Şimdi Ara

antivirus programinizi test edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

antivirus programinizi test edin
  • 587

Kaspersky

Ama sanırım bunlar eski virüsler. yeni virüsleri tesbit etmekte önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 29 Aralık 2005 11:15:42 >
  • Avast ile taradım. ilk dosyada virus buldu ve gerisini getiremedim. yani avastın öyle bir seçenegi yok mu tüm dosyaları tarayıp şu kadar virus var şu kadar yok diye bir rapor şeklinde sunabileceği?
  • arkadaşlar olay budur norton 2006 589 tanesini buldu
    acaayip mutlu oldum

• Bende tarattım AVG programı 559 adet buldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetclk

Bende tarattım AVG programı 559 adet buldu

antivire gecmeni oneririm ,arkadasimla denedik 589 bulde hemde free,tabi istersen zone alrm sucurity suit var o free deil ama.. (pm ile)
    butun avg kullananlar bence degistirin
  • Evet Avg 559 tane buldu ve temizledi.
    AVG ye laf söyleyen arkadaş birşey sorsam bu dopsyadaki virüsler nedir ne kadar tehlikelidir.
    Bu testti trojen lerle dolu bir dosyada yapında o zaman görelim
    Antivire adındanda anlasıldığı üzere tirivire
  • Nod çok güzelmiş hiç bir zaman beni pişman etmedi dosya yüklenirken hata verdi içinde virüs var diye ama ben devam ettim bi tarattırdım 590 virüs bulmuş bence harika bi + yönüde kaspery gibi herşeye alarm vermiyo bi daha + yönüde fazla kasmıyo makinayı hatta hiç kasmıyo
  • sonuç resimdeki gibi
     antivirus programinizi test edin
  • mks_vir 2005 programıyla tarattım sonuç 585 adet fena sayılmaz ama bir önceki arkadaşın kasper taraması müthiş
  • Bu da Benim Anti virüs.......... Yine de iyi sayılmaz...........

Bu arada Fulleyen var mı????????
  • Deneyelim bakalım kasperk beta 2006 var bende
  •  antivirus programinizi test edin

durum bu
  • ANTİVİR TARATTIM 587 BULDU
  • Arkadaşlar sitedeki yorumları okudunuz mu? Uzunca bir yazı var. Okumanızı öneririm.

quote:

Merhaba

Antivirüs yazılımlarını değerlendirirken bakılacak en son nokta "kaç adet virüs" yakaladığıdır.

Bilinen zararlı olarak tabir edeceğimiz veritabanında bulunan virüslerin kaçta kaçını yakaladığı önemli değildir. Çünkü Antivirüs içindeki bir çekirdek (engine) bu virüs veritabanını kullanarak oluşan hareketlerin veya dosya içindeki izlerin virüs gibi zararlılar ile ilgili olup olmadığını tesbit eder. Eğer uyuyor ise veya çok yakın benzerlik var ise bunu virüs ve benzeri bir zararlı olarak kabul eder ve ana program modülü sayesinde bu hareketi etkisiz hale getirmeye çalışırlar. Ve sonrasında da silebiliyorlar ise silmeye çalışırlar. Ancak yapılan testler bu güncellemelerin virüs ortaya çıktıktan sonra yaklaşık ve ortalama 30-40 saat sonra hazırlanabildiğini göstermiştir. Yani sadece güncelleme bağımlı virüs veritabanları ile güvenlik sağlamanın böyle bir dezavantajı var. Yani virüs ortaya çıktıktan sonra 30-40 saat boyunca riskli ve güvensiz bir ortamda olacaksınız.

Bu nedenle av yazılımlarını değerlendirirken bakmanız gereken ilk nokta Proaktif yani sezgisel güvenliktir. Ortalama 30-40 saat sürecek güncellemeyi beklerken sizi koruyacak tek şey sezgisel (Heuristic) korumadır.

Bakılması gereken diğer bir nokta ise yeni bir virüs tesbit edildikten ne kadar sonra güncellemenin çıktığıdır. Sizin av yazılımınız 593'te 593 yakalamış olabilir ancak yeni bir virüs çıktıktan 48 saat sonra güncelleme sunuyorsa ciddi tehlikedesiniz demektir.

Kaynak :http://www.doctus.net/index.php?topic=27.0 adresindeki makaleden düzenlenmiştir.

Bu yüzden sakın antivirüslerinizi sadece bu virüslere göre değerlendirmeyin!

• Evet kesinlikle katılıyorum ve Avg'den o yüzden şaşmıyorum şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_o

Evet kesinlikle katılıyorum ve Avg'den o yüzden şaşmıyorum şu ana kadar hiç sorun çıkarmadı.

hiç bir vırus programı sorun çıkamıyorki zaten
  • sağa sola yolluyom
    adamlar bu dosyalar ne diyor?
  • Mc Afee 593 tane buldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetclk

mks_vir 2005 programıyla tarattım sonuç 585 adet fena sayılmaz ama bir önceki arkadaşın kasper taraması müthiş

Mks güncelmiydi şahsen mks benim en güvendiğim programdı.

Ama Mc Afee kendini ispatladı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.