Bildirim
ANTİDEPRESAN BIRAKMA ACİL YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmez, mecbur bekleyeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle görünüyor.Tesekkurler.
Ben 4 ay kullanip biraktim lustral 50 mg falan en son haplar bitti recete yok dedim sokarim bole ise para yok ak47 biraktim komple pek bi zararini gormedim
İlk biraktiginiz hafta problem yasadiniz mi?Ben de prozac kullaniyordum arada kullanmadigimda da sorun yaratmiyordu nerden yazdi doktor şu lanet paxil i anlamadim yaquote:
Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı
Ben 4 ay kullanip biraktim lustral 50 mg falan en son haplar bitti recete yok dedim sokarim bole ise para yok ak47 biraktim komple pek bi zararini gormedim
Normal bi yoksunluk etkisi yaşadığınız elektriklenmeler hocam. Anormal bir durum yok bi sıkıntı yaşamazsınız yani. O his dışında tabi ki. -
ilk ay bi bazen ağladığım oluyordu o kadarquote:
Orijinalden alıntı: yolsuzyolcu
İlk biraktiginiz hafta problem yasadiniz mi?Ben de prozac kullaniyordum arada kullanmadigimda da sorun yaratmiyordu nerden yazdi doktor şu lanet paxil i anlamadim ya
Alıntıları Göster -
yarın tekrardan içmeye devam edicem kısa sürede düzelir mi sizcequote:
Orijinalden alıntı: Guest-CE3CA2C3D
Normal bi yoksunluk etkisi yaşadığınız elektriklenmeler hocam. Anormal bir durum yok bi sıkıntı yaşamazsınız yani. O his dışında tabi ki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X