Bildirim
Antivirüs Kullanmazsam Olur Mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tamamen sana kalmış bişey. Girdiğin sitelere, kurduğun programlara veya taktığın usb lere falan filan dikkat edersen kullanmayabilirsin fakat öyle bir siteler oluyor ki sen normal site sanırsın ama linklere tıkladığın an veya daha siteye girdiğin an trojanı kaparsın. Yani kullanmanı tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmanı tavsiye ederim. PC'nin yavaşlığından şikayetçiysen windows'un yanına Linux kurup kullanmanı tavsiye ederim. En azından internette gezerken kullanırsın. Linux en zor virüs bulaşan işletim sistemidir. Üstelik antivirüs programı bile kullanılmadığı halde, öyledir. -
sistem image ile yedek al
antivirüs kullanmana gerek yok, işe yaramaz yazılımlardır -
Imaj ile 0 larken d surucusunde sonradan eklenen seyler siliniyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece C nin imaj alcaksın
D diskine bir şey olmaz
Zaten image dosyasını D diskinde saklarsın -
imajla falan bu işler olmaz. Sistemine bulaşan virüsler D'yede sıçrarsa başın çok ağrır. Tüm dosyalarını bile kaybedebilirsin.
Antivirüssüz windows kullanmak risktir. Göze alıyorsan sen bilirsin.
Antivirüs kullanmak istemiyorsan ve pc hızlı çalışsın istiyorsan LINUX kullanmaktan başka çaren yok. -
Öncelikle herhangi bir web sitesine tıkladığınızda bilgisayarına ASLA virüs bulaşmaz. Bu bir halk efsanesidir. Ancak şu olabilir, siteye tıkladıktan sonra otomatik olarak zararlı bir dosya inmeye başlayabilir. (Eğer böyle bir durum olursa inen dosyanın içeriğinin zararlı olacağını mutlaka bilin ve açmayın) Bu inen dosya, bilgisayarınıza siz çalıştırmadığınız sürece zarar veremez.
Yine de bu tip dosyaların inmemesi için de antivirus yazılımları bu tip potansiyele sahip siteleri daha siz girmeden engeller. Çok fazla internet kullanıyorsanız antivirus kullanmaya devam edin. Kasma problemi için de farklı antivirus yazılımları deneyin. Nod32'yi tavsiye edebilirim.
Ama ben sadece Facebook, e okul vs. gibi güvenilir ve resmi sitelerde dolaşıyorum diyorsanız hiç dert etmeyin, antivirus kullanmasanız da bir sıkıntı çıkmaz. -
Aslında kim ne derse desin ben bunu kişisel bir olay olarak görüyorum eğer ki bilgisayarına iyi bakar ve dikkatli kullanırsan bence sana pek fazla sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum ama anti virüs unamıyacağım dersende cclenar mutla kullan çünkü gereksiz dosya ve pc nin yavaşlamanı bir nepzede olsa azaltacakdır sana ve anti virüs yine kulanmıyacağım dersen windwos defenderi açmalısın sonv olarak da wep de gezerken virüs bulaşmasından korkuyorsanda avast gibi programların wep tarayıcıları için uzantıları oluyor kullan derim etkisini büyük ölçüde görür zaten şimdiki çoğo üçretsiz virüs programları kuru kalabalık olarak görüyorum ama ücretli ve full pro sürümün varsa elinde şiddetle kulan derim
-
Kullanmayı bilmek önemli ama bence pasifde olsa Antivirüs kur microsoft security essentials bu konuda yeterli olucakdır sistemi hem yormuyor arka planda sessizcene çalışıyor . -
Dikkatli olursan bişey olmaz ama.. Genelde oluyor :) Webroot öneririm. -
360 Total Security kur çok az ram yiyor her ihtimale karşı bir anti iyidir. -
Baidu Antivirüs ü kullanmanı öneririm.
Hem bedava hemde hiç kazma yok (bende)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence kullanmazsan olmaz. antivirüs programı kullanmaya devam et..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X