Şimdi Ara

Antivirüs Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Telefonumum markasi Galaxy S3 ve ben bu telefona antivirüs programı yüklemeyi düşünüyorum. 360 Security programini ve Clean Master'i denedim. 360 ın gorev çubuğunda çıkan menu çubuğunun goruntusunu zevmedim cok kaba ve eski duruyordu kaldıramadımda. Ama cuk guzel bi uygulamaydi içim gidiyo .d Clean Master'a devammı ediyim yoksa bildiginiz daha güzel bir program varmi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr web.
    Avg
    Kaspersky

Bu üçünden birini kullan derim

• Clean Master sil Greenify kullan. Ayrıca mobil için de antivirus bence gereksizdir.
  • Bence hepsini kur, ya indirdiğin virüs programı yeterince iyi değilse ve virüs bulaşırsa?

Telefon bu, windows değil. Saçma ve ne olduğu belirsiz uygulamaları indirmeyin (buna tanınmamış kaynaklardaki apklar da dahil) zaten android, bilgisayar gibi bi windows atıp 3 yıl kullanmalık bi sistem değil 6 ayda ağırlaşır verileri yedekleyip format atarsın biter.
  • Peki Antivirüs fiyatları ne kadar... ram da ne kadar yer kaplar ... ayrıca tam koruma sağlar mı..

• Kullanma

• 360 Security i yaptim sonunda onu kullaniyorum suan cok rahat ve baloncuk kisayolu cok kullanisli

• Ram israfindan baska yaptigi yok kullanma
    Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321 -- 16 Ocak 2015; 22:35:34 >
  • Ben çok uygulama indiriyorum.. simdi hocalarım niye antivirus kullanma diyorsunuz... bu arada google play dışında apk indirmek veya google play yuklenen uygulamarda virüs bulaşır mı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.