Bildirim
Antifirizden Anlayanlar Hangi Çeşit koymalıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yeşil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
+ liqui moly katkısıquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
yeşil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Organik antifriz kullanmalısınız.
Ayrıca antifrizin türü ile rengi arasında hiç bir bağlantı yoktur. İnorganik de kırmızı renkte olabilir, organik de. Renk işinin bir standartı yoktur.
Önemli olan inorganik-organik karışımı yapmamaktır, yoksa başınıza iş açarsınız. Bilindik bir markanın organik antifrizini kullanabilirsiniz, aynı renk olması daha da iyi olur.
Şahsen ben kendi aracımda Castrol Radicool SF kullanıyorum, kırmızı renkli. -
aradığım cevap buydu.İçindekini tamamen boşaltacağım atıyorum içindeki inorganik ise ben boşaltıp sistemi temizlemek adına 2 3 lt su ile temizlesem sonra organik alıp koysam sıkıntı yaşar mıyım ? renklerin anlamı ömür ile mi alakalı ?quote:
Orijinalden alıntı: nacker
Organik antifriz kullanmalısınız.
Ayrıca antifrizin türü ile rengi arasında hiç bir bağlantı yoktur. İnorganik de kırmızı renkte olabilir, organik de. Renk işinin bir standartı yoktur.
Önemli olan inorganik-organik karışımı yapmamaktır, yoksa başınıza iş açarsınız. Bilindik bir markanın organik antifrizini kullanabilirsiniz, aynı renk olması daha da iyi olur.
Şahsen ben kendi aracımda Castrol Radicool SF kullanıyorum, kırmızı renkli. -
servisten al bence
servis yeşil ile sarıyı karıştırmış içim rahat etmedi ve çok kazık fiyatlar.quote:
Orijinalden alıntı: zeytin kolonyası
servisten al bence -
biri organic diğeri in organic nasıl yapmış bu hatayı
2012 aracı kaç km de antifriz değiştirmeye götürüyorsunuz ? 2008 model hiç antifriz değişmemiş aracıma 120bin km de gittiğimde 160bin de gel dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 28 Ağustos 2018; 18:47:25 > -
2-3 litre su yetmez. Eğer içindekinin inorganik olduğundan eminseniz, sistemi 3-4 defa komple su ile doldurup boşaltmanız gerek. Ek olarak soğutma sistemi temizleyiciler de kullanılabilir.
Renk olayı tamamen üreticilerin keyfine bağlı. Hangi renk boya katarlarsa, antifriz o renk oluyor.
Antifrizin cinsi, ömrü vs. renkten bağımsızdır. Renk konusunda bir standart yok maalesef.
Sizin yapmanız gereken öncelikle kullanma kılavuzunda önerilen antifrizi kullanmanızdır. Eğer yazmıyorsa veya bulamıyorsanız, OAT veya HOAT antifriz kullanmanız gerekir.
servis 6. yılda değiştirdi ama mahvetti.quote:
Orijinalden alıntı: Antor
2012 aracı kaç km de antifriz değiştirmeye götürüyorsunuz ? 2008 model hiç antifriz değişmemiş aracıma 120bin km de gittiğimde 160bin de gel dediler. -
çok sağolun.quote:
2-3 litre su yetmez. Eğer içindekinin inorganik olduğundan eminseniz, sistemi 3-4 defa komple su ile doldurup boşaltmanız gerek. Ek olarak soğutma sistemi temizleyiciler de kullanılabilir.
Renk olayı tamamen üreticilerin keyfine bağlı. Hangi renk boya katarlarsa, antifriz o renk oluyor.
Antifrizin cinsi, ömrü vs. renkten bağımsızdır. Renk konusunda bir standart yok maalesef.
Sizin yapmanız gereken öncelikle kullanma kılavuzunda önerilen antifrizi kullanmanızdır. Eğer yazmıyorsa veya bulamıyorsanız, OAT veya HOAT antifriz kullanmanız gerekir. -
quote:
Sizin yapmanız gereken öncelikle kullanma kılavuzunda önerilen antifrizi kullanmanızdır. Eğer yazmıyorsa veya bulamıyorsanız, OAT veya HOAT antifriz kullanmanız gerekir.www.hepsiburada.comCastrol Radicool Antifriz, 3 Litre Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/castrol-radicool-antifriz-3-litre-p-OTCSTRLANTF3LT?magaza=FIRSATLARI%20YAKALA&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=CjwKCAjw5ZPcBRBkEiwA-avvk4IcF0MSNlmEA84EuKkOBJzulA-aSiL3FaMObePMdRqUgwFc3qF0ERoCWqUQAvD_BwE
bu ürünü alayımı mavi imiş rengi.
-
Özel servise gittiğimde biz değiştirmeyelim, başkasınada kurcalatma değiştirince tortu kalır, patlak çatlak çıkar belki yetkili servise git demişlerdi. Gittiğim özel servis sadece toyota bakan bir servis. Sizde böyle diyince kafam karıştı açıkcası.quote:
Orijinalden alıntı: o.lut03
servis 6. yılda değiştirdi ama mahvetti.
Alıntıları Göster -
ben sanayiden almıştım sarı antifiriz,üzerinde reno onayı felan yazıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yetkili servis bakım yaparken arayıp tüm sıvıları değiştirmemiz lazım dedi komple boşaltıp yenisini koyacağız dedi ama üstüne yeşil eklemiş bitek gidip randevuydu vs uğraşmaktansa kendim yapacağım bişey olsa bile üzülmemquote:
Orijinalden alıntı: Antor
Özel servise gittiğimde biz değiştirmeyelim, başkasınada kurcalatma değiştirince tortu kalır, patlak çatlak çıkar belki yetkili servise git demişlerdi. Gittiğim özel servis sadece toyota bakan bir servis. Sizde böyle diyince kafam karıştı açıkcası.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Servisin kullandığı antifriz Total supra gibi bir şey. Su ile karıştırılmaz, ekstra uzun ömürlü antifriz grubunda geçer. Dci motor 5.8 litre gibi soğutma suyu alır. Araçta olanda Total glacelf supra'dır büyük ihtimalle.
ürünü inceledim açıklamada renaultta üst derece performans veriyormuş sağolun bunu alayımquote:
Orijinalden alıntı: acc4
Servisin kullandığı antifriz Total supra gibi bir şey. Su ile karıştırılmaz, ekstra uzun ömürlü antifriz grubunda geçer. Dci motor 5.8 litre gibi soğutma suyu alır. Araçta olanda Total glacelf supra'dır büyük ihtimalle.
ancak kırmızı renkli ve su ile karıştırılır yazıyor ?
Benzer içerikler
- klima soğutuyor ama ısıtmıyor
- aracın ticari geçmişi nasıl öğrenilir
- chrysler 300c kronik sorunları
- pasta cila zararlı mı
- orjinal cam ile yan sanayi cam farkı
- chery sedan modelleri
- telegram indirim kanalları
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- togg en çok satılan renk sıralaması
- bmw x5 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X