Şimdi Ara

antidepresan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anksiyete nedeniyle 300mg selectra abilify 20mg kullanıyorum hala bir iyileşme yok. 3,5 aydır 200 mg içiyorumdum iki gündür 300e çıktım banamısın demedi. ne zaman başlayacak bu etki bilgisi olan var mı bu konuda.

• arkadaşlar lütfen yardım edin????????????????????????????????????????????????????
  • Yeni geçtiğiniz ilaca Bir hafta falan kullanın hala bir etkisini görmezseniz doktora tekrar gidin bence.ayrıca psikolojik olan bir rahatsızlığı siz kendinizde yok edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka yorumda bulunabilecek arkadaşlar var mı????
  • Çözümü ilaçlarda aramayınız. Antidepresana da bu kadar güvenmeyin.

• KDRORC kullanıcısına yanıt
    Modern tıbbın bir parçası olan ilaçlarda çözüm aramayacaksa, nerde arayacak?

3.5 ayda hiç iyileşme görülmediyse, doktorunuz ne dedi? Doktorlar doz arttırımını yavaş yavaş yaptıkça ilk aylarda sürekli kontrole gelin derler. Gittiniz mi? Anksiyetenin kaynağının fizyolojik bir durumdan kaynaklanmadığı kesin mi?
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 3.5 ay değil 3.5 yıl da kullansa o ilaçları kalıcı çözüm olamayacak.
    Ayrıca ben baş ağrısı için nörolojiye gittiğimde doktor bana prozac yazmıştı. 6 ay kullancan demişti. Var mı öyle dünya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kullanmalımıyım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en geç 1 ayda etkisini göstermesi lazım. doktora gir değiştirsin. ya da teşhis yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDRORC

Arkadaş 3.5 ay değil 3.5 yıl da kullansa o ilaçları kalıcı çözüm olamayacak.
    Ayrıca ben baş ağrısı için nörolojiye gittiğimde doktor bana prozac yazmıştı. 6 ay kullancan demişti. Var mı öyle dünya?

Anti depresanları, anksiyolitiklerle karıştırıyorsunuz sanırım. Onlar geçiştirir, kalıcı çözüm sunmaz. Anti depresan ise tedavi edicidir. Baş ağrısı için anti depresanda eğer ağrı migrense çok doğru bir öneri. İlacın prospektüsünü okursanız, migren önleyici tedavide kullanıldığını görürsünüz. :) Ha her ağrıda tabiki işe yaramaz. Atakların sıklığını azaltıp azaltmadığına bakılır, yararlı ise devam edilir.
  • doktora sorduğumda sabır diyor. nasıl bir iştir bu anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.