Tavsiye edebileceğiniz antivirus programı var mı ücretsiz veya ücretli farketmez. Kurumsal olarak kullanılmayacaktır.
antivir free derim, vede antivir sitesini falan takip et arada google dan antivir kampanya diye arat 6 aylık kampanya yapıyorlar bazen, mesela ben 1.5 senelik kampanyasını yakaladım şansıma 2013 4. ayına kadar lisans süresi var.Karşılaştırmalı test için
Avira Free veya Microsoft Security Essentials, ikiside ücretsiz.
lisanslı mcafee, avast kaspersky bunlar için ne diyorsunuz
Eset smart security 5 derim. Bence tüm virus programlarının deneme sürümlerini 1 er gün dene. hangisi hoşuna giderse onu kullan...
kaspersky ı dene o zaman 30 günlük olanı yükle 30 gün bitince beğenirsen lisansını alırsın fakat 30 günü mutlaka doldurki adam akıllı kasıp kasmadığını anlayasın bazıları ilk anda belli etmeyebiliyo kendilerini.
Ms security essentials kullanıyorum memnunum.
Ama en kalitelisi Kaspersky diye biliyorum,eğer lisanslı almaya karar verirseniz Kaspersky'ı düşünmenizi tavsiye ederim.
Norton İnternet Security al derim ben gayet memnunum
Ben Emsisoft Antimalware kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.çok hafif ve virüslere geçit verdiğine şahit olmadım.Dene ve kararı sen ver. Aşşağıdaki linkten indirebilirsin
www.emsisoft.com
Emsisoft | Anti-Malware: Lightweight Malware Protection for the Home