Şimdi Ara

ANTİFRİZ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 98 MODEL POLOM VAR ARABAMA 3 AY ÖNCE ORJİNAL ANTİFİRİZİNDEN KOYDURDUM GEÇEN KAPUTU AÇIP BAKTIGIMDA MOTORUN YAN TARAFINDAN ANTIFIRIZIN AKIP PEMBEMSİ BI SEKILDE IZ BIRAKTIGINI GÖRDÜM BUNUN SEBEBI NE OLABILIR VE ZARARI OLURMU.SIMDIDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: sezar06

ARKADAŞLAR 98 MODEL POLOM VAR ARABAMA 3 AY ÖNCE ORJİNAL ANTİFİRİZİNDEN KOYDURDUM GEÇEN KAPUTU AÇIP BAKTIGIMDA MOTORUN YAN TARAFINDAN ANTIFIRIZIN AKIP PEMBEMSİ BI SEKILDE IZ BIRAKTIGINI GÖRDÜM BUNUN SEBEBI NE OLABILIR VE ZARARI OLURMU.SIMDIDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

hocam bu durumda akıntının nerden olduğu çok büyük önem taşır.

devirdaim kaçırıyorsa eğer boşlamaya gelmez. eğer tamir yoluna gitmezseniz aracınızı dikkatli kullanın. eğer devirdaim kaçırıyorsa her an suyu boşaltabilir. gözünüz hararet göstergesinde olsun... devirdaim kaçırır ve suyu boşaltırsa aracı olduğu yerde bırakın.

antifriz kaçak bulduğu yerden çıkmaya meyillidir. dikkat edin...

kolay gelsin...

• eğer antifiz kaçırıyorsa bunun nereden olduğunu bulmaklazım.Burada ciddi bir araştırma gerekli olabilir ,olmayabilir de.Cİddi olup olmaması kaçağın miktarı ve nedeni ile alakalıdır.Eğer radyatör kapağı veya tahliye kabından oluduğunu bulursanız önemi yoktur seviye 3. çünkü bunlar basınçlı ve yaylı kapaklardır fazla basıncı tahliye ederler.Ancak radyatörde delik varsa seviye 2 ciddiyetindedir.
    Ancak devridiam pompası contaları veya hortumlardan birinden kaçak varsa hortum yırtığı veya kelepçenin fazla sıkılmasından hortumda bir yırtılma var ise seviye 1 ciddiyetindedir ve derhal müdhale gerekir.Aksi takdirde hararet kaçınılmazdır.Bunun sonucunda ne olacağını yazmama gerek yok sanırım.

siz antifiz seviyeseini sıkı bir şekilde takibe alın ve sızıntının miktarını anlamaya çalışın.Her zaman da seviyenin min altına düşmemesine azami gayret gösteriniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracımda Su Eksiltme Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Termostat Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Hararet Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.