Şimdi Ara

Nasıl bi ısıtıcı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odamı ısıtacağım arkadaşlar. Bu sene son senem üniversite ve antalyadayım yani aşırı bir soğuk yok ama yinede 1 ay falan baya soğuk geçiyor kışın. çok para vemeden halletmek istiyorum.

Yağlı radyatörler var 11 bölümlü ama onlar çok pahalı geldi, 2500 tl. 7 bölümlüsü var 1800 tl ye ama ondanda emin olamadım odamı ısıtırmı diye. Fan ısıtıcılar varmış küçük 400-500 tiye ama onlardanda ne kadar verim alırım emin olamadım. Evde tek göz bi tane elektrikli soba var ama ondada ısınmak için karşısında oturmak gerekiyor. Ben odayı ısıtabileceğim birseyler bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

• Minisan DP EKO 1200Q Dolphin 1200 W Quartz Isı 

Böyle bir şey al ayağının altına koy. 1 ay için masraf etme.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

paylaşım için teşekkürler ben de böyle bir şey arıyordum

• ben zamanında baya bildiğin kışı UFO ile geçirdim. ama o zamanlar elektrik şuanki duruma göre çoook ucuzdu. sonra elektrik fiyatları uçmaya başlayınca bıraktım. zaten ev değiştirince tamamen kalorifere döndüm.

şuanda eğer elektrik dışı (sıvı yakıtla ya da tüple çalışan) bi çözüm bulabbiliyosanız bence elektriğe bulaşmayın. çok ciddi fatura getirir. odan çok küçükse elektrik odayı ısıtabilir ama çok küçük değilse ısıtması çok zor.

elektrikli ısıtıcılar odanın havasını ısıtmıyolar. karşılarında gördükleri nesneyi ısıtıyolar. sonra ısı enerjisi o nesneden havaya karışıp havayı ısıtıyo. sobanın karışısndaki nesne de siz oluyosunuz genelde. bu sağlıklı bi durum da değil hani. ama dediğim gibi asıl sorun bence fatura.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarını bilmiyorum ama hem radyatörlü hem fanlı olanlar çok iyi ısıtıyor.
    Sadece fan olanlar da idare eder ama gürültülü oluyor biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piknik tüpünün üstüne takılan ısıtıcılar var onlara bak bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katalitik soba..  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.