antipolision lambasi yaniyor ve antipolision default yaziyor acaba ne demek aracim peugeot 407 hdi
yanan lamba resimdeki arkadaslar arabayi ilk calistirdimda yaniyor bida sonmuyor. cekicinde veya herhangi bi problemi yok sadece lamba yaniyor.
aracınızda kullandığınız mazot eurodiesel değilse veya bilmeyerek bir yerden kötü mazot aldıysanız bu lamba yanar.bu yakıt sisteminde bir sorun olduğunu gösterir bu lambayı peugeot servisinde söndürtebilirsiniz.ve eğer araçtaki mazot eurodiesel değilse bir depo boyunca eurodiesel kullanın. sorun çözülecektir. ama lamba söndürtüldükten sonra tekrar yanarsa o zaman serviste araştırılması gerekir..
bahsi geçen lamba çekişte sorun yaratmaz ama sistemde bir hata bulunduğunun bir göstergesidir.serviste kodu alınarak çözülür.
tesekurler gecen depoyu hic bilmedim bir yerden almistim agip ten genel de total kullaniyordum bide normal disel di genelde euro disel kullanirdim o zaman sorun ondan kaynaklaniyor tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme