Şimdi Ara

Antifiriz Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım clio 4 - 0,9 turbo, motor soğutma suyunu komple boşaltıp yeni aldığım antifriz ve saf su ile değiştirmek istiyorum. karışımın %50-50 olması gerekir diyorlar.

bu modelin sistem hacmi ne kadardır kaç lt antifiriz almalıyım,

hangi markayı önerirsiniz mobil1 iyi midir

antifriz ve saf suyu ben kendim götürsem kaç liraya değiştirirler

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 18 Kasım 2016; 22:52:33 >

• up
  • A101' de 3 Litresi 10 lira olan yeşil antifriz tavsiye ederim.
    Sadece antifriz koyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • organik antifiriz alın,mobil tabiki kalitelidir.su katmayın.arabanız eski değilse değiştirmeye gerek yok 4-5 yıl .

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Hayir bu yanlis bir uygulamadir. Saf antifrizin donma derecesi daha dusuktur. İdeal karisim icin su sarttir. %50 %50 olabilir. %70 %30 olabilir. O yasanan yerdeki hava şartlarına baglidir. Ancak su gereklidir

• Kesinlikle su gerekli.Tamamen antifriz koyulmus bir sistem -7 dereceye kadar tutabilirken, 50-50 oraninda antifriz-su karisimi -35 hatta-40 dereceye dayanabilir.
    3L lik bir antifiriz alin, yeni nesil motor oldugu icin organik alin.( Kirmizi renklidir genelde.) Ya kullanici kitapcigina bakin kac lt aliyor sistem, yada 1 Lt antifiriz 1 Lt su daha sonra da yarim lt antifriz yarim litre su diye devam ederek doldurun/dolturtun.
    Sistem acik yada kapali mi bilemiyorum clio larda. Hava alma olayi oldugu icin disarda yaptirirsaniz daha iyi olur.Kendiniz sistemin havasini alamayabilirsiniz.

• A101 de satılan saf antifriz değilki zaten, suya gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    conta değişimi
    8 yıl önce açıldı
    Soğutma suyu DEĞİŞİMİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.