Şimdi Ara

Antidepresanı Bıraktım Ama.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle tavsiyem şu olur. Psikolojik durumların altında aynı zamanda beslenme sorunlarını yani bağırsak florası da yazabilir. Özellikle şu bakteri türü “Lactobacillus rhamnosus” bakterisinin depresyon ile ilgili bağlantısı vardır. Google Lactobacillus rhamnosus depresyon yazın bir çok makale var. Öncelikle genelleme yapmak doğru olmaz ama yanlış tedavi sonucunda kullandığımız antibiyotiklerde yararlı bakterilerde ölmesine sebebiyet veriyor. Tavsiyem probiyotik ve prebiyotik alanına önem verin. Tabi bunlardan anlayan diyetisyen de önemli. Bu da maddiyata bakıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar

• Hocam ben 1 sabah 2 akşam olmak üzere ilaç kullanıyorum. 

isterseniz, hangi ilaçlar olduğunu PM üzerinden anlatabilirim. 

ama kesinlikle sizin gibi bırakmam bu ilaçları zira bıraktığım zaman sinirlilik hali yaratıyor, bu halim ise aile içerisinde kavgalara sebep oluyor. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce uyku bozulur, uykusu bozuk olan psikyatre gitmelidir. Depresyon ve anksiyete beraber de olabilir. İlaç tek çözüm. Kan testi yapılmalı hormon bozukluğu da olabilir. Sonuçta beyin kimyası ın bozulmasından kaynaklanıyor. Kola kahve alkol enerji içeceği tüketmeyin. Sadece su.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ve sen kendi kafana göre ilaç azaltıp bırakırken, doktoruna sorman gereken soruları burada çoğunluğu ergen olan bi tayfadan yardım istemen takdire şahan. Bu kafayla devam edersen hiçbir zaman iyileşemezsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.