Şimdi Ara

Anti Virüs Seçim Klavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok kişi nortondan nefret ediyor (bende pek sevmem belli oluyor zaten) ama burda bir çok insan "kerpesky","nod32","avast","antivir" gibi yazılımlara kitlenmiş bu programın hepsini kullandım evet virüs temizledikleri bir gerçek ama çok iyi değilde özellikle virüs bulaşmış dosyaları "heal" tedavi olayı bir çoğundada mevcut değil system dosyalarına bulaşmış bir virüs ü temizlemeye kalktığımızda bize işletim sistemini tekrar kurmanın yolu gözüküyor.

Ama Norton AVG ve Panda antivirüs yazılımlarının heal olayı çok güzel desteğini veriyor. Ama pandanın ara yüzü ve kullanışı pek ergonomik değil değil (avg ve norton a oranla) Norton sistemi kasıyor demişler kasma diye birşey artık son zamanlarda yok güvenliği aşırı abartan arkadaşlar için birşey diyemem tabiki scan esnasındada kasması gayet normal.

Ama AVG7 yi mükememmel kılan özeliklerde bundan sonra başlıyor programın arayüzü adama güven veriyor resmen ayrıca bulaşn virüs hakkında bilgi ve heal yazılımın indirebileceğin adresleri veriyor ve ÜCRETSİZ olması başka bir güzelliği.

• şimdi avg mi kuralım yani.... bende pc-cillin 2005 internet security kuramadım nasıl kurulacak bu diye arıyorum. Sp2 eski sürümleri görmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: obediah

şimdi avg mi kuralım yani.... bende pc-cillin 2005 internet security kuramadım nasıl kurulacak bu diye arıyorum. Sp2 eski sürümleri görmüyor...

pc-cillin internet securty anti virüs değil firewall gerçekten başarılı bi firewall ama çok karışık bir arayüze sahip ince detaylar istiyor açıkcası kullanabilmek için firewall ve network bilgisine azda olsa sahip olman lazım ama sana fire wall olarak zonealarm ı tavsiye ederimwww.zonelabs.com dan buy&download linkinden free olanını indirip kurman yeterli çok iyi bir firewall ama ufak tefek güvenlik açıkları var ama biraz dikkatli kullanırsan oldukça verim alırsın.

AVG7 Free Edition kurarsan faydasını görüceksin zaten.

• Sonunda mcafee kurdum ha bre birileri bağlanmaya çalışıyor. Tıkladığım zaman ip nin nerde olduğunu gösteriyor bir kere Annkara gösterdi sonra bi Barcelona gördüm one ya dedim sonra hep ankara devamlı bağlanmaya çalışan birileri var sanki ama portlar trojan portu deil gibi TCP 135 445 giibi portlardan bağlanma var. Girdiğim siteler bağlanıyor diyecem ama siteye girmediğim zamanda oluyor...
  • Belki pc-cillin internet security bir pakettir norton internet security gibi.İçinde antispam+firewall ve antivirus yazılımları mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.