Şimdi Ara

antivirüs program tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılları civarında norton antivirüs kullanmıstım sonra full son olanları ya bulamadım ya ıyı olmadı

daha sonra esed nod 32 ye gectım oda ıyıydı onda bıtmıs

sımdı 2020 yılına geldık ve ıyı vırus programı bulamadım herkes bırsey yazmıs

evde pc dosyaları korucak ınternetten gelenı sılecek bır sey lazım

• Ben McAfee kullanıyorum, kullanımı basit. İstersen kendi kodladığıma da bakabilirsin:
    www.zntivirus.com
    ZNTIVIRUS | ÜCRETSİZ ANTİVİRÜS
    https://www.zntivirus.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 10:3:8 >
  • 5 yıldır formatsız windows bilgisayarımda avast free kullanıyorum. en ufak sorun yaşamadım. indirirken hemen müdahale ediyor ve elimdeki pc yavaş olmasına rağmen performansı hiç etkilemiyor. yükle ve unut. avast online security özelliği ile google'da arama yaptığında yanındaki yeşil yada kırmızı işaretlerle siteye tıklamadan zararlı olup olmadığını anlıyorsun.

gönül rahatlıgıyla öneririm.
  • Mcafee antivirüs güzel. Plus olanı olursa daha iyi. Bende bu yazılım var. Hiç sorun yaşamadım. Ya da norton resmi sitesinden ödeme yaparak alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatihbutun

Mcafee antivirüs güzel. Plus olanı olursa daha iyi. Bende bu yazılım var. Hiç sorun yaşamadım. Ya da norton resmi sitesinden ödeme yaparak alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 10:3:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.