Şimdi Ara

Antivirüs programı alacağım hangisi olsun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatı uygun antivirüs programı arıyorum. Eset pahalı geldi benim için. Öğrenciyim uygun bir şeyler lazım. Norton , kaspersky ve avast arasında kaldım. Aklıma en çok yatan Norton şuanlık. Bilgisayara format atacağım sonrasında direk alacağım antivirüsü.

Pc'de neler yapıyorum sorusuna gelirsek,

++ Özellikle çok fazla torrent film indiren birisiyimdir. Bunun yanında her gün yabancı dizi izlerim (indirmeden internetten).
    ++ Çeşitli sitelerde (özellikle forum) takılan birisiyimdir. Yerli yabancı farketmiyor.
    ++ Yakın zamanda coin işine gireceğim. Bundan dolayı da güvenli bir bilgisayarda işlem yapmayı istiyorum.

Aradığım fiyat aralığı = 1yıllık maksimum 70-80lira. Daha fazla çıkmak istemiyorum çünkü yapmam gereken masraflar var.

• Norton
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Norton

Kullanıyor musun hocam? Eğer kullanıyorsan memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pochemuchka.

quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Norton

Kullanıyor musun hocam? Eğer kullanıyorsan memnun musun?

3 yıldır norton kullanıyorum memnunum.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton tavsiye ederim. 4 yıldır kullanıyorum. Gerek Zero-Day koruması, gerekse güçlü Firewall'ı vs. her şeyiyle mükemmel bir güvenlik yazılımı. Norton Security, performans olarak'da çok iyidir. Çıktığından beri kullanıyorum.
  • teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 9 Ağustos 2017; 22:14:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen hem uygun fiyatlı olsun hem de 70-80TL.fiyat aralığında bir antivirüs tavsiyesi istiyorum demişsin ancak bana göre 70-80TL.'de bir antivirüs için yüksek rakamlar ayrıca Norton, Kaspersky ve Avast pahalı olan firmalar bence şu zamanda koruma açısından çok başarılı olan(Antivirüs test firmaları olan AV TEST ile AV Comparatives de en başarılı antivirüsler arasında)Trend Microyu tavsiye ederim bir ara bende kullandım hepsiburada.com da uygun fiyatlara bulabilirsin.Sistemi yormayan ve koruma konusunda da başarılı bir firma tavsiye ederim.Senin yerinde olsam satın almadan önce de 30 günlük deneme sürümünü kullanırım beğenirsen ona göre satın alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 10 Ağustos 2017; 13:56:47 >
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğin antivirüs'e bu sabah şans eseri denk geldim dolaşırken. Fiyatları diğerlerine göre kat ve kat uygun . Bir deneyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 10 Ağustos 2017; 16:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pochemuchka.

Teşekkür ederim. Dediğin antivirüs'e bu sabah şans eseri denk geldim dolaşırken. Fiyatları diğerlerine göre kat ve kat uygun . Bir deneyelim bakalım.

Rica ederim yeter ki sen beğen ama ben beğeniceğine eminim çünkü sistemi kasmıyor koruması da üst seviyede diğerleri ile farkları şu olabilir kendine ait bir güvenlik duvarı yok microsoft'un güvenlik duvarını kullanıyor diğer yönden de güvenli para modülü yok özelikle internet bankacılığını kullanıyorsan bu çok önemli (Bu özellik bildiğim kadarıyla Bitdefender ve Kaspersky de var Norton ile Avira'da yok)ama diğer özellikleri sistemini koruma için yeterli diye düşünüyorum.
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır böyle bir tavsiyeden sonra denememek olmaz

• Bunların arasından Avast'ı ele bence. Kaspersky, Norton ya da Bitdefender olabilir. Bunlar arasından hafif bir antivirüs istiyorsan Norton önerimdir.
  • Önerim Bitdefender Total Security. 1PC 1YIL 50 TL ve ilabe cihaz eklemek istersen 2 cihaz 40tl. Üstelik bunlar mobilde de kullanılabiliyor.

• Önerim comodo internet security. Ücretsiz ancak ne kadar başarılı bir yazılım olduğunu biraz araştırma ve testler ile görebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam,

şimdiye kadar 10a yakın paralı antivirüs programı kullandım. ESETin güncel versiyonları en iyileriydi. link vermek yasak mı bilmiyorum ama 2017 yılının antivirüs programları sıralamasını vermişler. Bir bak istersen:http://cozumpedia.com/en-iyi-antivirus-programlari-2017
  • wascet W kullanıcısına yanıt

merhaba hocam panda antivirüs alsam olur mu
  • Şuradan inceleyebilirsin
    https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

Avira kullanıyorum, memnunum. Bitdefender için de iyi diyorlardı.
  • Internette yabancı sitelerde yaptığım araştırmalarda şunu belirtiyorlar : ev kullanıcısı iseniz anti virüs için para ödemeyin. Ücretsiz anti virüsler de gayet iyi koruma sağlıyor

Zamanında ben de torrent manyağı idim. Girmediğim site kalmazdı.. Bilgisayarımda anti virüs bile yoktu.. Sık sık ücretli pahalı antifirüslerin deneme sürümünü indirir taratırdım hdd.yi bazen de online tarama ile... Sonuçta sıfır virüs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.