneyin eğer kuruluma izin vermiyorsa

kaspersky rescue disk indirip güncelleyip taratın.
  • sen en iyisi kısa yoldan format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Nod yazmışım yanlış olmuş kusura bakmayın. Kaspersky kullanıyorum zaten. Not defteri sorununu çözdüm fakat firewall açamama sorunum sürüyor. Ne yaptıysam olmadı format atıcaz artık onun için.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Antivirüsünün ayarlarını en üst seviyeye al, yani derinlemesine tarama seviyesine al ve bellek taraması yaptır, yani ram üzerindeki verileri tarat derim birde tavsiyem SpyBot ile ayrıca taratman, spybot malware ve rootkit bulmak için geliştirilen bir yazılım.
  • kaspersky kendisi kapatır firewallı

kaspersky varsa firewalla gerek yok zaten
  • Yaklaşık 4 senedir lisanslı Norton kullanıyorum kafam rahat. Sizin sorununuzu giderir mi bilmem. Ancak Norton u kesinlikle tavsiye ederim. 3 kullanıcılı paketleri çok pahalı değil. Symantec Norton Security .Öncesinde Norton 360 kullanıyordum. Zaten crack ler patchler sağolsun işletim sistemine kadar programa para vermiyoruz millet olarak. Fakat antivirüs...Bunu bir güvenlik, korunma hizmeti olarak görmenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.