Şimdi Ara

Antivirus İnternet Explorer'ı Engelledi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara antivirüs yükledikten sonra garip bir şekilde internet explorer çalışmamaya başladı. Hangi siteyi açmaya çalışsam "web sayfası görüntülenemiyor" mesajı çıkıyor. Ama google chrome ile istediğim sayfaları sorunsuz açabiliyorum. Acaba problem nerde olabilir? İnternet Explorer'ın sorununu nasıl çözebilirim?

• aynısı benimde oldu yokmu yardım edecek birisi
  • varsa bu konuda bilgisi olan üşenmesin yazsın kafayı yiyicem
  • Aklıma gelen tek şey explorer.exe'ye virüs girmesi
  • Muhtemelen ie'a virüs girmiştir, virüslü bir siteye yönleniyordur.
    Bu yüzden engellemiş olabilir.

Sağlam bi' virüs programı yükleyip ayrıntılı tarama yapın.
  • sadece explorer değil antivürüs kendini güncelliyemiyor google eart kendini güncelleyemiyor yani chorme haric msn haric hicbir şekilde internete bağlanamıyor herşeyi sıfırladım yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede147 -- 29 Nisan 2010; 22:01:59 >
  • (O antivirüsün elleri dert görmesin :) Neyse o ayrı konu şimdi anti-ie zamanı değil)

Olası çözüm:İe8 i baştan indirerek yükleme yapmak.

Olası çözüm:Güvenli modda antivirüs taraması.

Çözüm:Windows CDsi ile yükseltme yapmak.

Kesin Çözüm:Format.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • explorer i programla tamamen sildim baştan yükledim yine olmadı ingilizce bir uyarı cıktı cevirdim bir program engelliyor diye uyarı verdi
  • arkadaşlar bazı trojan larda inject yani enjekte özelligi var bunlar internet explorer a yani kullandıgınız asıl internet tarayıcısına bu firefox falan da olabilir veya explorer.exe ye inject olabilir bunun tek çözümü vardır malesef format ve yeni bir sisem yüklemesi antivirus programlarının çogu bunu farkedip silemez çünkü bu trojanlar muhtemelen FUD dur yani fully undetected tamamen tanınmaz şifrelenmiştir crypte edilmiştir ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.